Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот terata » 28 авг 2013 14:19

Eminem написа:"Абсолютно съм сигурен", че Йоканович е гледал "Деко" и категорично е казал, че го иска в състава си. Същото важи и за Макриев. Направо Сираков да си става треньор.

Тя целта на Раев е ясна и на малките деца, а именно да си върне протежето Мърльо на Герена. За някои хора обаче, за съжаление и някои "фенове", тва да работиш срещу Левски няма значение, стига да се казваш Насо Раев!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2013 14:20

terata написа:
Eminem написа:"Абсолютно съм сигурен", че Йоканович е гледал "Деко" и категорично е казал, че го иска в състава си. Същото важи и за Макриев. Направо Сираков да си става треньор.

Тя целта на Раев е ясна и на малките деца, а именно да си върне протежето Мърльо на Герена. За някои хора обаче, за съжаление и някои "фенове", тва да работиш срещу Левски няма значение, стига да се казваш Насо Раев!

Точно това е целта на Раев, аз това го написах малко по-рано. Той работи против клуба!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 авг 2013 14:23

Eminem написа:
terata написа:

Точно това е целта на Раев, аз това го написах малко по-рано. Той работи против клуба!

Е значи и БОрат е заедно с него, иначе няма логика да го държи, пък било то и само защото феновете го искаХА.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 14:25

Eminem написа:
milen.hristov написа:
Eminem написа:От години трансферната ни политика е пълна трагедия, всичко е далавери. Така като гледам как се развиват нещата, отново не искам да се класираме в зона ЛЕ, защото пак ще ни чака нов срам. Според мен Йоканович въобще няма думата при трансферите и Сираков си прави далаверите, което ще доведе до напускане на треньора.

Какви далавери, от българчета, да се чужденци да го твърдиш.

И с българи става. По-важното е, че в момента Сираков работи против Йоканович, за да се върне Мъри. Тонев доведе Йоканович в Левски, Сираков си иска Мърито.

Доакажи, но с факти обажадния и т.н. Единственото което е довел Иво Тонев е пари, ама май и те са малко

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2013 14:26

memnto написа:Е значи и БОрат е заедно с него, иначе няма логика да го държи, пък било то и само защото феновете го искаХА.

Защо не, Ганьо е същия далавераджия като Раева.

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 28 авг 2013 14:27

Абе тийн-хейтъри, спрете да бълвате против Наско. Тоя човек започва да гради отбора по същия начин, както преди 8 години. А вие първо се погледнете и после хулете. По ръководител съм плюл само по Гонзо но не във форуми а в директно в очите. Но и на неговата доказана некадърност дадох 2 години. Дайте да дадем на Наско същото време и да сравняваме резултатите. Вълкът е много хитър и докато е в отбора не работи срещу него.
п.с. Не иско да маха Йока. Тонев Перчемов мъти целия отбор! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 14:29

djo111 написа:Абе тийн-хейтъри, спрете да бълвате против Наско. Тоя човек започва да гради отбора по същия начин, както преди 8 години. А вие първо се погледнете и после хулете. По ръководител съм плюл само по Гонзо но не във форуми а в директно в очите. Но и на неговата доказана некадърност дадох 2 години. Дайте да дадем на Наско същото време и да сравняваме резултатите. Вълкът е много хитър и докато е в отбора не работи срещу него.
п.с. Не иско да маха Йока. Тонев Перчемов мъти целия отбор! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Не съм гъласен, че мъти отборът просто неговите хора не дават пари, и тук изниква въпроса за какво е още в клуба

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 авг 2013 14:30

Eminem написа:
memnto написа:Е значи и БОрат е заедно с него, иначе няма логика да го държи, пък било то и само защото феновете го искаХА.

Защо не, Ганьо е същия далавераджия като Раева.

А вие що си мълчите и ги чакате? :|

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2013 14:30

milen.hristov написа:Доакажи, но с факти обажадния и т.н. Единственото което е довел Иво Тонев е пари, ама май и те са малко

Доказателствата ще ги видиш лятото, когато Йоканович напусне, защото му е писнало да не го слушат(но пред медиите причините ще са други) и на негово място дойде Мъри.
Кой беше първи вариант за Сираков ? Той втори и трети вариант нямаше. Тонев първи се свърза с Йоканович.
Сериозно ли си мислиш, че Йоканович е искал Иванов и Макриев ? Той дори не ги е гледал.
Последна промяна от Eminem на 28 авг 2013 14:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 28 авг 2013 14:32

milen.hristov написа:
djo111 написа:Абе тийн-хейтъри, спрете да бълвате против Наско. Тоя човек започва да гради отбора по същия начин, както преди 8 години. А вие първо се погледнете и после хулете. По ръководител съм плюл само по Гонзо но не във форуми а в директно в очите. Но и на неговата доказана некадърност дадох 2 години. Дайте да дадем на Наско същото време и да сравняваме резултатите. Вълкът е много хитър и докато е в отбора не работи срещу него.

Не съм гъласен, че мъти отборът просто неговите хора не дават пари, и тук изниква въпроса за какво е още в клуба

Голям некадърник с грандомански проблем е перчема. Повярвай ми още опитва да се бърка в отбора.

Върни се в “Архив”