ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 20:42

PFC Litex написа:Вече час се опитвам да проумея, как се подават документи за лиценз даващ право на участие в нещо, което несъществува.
Виж за "Б" група може, но тя пък няма да се преструктурира и новия Франкенщшайн няма, как да иска лиценз за участие в същата.

Ти не разбираш! Изчакай до 26-ти и ще разбереш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 20:44

Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:
ПФК ЦСКА АД подава документи за А група на 26.05. !!! Вие си играйте с Етрополе квото щете !

Няма да е лошо да се разберете с Погодаеца дали срокът за подаване на документи за А група не е изтърван 8-)

Аз съм прав . Той може би говори за някакви уродчета тепърва претендиращи за нещо :) все пак моето инфо е от Борислав Попов, той чака Синдика да подава документи на 26.05 ! :)

Да дадеш някаква основателна причина за това изчакване, при положение че уродът ВЛ не е образуван все още, а ПФК ЦСКА АД няма право по спортен път да е в А група!

Това е по комуникацията БФС - ПФК ЦСКА АД , искат така да е процедурата , Синдика това и прави за да поддържа основната дейност на дружеството . Никой не си мисли сам процедури за разлика от хората в УРОД КРАФТ !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 май 2016 20:46

Христо Стоичков отново показа, че е голям! Че е най-големия, стане ли дума за ЦСКА!
Заради „армейците“, той е нанесъл унижение на Васил Божков, каквото най-богатият българин не помни.
Както е известно букмейкърската къща на Божков се изръси над 250 000 лева за бенефиса на Стоичков. Надеждата е била той да пристане на „оздравителите“ и да им се превърне в основно оръжие срещу Гриша Ганчев и останалите, заради които днес има ЦСКА.
Плановете им обаче излязоха криви. Ицо не само не се е поддал на конспирацията, но и е отказал покана за ВИП-ложата за Васил Божков. Поради това и олигархът не присъства на бенефиса.
Там обаче бе Гриша Ганчев, с който Ицо създаде нов ЦСКА за „А“ група!

http://7dnifutbol.bg/archives/25759

Поинтересувах се заради един списвач на пасквили от форума , на който му говорят звездите и гледа на пъп , пардом , на боб .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 20:47

Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:
ПФК ЦСКА АД подава документи за А група на 26.05. !!! Вие си играйте с Етрополе квото щете !

Няма да е лошо да се разберете с Погодаеца дали срокът за подаване на документи за А група не е изтърван 8-)

Аз съм прав . Той може би говори за някакви уродчета тепърва претендиращи за нещо :) все пак моето инфо е от Борислав Попов, той чака Синдика да подава документи на 26.05 ! :)

Да дадеш някаква основателна причина за това изчакване, при положение че уродът ВЛ не е образуван все още, а ПФК ЦСКА АД няма право по спортен път да е в А група!

Това е по комуникацията БФС - ПФК ЦСКА АД , искат така да е процедурата , Синдика това и прави за да поддържа основната дейност на дружеството . Никой не си мисли сам процедури за разлика от хората в УРОД КРАФТ !

Честно казано това не ме устройва, като обяснение за това, че за всички срокът е 30-и април, а само за ПФК ЦСКА АД е 26-и май, при това, с неспортно прескачане на ниво във футбола.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 20:49

Old_death написа:
Христо Стоичков отново показа, че е голям! Че е най-големия, стане ли дума за ЦСКА!
Заради „армейците“, той е нанесъл унижение на Васил Божков, каквото най-богатият българин не помни.
Както е известно букмейкърската къща на Божков се изръси над 250 000 лева за бенефиса на Стоичков. Надеждата е била той да пристане на „оздравителите“ и да им се превърне в основно оръжие срещу Гриша Ганчев и останалите, заради които днес има ЦСКА.
Плановете им обаче излязоха криви. Ицо не само не се е поддал на конспирацията, но и е отказал покана за ВИП-ложата за Васил Божков. Поради това и олигархът не присъства на бенефиса.
Там обаче бе Гриша Ганчев, с който Ицо създаде нов ЦСКА за „А“ група!

http://7dnifutbol.bg/archives/25759

Поинтересувах се заради един списвач на пасквили от форума , на който му говорят звездите и гледа на пъп , пардом , на боб .

Антон, Филип и жените им какво правиха в официалната ложа ? Или да си пишем лъжи и да си вярваме ....ей , добре , че съм аз тук да ви давам Истината , че си е ....

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 20:49

Beladona написа:

Да, това, много хубаво, колега. Сигурно визирате сбирката на БФС. Но за ваше съжаление на тази сбирка старото ПФК няма да подава документи за лиценз. Те отдавна са подадени. Въпросът е, че ден по-късно БФС ще откаже лиценз на ПФК-то, защото няма план оздравяване. Иначе сбирката на БФС е хубаво нещо. Ще се съберат хора, ще си поговорят с холандците, и може би да избистрят какъв ще бъде форматът на новата лига, но на този етап и това въобще не е сигурно.
Значи големи събития ни очакват след няколко дни, които би трябвало уж да са в полза на старото ПФК. Сашо Попов щял да се изкаже? И сбирката на БФС. Тръпнем в очакване.
Последна промяна от Evil23 на 23 май 2016 20:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 20:51

Evil23 написа:
Beladona написа:

Да, това, много хубаво, колега. Сигурно визирате сбирката на БФС. Но за ваше съжаление на тази сбирка старото ПФК няма да подава документи за лиценз. Те отдавна са подадени. Въпросът е, че ден по-късно БФС ще откаже лиценз на ПФК-то, защото няма план оздравяване. Иначе сбирката на БФС е хубаво нещо. Ще се съберат хора, ще си поговорят с холандците, и може би да избистрят какъв ще бъде форматът на новата лига, но на този етап и това въобще не е сигурно.
Значи големи събития ни очакват след няколко дни, които би трябвало да са в полза на старото ПФК-то. Сашо Попов щял да се изкаже? И сбирката на БФС. Тръпнем в очакване.

Колега, вие така и не ни информирахте как сте подали документи за профи лиценз на Чавдар Етрополе, преди да има вписване на промените в ТР 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 20:53

Кашчей написа:Колега, вие така и не ни информирахте как сте подали документи за профи лиценз на Чавдар Етрополе, преди да има вписване на промените в ТР 8-)

Не знам, колега, не съм сигурен. Но съм чувал за една нова технология интернет се нарича, много била помагала.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 20:56

Evil23 написа:
Кашчей написа:Колега, вие така и не ни информирахте как сте подали документи за профи лиценз на Чавдар Етрополе, преди да има вписване на промените в ТР 8-)

Не знам, колега, не съм сигурен. Но съм чувал за една нова технология интернет се нарича, много била помагала.

Тая глупост можеше да ни я спестиш. Не всички тук са на по 12 години.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 20:56

Beladona написа:...

Би трябвало да знаеш, че "Борислав Попов" е "Г-н Никой".
И ако се опита да врътне някоя далавера с вас - значи така са му наредили.
И тогава ще се постави въпроса "Кой Точно" му е наредил.
:mrgreen:

А и не мисля, че на Попов ще му се иска да опере пешкира после.
Ти как мислиш ?

Върни се в “Архив”