Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: Празник за Пловдив Ботев-Левски
Мисля,че Стоичков беше казъл,цитирам :мечтите са бесплатни,заповядаите в красивият ни град да направим един истенски спектакъл пък давидим кой ще победи.genchodm ,за съжаление си прав човече ,че най лошото от всичко е ,че неможем да си заведем децата на този празник,защото винаги ще се намери някои кретен да направи някоя щуротия.
Щом "интелектът"Стоичков цитирате,наистина най-много до Б група да стигнете!

Re: Специалния???
мнението ти е перфектно longer,но нали знаеш че те имат трибуна за изява и давай ние сме велики,но не те са най-големия враг на нашия скромен БГ-ФУТБОЛ.
Левски завинаги в моето сърце.
rocknrola написа:След един час тръгваме,заливаме Пловдив в синьо ,вкарваме два гола на канарчетата и им подписваме билета за Б-група.
След час тръгвате за Пловдив, падате с 1:0, въпреки, че съдията по всякакъв начин пречи на Ботев да играят и си тръгвате тихо.

Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
Харесва ми ,когато всеки подкрепя любимия си отбор в рамките на добрия тон! Уважение трябва да има,пьк нека по-добрия победи! Искрено се надявам,че пловдивските пичове няма да решат точно днес да нахлуват и опорочат мача! Пловдив заслужава този мач! Иска ми се Левски да победи,но ако не стане,ще чиститя на Ботев и ще продьлжим напред! Уважавам Ботев,като един от малкото истински отбори с чисто и свято име! Феьрплей завинаги!
Ж.МИЛАНОВ-загуба от ботев няма да е фатална
ИЛИ аз съм луд или живко вече си мисли че не е на ГЕРЕНА,КАК може такъв коментар преди толкова важен мач на ЛЕВСКИ,като само 2часа по рано тренера и изп. директор казват че евентуална загуба на точки ще е фатална.НЯКОЙ ще ми обясни ли това или живко вече е смъкнал гащите и както казва ГОНЗО те ще се стягат лятото.живко внимавай щото да не станеш втората секретарка на боби,след жената на данчо тъча.там гащи сваляйте когато си поискате.
Левски завинаги в моето сърце.
Re: Специалния???
Не одобрявам начина по който Кокьла ги е отрязал,но го разбирам! И вижте определенията на "синия Вальо" : арогантен и специален бил Велев! А журналистите са невинни агьнца! Не харесвам Кокьла,но си е прав в този случай! Искам да видя и Любо как ще ги носи и разцьква като го настьпят! 

Re: Ж.МИЛАНОВ-загуба от ботев няма да е фатална
Ами той Живко си е страхлив и некадьрен! Отива му такова мнение! Освен ако не знае нещо повече от нас.....!
Re: Ж.МИЛАНОВ-загуба от ботев няма да е фатална
Да не се подготвяте за полягване?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!