Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Син до гроб_
- Контакти:
Re: Болката е много силна!
Едното пръстче в устата,другото в д***то и през 5 минути ги въртиш.Чувал съм ,че помага от депресия.Ако ли не ,нищо друго освен евтаназия не оправя работата в твоя случай.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
ЦСКА изглеждаше наистина зле.Но на собствениците не им пука .Да загубиш от Литекс по принцип не е срамно две индивидуални грешки в защита решиха мача.Може би треньор тип "Беноа Кое" наистина би вкарал малко ред в отбора.Собствениците на отбора трябва да са или мазохисти или със задача за да изтърпят целия стадион да скандира обиди срещу тях.
- we are the champions
- Контакти:
Teo написа:От отчаяние за случващото се в нашия отбор пускам тема и се надявам по някакъв начин да стигне до хората който управляват ЦСКА София. Кога най-накрая ще заприличаме на професионално организиран отбор, докога ще правите малоумни треньорски смени по средата на шампионата, кога най-накрая ще се махнете от нашия любим отбор, направо ми се реве вече от вас, не може да се търпи това нещо, разбирате ли ме?!
Кажи го на Титаните и на Йешич... какво си хабиш времето да пишеш тука ?
Бъдете оптимисти бе, винаги може да стане и по-зле.
didayyord написа:Бъдете оптимисти бе, винаги може да стане и по-зле.
накъде по-зле, като се въртим в един омагьосан кръг 5 години вече...
Въпреки че съм левскар и не ми е мястото в този форум, преди час си говорих с един цесекар. Родител на две деца. Улегнал човек. Беше на същото мнение като автора. Аз също мисля така. Без силен ЦСКА няма силен БГ футбол. ЦСКА винаги ще е важен клуб за българския футбол. Последните 20 години все не попадат на качествени управленци. Дано ЦСКА намери правилния път. Не искам дербито да е различно от Левски ЦСКА.
Стига сте изпадали в истерия. Какво толкова страшно е станало? Литекс нямат ли право да бият? Не лош отбор, млади момчета, играят без да им пука. Честно казано, като качество - ЦСКА има най-добрите футболисти за българското първенство. Друг е въпросът, че Йешич не може да ги подреди (дори не е способен да избере състав).
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Zaash написа:Без силен ЦСКА няма силен БГ футбол. ЦСКА винаги ще е важен клуб за българския футбол.
Поздравления ! Получаваш награда за най-тъпо изказване !

Една загуба, голяма работа... Чак пък болка, титлата ли загубихте, финал за Купата ли, що ли? По-срамното е, че си тръгнахте в 65 минута, а инак-Горди, Офанзиви, Нашата вярност е нашата чест, или както беше там? Да ви пикам на вярността...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- BLUE CHAMPIONS
Zaash написа:Въпреки че съм левскар и не ми е мястото в този форум, преди час си говорих с един цесекар. Родител на две деца. Улегнал човек. Беше на същото мнение като автора. Аз също мисля така. Без силен ЦСКА няма силен БГ футбол. ЦСКА винаги ще е важен клуб за българския футбол. Последните 20 години все не попадат на качествени управленци. Дано ЦСКА намери правилния път. Не искам дербито да е различно от Левски ЦСКА.
Все съм чел простотии, но това определено е върха.

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]