Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Thsmith » 08 май 2019 01:27

Groucho написа:
Thsmith написа:Такива трябва да ги събличат чисто голи преди да ги пуснат на стадиона за проверка за бомби и забранени предмети. Чак след това евентуално да ги пускат в такъв вид.

Не съм много сигурен, но не си спомням да съм чел за жени-атентатори. Може да са им забранили да се самовзривяват и това да си е изцяло мъжка привилегия :lol: Преди време гледах един ирански филм за някакви момичета, които се опитваха да влязат на мач на националния им отбор по футбол преоблечени като мъже. Шантава работа е да се забраняват нормални човешки дейности.

Абе сигурно има. ИНаче аз като цяло съм против такива да могат да влизат в такъв вид на стадион и където и да е. Ако искат да живеят в цивилизована държава, да се държат като цивилизовани хора. Ако искат да живеят като в пустинята, пясък колко искаш. Да си вървят!

Изображение
Последна промяна от Thsmith на 08 май 2019 01:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 май 2019 01:29

Баси Майката, Хендо им е капитан, Хендо ще вдигне евентуално трофея като капитан :mrgreen: :mrgreen: тва ако някой ни го беше казал, кой щеше да го повярвам Хендо да вдигне ушатата....ако бият де, Аякс не са казали последната си дума :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 май 2019 01:29

ImmortaL_1000 написа:Все още не мога повярвам колко слабо играха Барселона не можаха да отбележат дори гол. :x Ужас. Това си е пак едно идиотско отпадане подобно със Рома .

Аз пък мисля, че все още имат някакъв шанс в реванша :roll:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 май 2019 01:32

Последните седмици Барса се подиграваше със спорта футбол. Държеше на резервната скамейка Меси и някои други по-добри футболисти и в зависимост от противника и резултата ги пускаше последните минути да бият или хиксират, ако противникът е по-симпатичен. Т.е. Барса загуби чувството какво е нормален мач на 100% 90 минути. Обратното важи за Ливърпул - във всеки мач срещу него се изправяше мобилизиран и уважаващ себе си английски отбор, а не някаква испанска Саламурка. Резултатът не закъсня.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 май 2019 01:32

Всеки път си мисля, че от българските изпълнения не може да има по-идиотски в евротурнирите и борците за независимост винаги ме опровергават! Заслужихте си го с поведението и коментарите ви през цялото време до реванша :lol: :mrgreen: Време е да се отцепвате и от Ла Лига, и от ШЛ, да си правите някаква лига на отцепниците, да си вдигате Жоан Гампер (и без това си го броите към троифеите :mrgreen: :lol: ) и междувременно може да започвате петиция за прекръстването ви на “ФК Меси”, така или иначе това са единствените скандирания на тея дето ходят на стадиона на мачовете ви.

Честито на Ливърпул и всички техни фенове, направихте велика и запомняща се вечер! Успех и на финала! :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 08 май 2019 01:33

Такива мачове вдъхновяват фенове на много други отбори, а самите отбори. Колкото и фалшиви надежди да се появат, една истинска в такава вечер е безценна и остава в съзнанието на повечето зрители. Браво на Ливърпул, днес или по-правилно да се каже вчера, просто доказаха, че почти винаги има смисъл да се гледа, дори и вярата да е твърде малка.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 май 2019 01:35

Оня ден пуснаха третия си състав срещу Селта. После шибаната Уефа обвинява Верея за уговорени мачове.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 май 2019 01:50

Обаче чак сега осъзнавам последните години Реал и Барса как са влзели под кожата на целия форум, Аякс като пребиха Реал изписани 25 страници, аре сега е оправдано де.......ама някой по-малък отборк като бие испанските грандове форума се активизира от кеф :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 май 2019 02:01

NOMER14 написа:Последните седмици Барса се подиграваше със спорта футбол. Държеше на резервната скамейка Меси и някои други по-добри футболисти и в зависимост от противника и резултата ги пускаше последните минути да бият или хиксират, ако противникът е по-симпатичен. Т.е. Барса загуби чувството какво е нормален мач на 100% 90 минути. Обратното важи за Ливърпул - във всеки мач срещу него се изправяше мобилизиран и уважаващ себе си английски отбор, а не някаква испанска Саламурка. Резултатът не закъсня.

To затова не е хубаво първенството ти да се решава 10 кръга преди края, както често си се решават в последните години Бундеслигата и Калчото, а този сезон и Примера. Футболистите наистина губят настройка за битка, а ШЛ без такава настройка трудно се печели.

Възможност за два английски финала в ШЛ и ЛЕ. Може би Примера почва да отстъпва водещото място в европейския футбол. Меси одъртява, Реал трябва да се обновява... Не мисля, че Ливърпул е кой знае какъв фаворит срещу който и да излезе на финала, въпреки че букмейкърите ще ги обявяват за такъв, независимо от противника. И Аякс, и Тотнъм ще направят всичко възможно, за да вземат трофея, ако стигнат до последния мач. И двата отбора доказаха, че могат да печелят от позицията на аутсайдер срещу Реал, Ювентус и Сити. Интересен финал предстои.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 08 май 2019 02:03

NOMER14 написа:Оня ден пуснаха третия си състав срещу Селта. После шибаната Уефа обвинява Верея за уговорени мачове.

Вярно пуснаха аванта на Селта уж да запазят титулярите за Пул... А се видя какви са бездушници титулярите снощи ...

Върни се в “Архив”