Ех да можеше барса да го купят. Да му е под ръка на месито

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Thsmith написа:sapio0o написа:Дани Алвеш с първи загубен финал при четвърто участие. Пропуснат шанс за трети требъл в кариерата.
ами до този момент не беше играл с Игуаин в един отбор![]()
Сега се сещам, че на 1/2 преди да почне второто ги дадоха да бистрят нещо на центъра : ) Сигурно Игу му е обяснил как да станат нещата второто и е резултата![]()
имаше една карикатура дето меси си чука статуя със световна купа, със копа америка и тн и отстрани игуаин с една прашка ги чупиFurious_Monk написа:Thsmith написа:sapio0o написа:Дани Алвеш с първи загубен финал при четвърто участие. Пропуснат шанс за трети требъл в кариерата.
ами до този момент не беше играл с Игуаин в един отбор![]()
Сега се сещам, че на 1/2 преди да почне второто ги дадоха да бистрят нещо на центъра : ) Сигурно Игу му е обяснил как да станат нещата второто и е резултата![]()
![]()
![]()
.Гонзало на Меси разказа играта, та на един Алвеш ли няма да го направи.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта