Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот Levski 1914 » 15 сеп 2009 11:37

alexveselinov написа:играем си една и съща схема от времето на Мъри

Е, и какво от това. Видя се, че тази схема и с правилните футболисти носеше нужните резултати на отбота. С тази схема играехме най-красивия футбол в България и мачкахме всичко наред.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Поредната агония в синьо

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 11:37

защо Цачев е в Пирин а взехме бездарния Ортега под наем?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 сеп 2009 11:39

НЕ! Така, преди три дена пуснах тема в която казва, че на Ратко трябва да се гласува доверие в предстоящите четири мача независимо от резултата от тях. Да, но след като гледах начина по който играят тези хора и сравних същият този отбор при Кокала и даже при Вили, просто този човек ще ни провали много лошо, а ако Батков го остави предполагам, че Гонзо, Ратко и Батков ще имат сериозни проблеми с по-крайните фенове, а и не само с тях. На много хора им писна яко на кофата. И повечето не са форумски плъхове като мен, сигурен съм. Дано не стане някоя простотия само.

Иначе, да си погъделичкам самочувствието, с оглед визитката на сърба и вида му, още на следващият ден след назначението му, пуснах тема, къде на шега къде на истина: "Ратко, вън от Левски!" по подобие на две-три свободно блуждаещи теми срещу Кокалеску. Темата ми беше заключена веднага. Без коментар. Модове! Всеки разбира свободата по различен начин. И друга тема: "Почна се!" в която предвиждах това, което се случва. Един човек ме пита пил ли съм си хапчетата... И тука коментара е излишен, нали?
Последна промяна от metodito на 15 сеп 2009 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 11:40

можеш ли да сравниш онзи отбор със сегашния?
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Re: кой да е треньор на левски

Мнениеот vans81 » 15 сеп 2009 11:40

Докога Мъри бе пак да кюскат топката Топчо на Живко той на Петков. Да държим топката(ПРАВИЛНО) 70% и да имаме 3 положения без удар към вратата. Аз от 2 години не съм видял една добре построена и бързо развита контра на Левски, която да доведе до гол. Това почна при Мъри, а по този начин не може да изненадаме никого, за това не вкарваме щото и племенника ми дето е на 9 години ги знае как ще играят-БЕЗОПАСНО!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 15 сеп 2009 11:41

alexveselinov написа:А ти ми кажи кой друг президент на клуб налива толкова пари в школата??

Какво е налял бе човек? Едно общежитие с което е изпрал некой лев и което при една бъдеща продажба да вдигне цената на клуба. Като толкова мисли за школата ми кажи колко играчи влезнаха в първия отбор? Единствените дето пробиха са ГелО и Жиката. И 2мата знаеш защо. Как може Цачев да е в Пирин? Зайков (нападател,юн 91'), да подпише първи проф. договор с ЦДНА? Да питам ли защо не се дава шанс на Хичо, Лъчо, Наско Киров, Матераци, Балджийски...?

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 сеп 2009 11:41

Не, точно поради тази причина съм написал
Видя се, че тази схема и с правилните футболисти носеше нужните резултати на отбота.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 15 сеп 2009 11:43

alexveselinov написа:А ти ми кажи кой друг президент на клуб налива толкова пари в школата??

Той дава пари за школата, ама след това какво става... резултатите и шампионските титли в тези формации са важни, но не чак толкова... трябва да излизат футболисти оттам, които да бъдат налагани в първия отбор, а то какво се прави нито Генев, Станчев, Балтанов, Огнянов, Киров, Цачев и още много има, които не получават шансове да израстнат в Левски и да станат титуляри... Айде да не даваме примера пак с един стар треньор, защото той правеше точно това... налагаше младите ни футболисти- един Домовчийски още в мачовете за купата на УЕФА, когато беше на 18-19 години и някои от гореспоменатите също им се даваха шансове, при него Ники Димитров получи покана от Арсенал, а сега се връщат някакви като Симонович, донесъл ни не малко радост, но свършил с футбола, държи се някакъв Тиберканин, Рабех, който не спазва дисциплината, взима се под наем резерва на Тодор Колев в Славия, някакъв си Ортега... Тотално объркана политика отстрана на Батков, която почна с назначаването на Вуцов, после смяната с Кокала, та да се стигне и до Достанич, като прибавим и непривличането на играчи всеки трансферен прозорец, които реално да вдигат класата, то нещата наистина изглеждат доста зле...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 11:52

вижда се че школата работи но не Батков доведе Ортега и пак не той даде Цачев под наем...това е получава като се исипаха куп знайни и незнайни треньорчета
/Виктор Орбан/[/center]

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 15 сеп 2009 11:54

Levski 1914 написа:Поне според мен никой няма да ги остави до края на сезона...такъв голям кредит на доверие в клуб като Левски трудно се получава.

А трябва! На всеки трезвомислещ му е ясно, че само вълшебник би променил нещата за 2 месеца, и то неща съсипвани с години. Като казах до края на сезона, имах пред вид да проведат подготовка по свое усмотрение и да привлекат играчи, които биха свършили работа според тях. Понеже много хора споменават Наско и Мъри ще ги питам - колко време ги чакахме тях двамата да направят онзи отбор, който донесе толкова радост?

Levski 1914 написа:А за селекцията не е точно така...имаха близо месец за селекция...месец, в който можеше да вземем нужните играчи. И ако Батков не е искал да дава пари за селекция беше задължително някой от клуба да излезе и да каже...пари за селекция няма, с тези играчи ще се борим, а не да ми обещават ШЛ и други фантасмагории!

Нали се сещаш, че качествена селекция не се прави за 1 месец? За 1 месец - толкова - свободни агенти и бивши играчи.
А ти как щеше да реагираш ако при назначаването си и двамата бяха казали, че няма да гонят ШЛ? Най-нормалното е да скочиш какво ще правят тогава в Левски - поне аз бих реагирал така. И понеже между назначавнето и първия мач в ШЛ имаше 10 дни, най-нормалното нещо беше да разчитат на старите и опитни играчи.

Върни се в “Архив”