ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 21:03

Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:
ПФК ЦСКА АД подава документи за А група на 26.05. !!! Вие си играйте с Етрополе квото щете !

Няма да е лошо да се разберете с Погодаеца дали срокът за подаване на документи за А група не е изтърван 8-)

Аз съм прав . Той може би говори за някакви уродчета тепърва претендиращи за нещо :) все пак моето инфо е от Борислав Попов, той чака Синдика да подава документи на 26.05 ! :)

Да дадеш някаква основателна причина за това изчакване, при положение че уродът ВЛ не е образуван все още, а ПФК ЦСКА АД няма право по спортен път да е в А група!

Това е по комуникацията БФС - ПФК ЦСКА АД , искат така да е процедурата , Синдика това и прави за да поддържа основната дейност на дружеството . Никой не си мисли сам процедури за разлика от хората в УРОД КРАФТ !

Честно казано това не ме устройва, като обяснение за това, че за всички срокът е 30-и април, а само за ПФК ЦСКА АД е 26-и май, при това, с неспортно прескачане на ниво във футбола.

Нали се прави нова А група ? Не им разбирам правилата , Кашо , знам само , че в лагера на Добрите от ПФК ЦСКА АД се работи професионално и коректно !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 21:05

Без деление, обиди и всякакви такива. Не приемам да има раздор между Армейци. Нека всеки си казва мнението, ама без да се делим!
@ Недоброжелателите това искат. Искат да разбият силния червен юмрук които е толкова сплотен в момента, че не могат и да си представят!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 май 2016 21:06

Кои са Антон и Филип? Антон Коджабашев и Филип Македонски или Хубави?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 21:07

vaskonti написа:
Evil23 написа:
Кашчей написа:Колега, вие така и не ни информирахте как сте подали документи за профи лиценз на Чавдар Етрополе, преди да има вписване на промените в ТР 8-)

Не знам, колега, не съм сигурен. Но съм чувал за една нова технология интернет се нарича, много била помагала.

Тая глупост можеше да ни я спестиш. Не всички тук са на по 12 години.

Всъщност имах предвид подаването на документи през интернет за регистрацията на новото ПФК. Не съм сигурен, обаче дали може да кандидатстваш за лиценз преди да е излязла промяната в ТР. Възможно е и да може, все пак всички документи са били готови.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 21:09

Beladona написа:
Нали се прави нова А група ? Не им разбирам правилата , Кашо , знам само , че в лагера на Добрите от ПФК ЦСКА АД се работи професионално и коректно !

Каква нова А група се прави? Това да не става от днес за утре? Че то още формат не е установен, и все още срещи предстоят, после Изпълком, ама вие, и двете ЦСКА-та, подавате документи за лиценз вече :o Едните даже ги подават преди да са вписани в Търговския регистър-няма такъв смях!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 21:12

Beladona написа:...
Аз съм прав . Той може би говори за някакви уродчета тепърва претендиращи за нещо :) все пак моето инфо е от Борислав Попов, той чака Синдика да подава документи на 26.05 ! :)

Колега, нали щяхте да летите до Атина? А сега и с Борислав Попов сте разговаряли? И вашата не е никак лесна.
Но да се върнем на подаването на документи. Старото ПФК, както вече написах, е подало отдавна документи за лиценз. На 26-ти няма пак да се подават документи. Възможно е след 27-ми, когато БФС ще откаже лиценз на старото ПФК.
Но трудността пред старото ПФК ще бъде, че новият ИД едва ли ще е съгласен да подаде документи за лиценз на старото ПФК.
Последна промяна от Evil23 на 23 май 2016 21:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 21:13

Evil23 написа:
vaskonti написа:
Evil23 написа:
Кашчей написа:Колега, вие така и не ни информирахте как сте подали документи за профи лиценз на Чавдар Етрополе, преди да има вписване на промените в ТР 8-)

Не знам, колега, не съм сигурен. Но съм чувал за една нова технология интернет се нарича, много била помагала.

Тая глупост можеше да ни я спестиш. Не всички тук са на по 12 години.

Всъщност имах предвид подаването на документи през интернет за регистрацията на новото ПФК. Не съм сигурен, обаче дали може да кандидатстваш за лиценз преди да е излязла промяната в ТР. Възможно е и да може, все пак всички документи са били готови.

А аз говорех за подаване на документи за лиценз, преди да има регистрация в ТР.
Всъщност, защо толкова се срамувате да покажете откога, като дата, е Учредителният протокол за преобразуване на Чавдар Етрополе?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 май 2016 21:15

Хайде стига с тия фирми ,ЦСКА е там където са феновете ,легендите ,стадион "Българска Армия" ,музея с купите.След като най-голямата ни футболна звезда и легенда на ЦСКА избира този вариант,то какви сме ние феновете ,та да не го последваме.
Ботев с друго дружество празнуваха 100 години ,Берое също .Няма абсолютно никакво значение за нас феновете какво е ЕИК-то на дружеството.Стига сте се връзвали на разни деградирали типове зависими от финансовите им изгоди.
Утре пълен стадион ЦСКА, яко Гриша Ганчев и те така те !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 21:21

percival написа:Хайде стига с тия фирми ,ЦСКА е там където са феновете ,легендите ,стадион "Българска Армия" ,музея с купите.След като най-голямата ни футболна звезда и легенда на ЦСКА избира този вариант,то какви сме ние феновете ,та да не го последваме.
Ботев с друго дружество празнуваха 100 години ,Берое също .Няма абсолютно никакво значение за нас феновете какво е ЕИК-то на дружеството.Стига сте се връзвали на разни деградирали типове зависими от финансовите им изгоди.

Идеята на Гришката с Ицо е много проста. Знае, че той за нас е футболната икона и го използва зверски да може по-лесно да припознаем :lol: 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 21:29

percival написа:Хайде стига с тия фирми ,ЦСКА е там където са феновете ,легендите ,стадион "Българска Армия" ,музея с купите.След като най-голямата ни футболна звезда и легенда на ЦСКА избира този вариант,то какви сме ние феновете ,та да не го последваме.

Естествено, че няма! Ганчев така може и "Левски" Лом да ви накара да припознаете за ЦСКА, защото не ви интересува ЕИК на дружеството!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”