Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Живко Миланов: Мисля, че мога да играя 30 минути

Мнениеот tprodanov » 16 сеп 2009 13:29

Е пич, брао, ти ме изкара 60 годишен, хихи, лошо нема, малко по-младичък съм.

Иначе тва със сателитите не го споделям като идея. И доказателства достатъчно имам.

gembala
Контакти:

Re: Лъвчета споко

Мнениеот gembala » 16 сеп 2009 13:55

Последно 2-ка в ЕКТ на Ел Мадригал е правил Марибор през 2006, а Марибор са силачи от класата на БАТЕ и Тампере, така че забравете тези сънища... Виж някоя 1-ца на Камбурова поляна в Подуене е по-реално...

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 16 сеп 2009 13:56

tprodanov написа:Е пич, брао, ти ме изкара 60 годишен, хихи, лошо нема, малко по-младичък съм.

Иначе тва със сателитите не го споделям като идея. И доказателства достатъчно имам.

Сори ;) И чакам доказателствата ти - Аргументы и Факты :roll:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 сеп 2009 14:12

FCH написа:
tprodanov написа:Е пич, брао, ти ме изкара 60 годишен, хихи, лошо нема, малко по-младичък съм.

Сори ;) И чакам доказателствата ти - Аргументы и Факты :roll:

Факти - Левски има положителна статистика срещу ЦСКА. Което означава, че ако Левски има поне някаква работеща сателитна система, то това неминуемо ще му осигурява твърде често титли, нещо, което не се е случвало- точно обратното, въпреки, че цска редовно губи от прекия си конкурент, винаги успява да навакса загубените 3,4 или 6 точки от другаде, с което има и повече титли и то значително - факт. Това става със сателитна система и то е ясно в чия посока работи тя. Е, факти?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 16 сеп 2009 14:39

tprodanov написа:Факти - Левски има положителна статистика срещу ЦСКА. Което означава, че ако Левски има поне някаква работеща сателитна система, то това неминуемо ще му осигурява твърде често титли, нещо, което не се е случвало- точно обратното, въпреки, че цска редовно губи от прекия си конкурент, винаги успява да навакса загубените 3,4 или 6 точки от другаде, с което има и повече титли и то значително - факт. Това става със сателитна система и то е ясно в чия посока работи тя. Е, факти?

На история и статистика не може да разчитаме... Това няма как да ни повиши класата и да премахне безидейната, на моменти хаотична игра...
И все пак добре, че е историята да ни топли в тези трудни последни 2 години... Колкото до сателитите - то бе в контекста не на отбори донори, а на такива, които бяха част от схемите на смолянския селтак...
Ако ми кажеш, че греша - ето и от мен факти: Родопа - интереси в строителството по смолянския край; Спартак плевен - далавери с Гетов и компания; Хасково - пералня и фиктивни трансфери по оста герена-ямача!... т.е. сателити с брак по сметка...

drizhelev
Контакти:

Re: Лъвчета споко

Мнениеот drizhelev » 16 сеп 2009 14:39

gembala написа:Последно 2-ка в ЕКТ на Ел Мадригал е правил Марибор през 2006, а Марибор са силачи от класата на БАТЕ и Тампере, така че забравете тези сънища... Виж някоя 1-ца на Камбурова поляна в Подуене е по-реално...

КАМБУРОВА ПОЛЯНА - ти направо ме разби, много точно казано.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Протестна нота !

Мнениеот FC_LEVSKI » 16 сеп 2009 14:40

ДА!!!
За Херо-против!
Трябва ни един холандски или германски треньор,на който да не може да му се упражнява натиск от горе.....Всички знаем на треньорите в Левски колко им се дава свобода....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 сеп 2009 14:47

А, за далаверите на смолянския е факт, но аз него не го броя за част от Левски. По-скоро за някакво силово влияние, което рано или късно ще спре. Колкото до историята - да, хубаво е, че я има, не можем само на нея, аз съм убеден, че й бъдещето е добро.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Протестна нота !

Мнениеот alexveselinov » 16 сеп 2009 15:24

lakito7 написа:ДА,но без Херо.
Дано ни купи някой колкото се може по скоро.

херо за сега е най-добрия вариянт
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Левски отново в Шампионска лига!!!

Мнениеот vasilev2 » 16 сеп 2009 15:31

:arrow: Отборът на Левски е отново в Шампионската лига! Изненадващо „сините” отново попаднаха под светлините на прожекторите в най-комерсиалния футболен турнир на Стария континент.
Снимка на българския шампион от участието му в надпреварата през 2006 година грее редом до тази на Ливърпул в специалната шатра, където ще бъде изложен трофеят от Шампионската лига в следващите дни в Милано. Именно от италианския град започна специалния тур, който е организиран от основния спонсор на турнира – УниКредит Груп.
Бившият български национал Красимир Балъков също намира видно място в близост до сцената, където ще бъде изложена купата. Както е известно наставникът на Черноморец е един от посланиците на УЕФА.
Освен възможността да се снимат с ценния трофей, феновете на футбола ще имат възможност да видят и уникални екземпляри на първата купа в турнира, както и множество фланелки с автографи на част от звездите на състезанието от началото му до днес.

Източник: http://www.gong.bg
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”