Кашчей написа:Beladona написа:Кашчей написа:Beladona написа:Кашчей написа:Beladona написа:
ПФК ЦСКА АД подава документи за А група на 26.05. !!! Вие си играйте с Етрополе квото щете !
Няма да е лошо да се разберете с Погодаеца дали срокът за подаване на документи за А група не е изтърван
Аз съм прав . Той може би говори за някакви уродчета тепърва претендиращи за нещовсе пак моето инфо е от Борислав Попов, той чака Синдика да подава документи на 26.05 !
Да дадеш някаква основателна причина за това изчакване, при положение че уродът ВЛ не е образуван все още, а ПФК ЦСКА АД няма право по спортен път да е в А група!
Това е по комуникацията БФС - ПФК ЦСКА АД , искат така да е процедурата , Синдика това и прави за да поддържа основната дейност на дружеството . Никой не си мисли сам процедури за разлика от хората в УРОД КРАФТ !
Честно казано това не ме устройва, като обяснение за това, че за всички срокът е 30-и април, а само за ПФК ЦСКА АД е 26-и май, при това, с неспортно прескачане на ниво във футбола.
Нали се прави нова А група ? Не им разбирам правилата , Кашо , знам само , че в лагера на Добрите от ПФК ЦСКА АД се работи професионално и коректно !