Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски отново в Шампионска лига!!!
Да феновете на цска ще гледат ШЛ,ама САМО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА 
а други ша са на стадйона и ша са надяват да им вкарат само 5 гола
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- messi7
- Контакти:
Old_death написа:Old_death написа:
Напълно нормално е след като сътворихте един рекорд по време на участието си!Левски пак е в аналите на канала Евроспорт,но с един друг рекорд от 1998 година
Колега защо ни провокираш в нашия форум?
Преди няколко дни те подкрепих, сега виждам че откровено се заяждаш.
Виж каква голяма тема за ЦСКА-Фулъм си имате....
Прав си да се сърдиш,за което се извинявам!Самата новина е някак си провокативно поднесена.Ако бях привърженик на отбор,сътворил такива дивотии,щях да се помъча да не ги изкарвам наяве,но явно някой мисли по друг начин.Още веднъж ти се извинявам!
Eвалата, че се извини. Защото все знаете( за повечето привърженици на цска, НЕ всички) да омаложавете успехите на Левски. Може да са ни били, но играхме с трите най-силни отбора в Европа по онова време. И пълнихме стадиона, имаше километрични опашки за билети. Да си част от магията ШЛ, е нещо невероятно.

- levski_4_life
- Контакти:
Re: ЦСКА - Левски е 39-о по сила дерби в света
Lord VOODOO написа:Интересното е друго: Дерби е когато играят два отбора от един град един срещу друг!
Та какво дерби е Шефилд срещу МЮ??? Едните са от град Шефилд, другите от град Манчестър!
Та ако премахнем тези измислени "дербита", които в действителност просто са мачове с голям емоционален заряд, то родното дерби ще е на по-горни позиции!
И другото, което имам да кажа по въпроса е, че родното дерби е в пъти по-слабо от каталунското е не разбирам как може Барса - Еспаньол да е зад ЦСКА - Левски, но все пак класацията е правена от англичани и ако ги питаш тях те са в пъти по-добри от Бразилия и имат в пъти повече световни титли, нищо, че всички знаят, че това не е вярно!![]()
![]()
Т.е. не взимайте такива класации присърце, защото не са вярни и обективни! Сигурен съм, че на първите места ще са дербита като МЮ - Ман Сити, Арсенал - Тотнъм, Арсенал - Челси, Бирмингам - Астън Вила и Пул - Евертън, а не примерно Милан - Интер, Юве - Торино или Лацио - Рома!!! - тези трите жабарски дербита са много по-големи и с много по-голям заряд от английските, който съм изброил!!!
Имаш грешка, не е срещу МЮ(те не са от една държава, Англия НЕ Е = на Великобритания) , но за нея вече те поправиха, имам да ти кажа друго нещо. Дерби има няколко значения:
-Градско дерби - Ювентус-Торино
-Дерби, в смисъл равностоен мач - може да е Литекс-Локо София, може и да е Беласица-Родопа.
-Вечно дерби - Левски-ЦСКА
Мда, интересно, че друга от снимките (правени с телефон?) в статията показва статии за Краси Балъков и Ференц Пушкаш.... Ама какви са заблудени само в УЕФА! Я да викнат един подуенец, да им обясни как през 50-те и 60-те не е имало Шампионска лига, разбираш ли... за чий са го сложили тоя Пушкаш!

- Pro-European
- Контакти:
Old_death написа:Old_death написа:
Напълно нормално е след като сътворихте един рекорд по време на участието си!Левски пак е в аналите на канала Евроспорт,но с един друг рекорд от 1998 година
Колега защо ни провокираш в нашия форум?
Преди няколко дни те подкрепих, сега виждам че откровено се заяждаш.
Виж каква голяма тема за ЦСКА-Фулъм си имате....
Прав си да се сърдиш,за което се извинявам!Самата новина е някак си провокативно поднесена.Ако бях привърженик на отбор,сътворил такива дивотии,щях да се помъча да не ги изкарвам наяве,но явно някой мисли по друг начин.Още веднъж ти се извинявам!
Old death, разбира се, приемам извиненията ти и ти прави чест, че ги отправяш!
Не мисля че има "дивотии", от които да се срамуваме за времето, което отборът на моето сърце Левски игра в ШЛ.
Когато се бориш с най-големите, и да паднеш с много не е беда, важното е че си играл там, където само мечтите могат да те отведат.
Най-сигурният начин да не загубиш от Барса и Челси с разлика е ако..въобще не играеш с тях !
Развитието идва тогава, когато високата летва, която преследваш включва (големия)риск да се провалиш... и въпреки това не се отказваш ...абе деликатна работа.
Десет пъти повече предпочитам да се боря за една красива жена, за една висока позиция, за една трудна кауза - по добре да не успея, отколкото да ме откаже само страха от загубата! Лошо е да не дойде момента в който даже няма да имаме енергията да опитваме, тогава е страшно приятелю ...
Авторът на темата: Ще спре ли..
- slavi_1914
- Контакти:
Валверде: Левски ще играе по-прибрано, опасни са на контра
Този човек явно не се е запознал с Левски !
Явно ще бере ядове ако разчита на тези си твърдения !
Защо мисля така ли ?
Ами Левски не е направил за 5 години нито ЕДНА бърза атака! Левски не умее да играе на бързи контри.
Щели сме да играем по-прибрано. Вие помните ли такъв мач някога ? Левски играе или Атака или паника отзад, но не и дефанзивно !
Ратко на дали за 4 дни ще ги научи да играят на бързи контри !
Това всичкото е хубаво според мен, но само в случай че имаме и късмет да не ни вкарат бърз гол.
Старши треньорът на Виляреал Ернесто Валверде заяви на официалната си пресконференция, че очаква Левски да играе прибрано и да разчита на контраатака в утрешния мач между двата отбора.
„Знам, че Левски загуби последния си мач и идва след неприятна загуба. Знам, че няма да играят Зе Соарес и Сърмов. Левски е опасен в атака, където разчита на бързия Жоазиньо. Знам, че разликата в отбора правят двама футболисти – Седрик Бардон и Христо Йовов”, сподели наставникът на „жълтата подводница” и показа, че е запознат с това, което представлява Левски.
Ернесто Валверде допълни, че ще наблегне на ротацията като направи някои промени в своя състава за мача от Лига Европа.
„За Левски и за Виляреал мачът ще е изключително важен. Ние държим да вземем първите си две домакинства в Лига Европа. Искам играчите ми да бъдат по-убедителни и настоятелни в атака. Ние разполагаме с много добри нападатели.
Дано и тази ротация означава да остави някой от титулярите резерва. В предвид че в Испания са минали само 2 кръга означава че има футболисти които още нямат официален мач за тази година.Ако именно някои от тях излезат титуляри това ще е плюс.
Дай Боже най-накрая да имаме и малко шанс ! Напоследък все другите вадят срещу нас !
Явно ще бере ядове ако разчита на тези си твърдения !
Защо мисля така ли ?
Ами Левски не е направил за 5 години нито ЕДНА бърза атака! Левски не умее да играе на бързи контри.
Щели сме да играем по-прибрано. Вие помните ли такъв мач някога ? Левски играе или Атака или паника отзад, но не и дефанзивно !
Ратко на дали за 4 дни ще ги научи да играят на бързи контри !
Това всичкото е хубаво според мен, но само в случай че имаме и късмет да не ни вкарат бърз гол.
Старши треньорът на Виляреал Ернесто Валверде заяви на официалната си пресконференция, че очаква Левски да играе прибрано и да разчита на контраатака в утрешния мач между двата отбора.
„Знам, че Левски загуби последния си мач и идва след неприятна загуба. Знам, че няма да играят Зе Соарес и Сърмов. Левски е опасен в атака, където разчита на бързия Жоазиньо. Знам, че разликата в отбора правят двама футболисти – Седрик Бардон и Христо Йовов”, сподели наставникът на „жълтата подводница” и показа, че е запознат с това, което представлява Левски.
Ернесто Валверде допълни, че ще наблегне на ротацията като направи някои промени в своя състава за мача от Лига Европа.
„За Левски и за Виляреал мачът ще е изключително важен. Ние държим да вземем първите си две домакинства в Лига Европа. Искам играчите ми да бъдат по-убедителни и настоятелни в атака. Ние разполагаме с много добри нападатели.
Дано и тази ротация означава да остави някой от титулярите резерва. В предвид че в Испания са минали само 2 кръга означава че има футболисти които още нямат официален мач за тази година.Ако именно някои от тях излезат титуляри това ще е плюс.
Дай Боже най-накрая да имаме и малко шанс ! Напоследък все другите вадят срещу нас !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Re: Валверде: Левски ще играе по-прибрано, опасни са на контра
Не се знае и ние как ще играем.. От къде да го знаеш Ратко какво ще измисли тоя път.. Може и така да стане - не се съмнявам, въпреки, че аз искам да играем отворено и да им покажем, че не сме отбор пълен с мишки, които гледат само да се построят пред вратаря и да чакаме да ни атакуват. моШно в атака и им вкарваме гола и са до там.. 

- puhisamolevski
- Контакти:
Май ни е сбъркал с ЦСКА, Левски винаги играе открито и в атака, независимо от всичко. Дори ида играем по-прибрано утре пак няма да разчитаме на контри истатични положения.
Дай Боже утре момчетата да покажат най-доброто от себе си, да не правят глупави грешки. Ако играят както играха срещу Дебрецен втория мач, без толкова пропуски и такива елементарни грешки в защита, нищо чудно да измъкнеме нещо от този мач. Все пак това е Виляреал, а не Барселона
Дай Боже утре момчетата да покажат най-доброто от себе си, да не правят глупави грешки. Ако играят както играха срещу Дебрецен втория мач, без толкова пропуски и такива елементарни грешки в защита, нищо чудно да измъкнеме нещо от този мач. Все пак това е Виляреал, а не Барселона
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Левски ич нема да играе.Че се поразтъпчат нашите 95 минути и накрайо ,че земат да бият с едно на нула
Теа от Виляреал изопщо незнаят кво ги очаква
Теа от Виляреал изопщо незнаят кво ги очаква