Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот JackPackage » 08 май 2019 11:37

Groucho написа:
JackPackage написа:Някой може ли да ми каже последните 3 победи на Барса в елиминации като гост в ШЛ (без да гледате уики-микипедии) :roll: :?

Би трябвало да са в Германия :roll:

В елиминации :roll: :?

Освен Манчовците тоя сезон, сиг са били там техните абонати от северен Лондон с чичо Асен, оно време когато те още играеха в турнира, начело и не знам третия кой друг е честно казано :roll:
Те в Германия не биха Байерн 2015 победния им сезон - паднаха май 3-2, след като бяха били на Кампа 3-4:0 :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 май 2019 11:59

Напълно заслужено и закономерно най-добрия отбор в Европа в момента отива на финал и то като смачка отцепниците с доста осъкатен състав. Още ми е чудно само как се стигна до резултата в първата среща , но сега като чета мненията от преди снощния мач и искрено се забавлявам :lol:
Един финал Ливърпул Аякс ще бъде истинско зрелище.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 май 2019 12:05

JackPackage написа:В елиминации :roll: :?

По едно време имам спомен, че играеха често с немски отбори на осминафинала или четвъртфинала, Леверкузен и подобни. Може и да бъркам.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 май 2019 12:42

Много зачестиха тези големи обрати. Близо 60 години в ЕКТ най-големият обрат беше на Партизан срещу КПР 4-0 след 2-6 и май на Реал срещу Борусия 4-0 след 1-5.
Сега само за 3 сезона в три мача на Барселона, първо подобриха рекорда от 0-4 до 6-1, а после две отпадания. Нещо много ми се вижда и то на най-високо ниво, дето отборите са що годе равностойни

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 май 2019 12:44

Повече от подвиг беше това вчера на Пуул без двама от триото напред, без Кейта и полувреме без Робъртсън. Само поздравления за демонстрирания характер. Барса по мои спомени в Рим не създадоха почти нищо, така че вчера им беше малко по-малко скандален мач с оглед няколко голови ситуации преди почивката. Още след първата пропиляна такава си помислих, че може да се окаже фатално, ама не ми се вярваше особено. Изглеждаше, че са поели контрол над събитията. След почивката обаче бяха леш и в двете фази на играта и закономерното се случи.
Хич не ми се понрави поведението на Суарес и в двете срещи. Това, че се зарадва при гола миналата седмица, може донякъде да бъде прието, тъй като го беше налегнала суша и успя да се отпуши. Извън това обаче имаше няколко случаи, в които си позволяваше да иска от съдията да даде картон за съперников футболист или се заяждаше с играчи на Ливърпул. Не знам, някак си не ми изглежда особено оправдано да се държиш така срещу бившия си отбор. Още повече, че никой друг от Барселона (включително Коутиньо, който си тръгна по по-кофти начин от Пуул) не правеше подобни неща толкова често.
Валверде май-май е длъжен сам да си тръгне след второ поредно подобно отпадане. То е ясно, че вината понякога не е на треньора, но в 99% от случаите той го отнася, щото играчите не можеш да ги сменяш по всяко време. Да се чуди иначе човек защо им беше на Барселона да играят с такъв състав на "Балаидос", като след това и на "Анфийлд" не показаха почти нищо. Само направиха мръсно на конкурентите на Селта за оцеляването в Примера... :roll:
Тотнъм 100% са гледали какво стана вчера и допълнително са се убедили, че и техните шансове ги има. Особено сега със Сон се очаква да са и по-остри в атака, а им трябва каква да е победа, за да стигнат поне до продължения. Аякс можеше и да натиснат за втори гол в Лондон, но все пак държат нещата в ръцете си. Повторят ли началото от първата среща, може сравнително бързо да решат и втората.
Последна промяна от Udoji90 на 08 май 2019 12:49, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 08 май 2019 12:47

drvasko98 написа:Много зачестиха тези големи обрати. Близо 60 години в ЕКТ най-големият обрат беше на Партизан срещу КПР 4-0 след 2-6 и май на Реал срещу Борусия 4-0 след 1-5.
Сега само за 3 сезона в три мача на Барселона, първо подобриха рекорда от 0-4 до 6-1, а после две отпадания. Нещо много ми се вижда и то на най-високо ниво, дето отборите са що годе равностойни

Забележи кой фактор се повтаря... УЕФА дали ще се самосезира? :lol:
Бъзикам се, аз нищо нередовно не виждам - при първия обрат Барса имаше Айтекин, при следващите - легендарния каталунски дух, отглеждан единствено и само в легендарната Ла Масия. Всичко е точно.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 май 2019 13:55

bilyaletdinov написа:Що да е абсурдно?
Никой не ти дава нищо даром в европейския футбол. Много по-силни отбори не са печелили. Оня Челси от 2008 по-малко ли заслужаваше Купата?
Юрген трябва да преодолее себе си и да вземе да спечели един финал най-сетне. Защото никой няма да помни, че е отнесъл Барса, ако загуби от Тотнъм.

и аз тва им викам.........ако загубят финала дори тях ще им е в пъти по-гадно, да загубиш 2 поред........след 15 години кой ще помни, че са ни отстранили след като се помни само шампиона...

и все пак няма да са Тонтъм, а Аякс

самия факт, че играчи като Вайналдум, Ориги и Хендо изглеждаха като Джерард, Ибра и Лампард говори достатъчно за вчера :geek: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 май 2019 14:02

При целият този драматизъм в елиминационата фаза, кратуните искат да правят Ш. Л. от една Лига, като домашните Първенства. :roll:
И вероятно това е просто въпрос на време.
При това почти сигурно съвсем малко време ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 08 май 2019 14:09

ImmortaL_1000 написа:Остава да са вземе ШЛ . :)
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Архив”