Хайде сега ти не се прави на ударен, кажи защо тръгна да сравняваш този провален сезон и другия провален сезон от 2011.
NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Lakers 2012-13
Не те разбирам, пишеш да ти обясня за проваления сезон - направих го доколкото можах, без излишно много думи. Правел съм се на ударен - посочи ми къде съм написал или намекнал, че Коби се е контузил в началото на сезона. За взаимоотношенията им с Хауърд - това беше 16 сезон на Коби, мисля, че всички са знаели какво е егото му. По-скоро проблемът беше психиката на Хауърд. Един от най-класните играчи може да е бил 2009 - тук сме 4 години и сериозна контузия по-късно. За съдийските тесли - първо, да, и в полза на Бостън има, колкото и да е невероятно, даже съм чувал, че имало в полза на Ювентус, но сигурно лъжат
. Клипчета в интернет много и на всякакви теми.
Хайде сега ти не се прави на ударен, кажи защо тръгна да сравняваш този провален сезон и другия провален сезон от 2011.
- Drunken_Master
- Контакти:
23
miro_rz написа:Време е да свиква!
https://www.sportal.bg/news.php?news=863341
Прочете ли коментара на апче-то "бил стат падър"... ПХАХАХАХАХАХА !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс
Buck32 написа:Не те разбирам, пишеш да ти обясня за проваления сезон - направих го доколкото можах, без излишно много думи. Правел съм се на ударен - посочи ми къде съм написал или намекнал, че Коби се е контузил в началото на сезона. За взаимоотношенията им с Хауърд - това беше 16 сезон на Коби, мисля, че всички са знаели какво е егото му. По-скоро проблемът беше психиката на Хауърд. Един от най-класните играчи може да е бил 2009 - тук сме 4 години и сериозна контузия по-късно. За съдийските тесли - първо, да, и в полза на Бостън има, колкото и да е невероятно, даже съм чувал, че имало в полза на Ювентус, но сигурно лъжат. Клипчета в интернет много и на всякакви теми.
Хауърд ? Коби с кой не се скара ? И ти казвам, че се правиш на ударен, понеже изтъкна като една от причините "контузията на Коби". А тя всъщност беше вече към краят на сезона, така че това не може да е причина.
Какво за съдиите ? Виж какви смешни отсъждания имаше особено срещу Блейзърс. Срещу Далас и Дирк Новицки ?
За 2011-та, колко пъти да пиша...? Да, ЛеБрон беше налял гипса, никога не съм го отричал. Но ако едното е "класическо чоукване", другото не е, ли ? Да не можеш да закараш подобен тим до плейофите, стига, бе, човек...? Нали ти казвам, че още тогава влизах в Спортал-а и много добре помня кучките на Лейкърс, които виеха на умряло преди сезона, как щели да строшат рекорда на биковете от победи в редовният сезон. После се изпокриха като насрани естествено...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Селтикс - Хийт
С подобна игра в защита няма кой да ни бие. Смазахме ги ! Драгич гледаше като препикано мушкато.
Re: NBA Regular Season 19-20
Смазахте ги с невероятните 11 точки!
Я малко по-сериозно. Нивата е дълга!
Я малко по-сериозно. Нивата е дълга!
Клъч вежда! Браво на момчето. Така се играе.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
ТЪПир
pill написа:Клъч вежда! Браво на момчето. Така се играе.
ЛеБрон му е "сайдкик", нали ?
В Спортал-а се прави на компетентен, обяснява им кога има крачки и кога не... ХАХАХАХХАХХХХХАХХХХ !
Сайдкик
Сайдкика на АД пак се покри в края, но затова е сайдкик. За да играе три части и в четвъртата да гледа лидерът си.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
Най-парадоксалното нещо за мен е, че си мисля, че Грийн нямаше да вкара и докато овладееха борбата вероятно времето щеше да изтече
Иначе Денвър явно стилът им е да наваксват през второто полувреме, но това не може винаги да се случва. Лейкърс вкараха три трудни тройки (без последната) на трима различни стрелци и удържаха преднината. Изключителни Йокич и Дейвис в последните минути
Иначе Денвър явно стилът им е да наваксват през второто полувреме, но това не може винаги да се случва. Лейкърс вкараха три трудни тройки (без последната) на трима различни стрелци и удържаха преднината. Изключителни Йокич и Дейвис в последните минути