Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Поредната агония в синьо
Искам да изразя мнение по отношение на младите играчи. Едва ли има готова рецепта, но да погледнем по света. На колко години Роналдиньо заигра като титуляр в ПСЖ? Кога включиха Меси при титулярите в Барса? А Домовчийски в "Левски"? От друга страна имаме примера с Гонзо. Не съм сигурен, но мисля, че и Стоичков е "търкал пейката" бая време. И има играчи, които сякаш включвани като резервиси остават "вечни резерви". Първото име, което се сещам е Солскяр(с това бебешко лице, така и не разбрах на колко е всъщност). Влезеше ли като резерва - бъди сигурен - ще вкара гол. Като титуляр обаче беше зле. Друг подобен случай май ще се окаже Къркич, особено при наличието на Ибрахимович. Коя година е "млада надежда". А в националния играе много добре. Явно си е до виждане на треньора и ръководството. А при положение, че треньора ни е чужденец, а Гонзо е видял много гадно като "заек" в "Левски" не е трудно да се предположи, че вместо Балджийски, Огнянов или Хичо ще влиза Симонович.
Последна промяна от metodito на 15 сеп 2009 12:27, променено общо 2 пъти.
-
THE G.A.M.E
Е, като става дума за школата......тук две мнения би трябвало да няма ! Нашите юноши не тренират на сгурия....въобще имат, едни идеални за българската действителност условия ! И това поне, може да не му се отрече на Батков........НО ! Не той избира юношите които да играят в първият състав.....не веднъж мустакатият е заявявал, че иска да вижда повече юноши в първият състав ! Но истината е, че на Радко много - много не му се нравят младите футболисти ( поне аз с такова впечатление съм останал ) !
Друг е въпроса, дали наистина най талантливите юноши се лансират от треньорите в школата.....тук вече, ако някой е корумпиран и некадърен........би трябвало Батков да отговаря !
Друг е въпроса, дали наистина най талантливите юноши се лансират от треньорите в школата.....тук вече, ако някой е корумпиран и некадърен........би трябвало Батков да отговаря !
vans81 написа:Не виждам какъв е проблема Йовов да е на пейката ако Хичо или Цачев се разиграе примерно, а и какъв е проблема да се върти състава, така ще се обиграват повече млади.
Не е проблем само че не е само Йовов. За да играе Цачев трябва едновременно да се на пейката или на друг пост и Йовов и Жо и Хичо защото всичкита са леви крила. Нали се сещаш че нема как да стане. Даже и сега има проблем като играе Жо по крилото Йовов се налага да играе в центара на мястото на Дарко и Бардон и за Хичо пак няма място.
kolovati написа:Стига с това младите та младите. Младите требва да се вкарват постепенно. Генев например има качества но срещу Дебърцен като требваше да замести Пианицата кво стана глатна си езика. А миналата година срещу Локото като играха двойка Генев и Милиев помните ли каква тройка ни сложиха. Първо да влизат в мачове със Ботев, Своге и след година две постепенно ако докажат качества да влизат в по големите мачове. Цачев правилно е преодстъпен в Пирин. Ако беше при нас щяха ли Жо Хичо и Йовов да седят на пейката а Цачев да е титуляр. Нека поиграе да натрупа опит и тогава може да е полезен чак.
+1
alexveselinov написа:реално според теб имали желаещи да купят Левски???
Имаме отбор, имаме юнуши за налагане, имаме печалба от участие в ЕТ, имаме публика. Убеден съм, че в момента който реши да продава, но не 20-30 %, а поне 51% купувач ще има!!!
- love_hurts
zlostar написа:alexveselinov написа:реално според теб имали желаещи да купят Левски???
Имаме отбор, имаме юнуши за налагане, имаме печалба от участие в ЕТ, имаме публика. Убеден съм, че в момента който реши да продава, но не 20-30 %, а поне 51% купувач ще има!!!
Колко мислиш, че струва Левски в момента като клуб. Аз казвам 15-20 млн минимум. Кажи ми кой може да извади толкова ?
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
kolovati написа:vans81 написа:Не виждам какъв е проблема Йовов да е на пейката ако Хичо или Цачев се разиграе примерно, а и какъв е проблема да се върти състава, така ще се обиграват повече млади.
Не е проблем само че не е само Йовов. За да играе Цачев трябва едновременно да се на пейката или на друг пост и Йовов и Жо и Хичо защото всичкита са леви крила. Нали се сещаш че нема как да стане. Даже и сега има проблем като играе Жо по крилото Йовов се налага да играе в центара на мястото на Дарко и Бардон и за Хичо пак няма място.
Не ме разбра братле има достатъчно мачове за да играят всички и да трупат игрово време, а не да налагат само едни и като се контузи някой да се чудиме к'во праиме сега и Бардон примерно да ми играе опорен като той човека иска да гради.
Аз пак да го напиша - Батков, ако ще и милиарди да изсипва в Левски и всяка година да взимаме ШЛ пак няма място в отбора. Не е редно този да бъде асоцииран с идеала, който би трябвало да представлява отбора. Малко заприличваме на жалкия плач на Дупница по двама доказани мафиоти, щото давали пари за града. Баста!
Re: Кредит на доверие или промяна
Добре бе, хайде да помислим - значи играем 4-3-3, щото нямаме играчи за 4-4-2. Да видим тогава какви играчи имаме за 4-3-3??? Задната линия е еднаква. Халфове немаме, особенно дефанзивни. Напред, най-важното нещо, в 4-3-3 е централния нападател, който трябва да реализира положенията на крилата. Имаме ли такъв? Не. Вече колко години Левски няма централен нападател. Но играем 4-3-3. Е, така и така нямаме играчи за 4-3-3, какъв е проблема, че нямаме играчи и за 4-4-2?
love_hurts написа:zlostar написа:alexveselinov написа:реално според теб имали желаещи да купят Левски???
Колко мислиш, че струва Левски в момента като клуб. Аз казвам 15-20 млн минимум. Кажи ми кой може да извади толкова ?
НЯМА БГ КЛУБ, КОЙТО ДА СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ 10М.
Герена и тренировъчните около него не са на Борат! Играчите ни сумарно в оптимистичния вариант са 5-7М! Другото са строителни машини и общежитие!
10М са пари, който с добра политика се избиват и си на "+" с едно участие в ШЛ.
НЕ СЕ КОПУВА САМО ТОВА КОЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА!!!