Интересни коментари се четата в техният форум.

И не знам само кой не си е научил урока, ама определено не са Пуул.
Феновете на лузерите не са си научили урока. Навсякъде из нета, чета мнения, че ни чака ад, вкарат ли бърз гол, отпадаме, аз им пожелавам дружно, в следващата седмица да си подготвят двете калъфки biggrin.gif. За мача очаквам нещо като това, което беше срещу Байерн през 2015, или голово равенство или минимална загуба.
Не че ги подценявам, или че едва ли не мисля, че вече сме 100% финалисти, но това тяхното е абсурдно. След 3:0 в първия мач няма как да не сме отчетливи фаворити, но пичовете си живеят в паралелна вселена. Препратки от Ливърпул - Милан 2005, Ливърпул - Олимпиакос, Реал - Борусия 2014, че и от Рома - Барса 2018 естествено. Любимата ми част обаче отново е "палавата ни защита", която редовно допускала 3 + гола
Почнаха и критиките към Меси.
Това е положението, с този треньор, и с тази "тактика"....
Утре Меси ще вкара пак хет-трик я на Селта, я на Алавес, я на Валенсия и ще спечели "Златната обувка", а после и "Златната топка", че нали това му е важното...
Пък ние ще си берем поредния европейски срам и ще се питаме "кой ни сра в гащите". Ще продължаваме да се заблуждаваме, че сме фаворити за ШЛ, нищо че в гостуванията за последните сигурно 5 години я имаме вкарани 5 гола, я - не... Нищо, че в гостуванията имаме загуби от ПСЖ, Ювентус, Рома и Ливърпул с по 0:3, 0:3, 0:4, 0:4 и т.н. Ама, как, бе? Нали имаме най-добрия играч в света, невероятният, феноменалният Лео Меси? Той ще ни извади от всяка ситуация, той ще измисли нещо... Ще измисли, кура ми ще измисли...
Валдерде да го духа мощно с тъпата си тактика "дай я на Меси, той все нещо ще измисли", а Меси да го духа (да, и Меси да го духа), ако смята да бъде такъв "лидер", след като са му се дали всички правомощия на терена и извън него, а той във всяко гостуване ще се мръщи и подпичкосва. Бесен съм, но трябва да си признаем, че напълно си заслужаваме съдбата! Лека нощ от мен, утре на трезва глава може и по-сериозен анализ да направя, че ако тръгна сега да го правя псувните ще са буквално за всеки един от треньора, през играчите, та до президента...