Повече от подвиг беше това вчера на Пуул без двама от триото напред, без Кейта и полувреме без Робъртсън. Само поздравления за демонстрирания характер. Барса по мои спомени в Рим не създадоха почти нищо, така че вчера им беше малко по-малко скандален мач с оглед няколко голови ситуации преди почивката. Още след първата пропиляна такава си помислих, че може да се окаже фатално, ама не ми се вярваше особено. Изглеждаше, че са поели контрол над събитията. След почивката обаче бяха леш и в двете фази на играта и закономерното се случи.
Хич не ми се понрави поведението на Суарес и в двете срещи. Това, че се зарадва при гола миналата седмица, може донякъде да бъде прието, тъй като го беше налегнала суша и успя да се отпуши. Извън това обаче имаше няколко случаи, в които си позволяваше да иска от съдията да даде картон за съперников футболист или се заяждаше с играчи на Ливърпул. Не знам, някак си не ми изглежда особено оправдано да се държиш така срещу бившия си отбор. Още повече, че никой друг от Барселона (включително Коутиньо, който си тръгна по по-кофти начин от Пуул) не правеше подобни неща толкова често.
Валверде май-май е длъжен сам да си тръгне след второ поредно подобно отпадане. То е ясно, че вината понякога не е на треньора, но в 99% от случаите той го отнася, щото играчите не можеш да ги сменяш по всяко време. Да се чуди иначе човек защо им беше на Барселона да играят с такъв състав на "Балаидос", като след това и на "Анфийлд" не показаха почти нищо. Само направиха мръсно на конкурентите на Селта за оцеляването в Примера...

Тотнъм 100% са гледали какво стана вчера и допълнително са се убедили, че и техните шансове ги има. Особено сега със Сон се очаква да са и по-остри в атака, а им трябва каква да е победа, за да стигнат поне до продължения. Аякс можеше и да натиснат за втори гол в Лондон, но все пак държат нещата в ръцете си. Повторят ли началото от първата среща, може сравнително бързо да решат и втората.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...