Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот plamen_ol » 10 фев 2012 16:21

mikata написа:Калво няма да остане :idea:

За Калво съм убеден, че остава при класиране в ЕКТ. По-скоро ме притеснява изтичащият договор на Серж Грийн.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 10 фев 2012 16:31

Да ви имам проблемите :mrgreen:

Вие палете свещи Костов да подпише нов договор.Че ако сложим пак Гонзо...не ми се мисли :mrgreen: Ако трябва да избирам м/у Калво и Костов избирам веднага Костов.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 фев 2012 16:34

flo написа:Да ви имам проблемите :mrgreen:

Вие палете свещи Костов да подпише нов договор.Че ако сложим пак Гонзо...не ми се мисли :mrgreen: Ако трябва да избирам м/у Калво и Костов избирам веднага Костов.

Стига де Фло, утре ще почне първенството ще запише две поредни загуби и ще има "оставка" ;) Айде нека и той се докаже че става нещо от него. Сега реално няма кво да се молим да остава, при положение че не е постигнал все още нищо. А че личи, че е класен треньор спор няма по въпроса. Добър специалист е, но въпроса е и да го докаже начело на Левски ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 16:38

Смятаният за сигурно ново попълнение на Левски Сюлейман Диамунтен има съвсем скорошен досег със Серия А, където игра доста години. Старши треньорът на Лече Серсе Козми го постави в групата за мача с Удинезе, който се игра на 1-ви февруари в Удине. Срещата завърши с успех за домакините – 2:1.

Козми е почитател на системата 3-5-2, която ползва и сега в Лече.

Три дни по-рано, Сюлейман Диамунтен е резерва и при победата на Лече с 1:0 над гранда Интер. Малиецът се явява резерва на Масимо Одо, който играе в отдясно в тройката централни защитници на Лече.

В Лече африканецът бе картотекиран с номер 16, а към днешна дата той е свободен. С него играеше Мариян Огнянов, който бе продаден на Ботев Пловдив. Любопитно е, че с тази фланелка желание има да играе и друг нов в Левски – Кристовао Рамос.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 фев 2012 16:59

emilio написа:
mikata написа:Калво няма да остане :idea:

А трябва :!: За мен това момче разбира играта и ако Костов го сложи на върха на атаката и по крилата Райков и Рамос и може да имаме едно много добро и остро нападение :idea:

Тука се е сдушил с двамата португалци и особено ако сме шампиони-ще остане.И заплатата му е добра.Но е много важно отборът да тръгне-всеки иска да играе в отбор, който е с настроение и вкарва много голове.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2012 17:00

flo написа:Да ви имам проблемите :mrgreen:

Гонзо няма да припари повече до треньорството.Не и в Левски.Няма да му позволят.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 17:04

Ръководството на Левски намалява темпото в опитите да привлече нападателят на Партизан Диара, научи Гонг. Стратегията на „сините” е променена, вероятно защото липсва сериозно отношение от другата страна.

Припомняме, че Левски и Партизан на практика се разбраха, но след това футболистът дръпна назад.

Възможно е „сините” да имат и друга опция за нападател. Левски продължава да търси подходящ атакуващ футболист, който да повиши конкуренцията на „Герена”. В атака тимът на Николай Костов разполага с един чистокръвен нападател – Иван Цветков.

До този момент Левски подсили с Нуно Пинто и Кристовао Рамос, а до часове се чака финал по сделката със Сюлейман Диамунтен, който идва от Лече.

Пресата в Сърбия писа, че Диара е поискал 100 000 евро на ръка от Левски, което може и да е причината за отдалечаването между двете страни.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2012 17:06

ralka_levskarka написа:Ръководството на Левски намалява темпото в опитите да привлече нападателят на Партизан Диара, научи Гонг. Стратегията на „сините” е променена, вероятно защото липсва сериозно отношение от другата страна.

Припомняме, че Левски и Партизан на практика се разбраха, но след това футболистът дръпна назад.

Възможно е „сините” да имат и друга опция за нападател. Левски продължава да търси подходящ атакуващ футболист, който да повиши конкуренцията на „Герена”. В атака тимът на Николай Костов разполага с един чистокръвен нападател – Иван Цветков.

До този момент Левски подсили с Нуно Пинто и Кристовао Рамос, а до часове се чака финал по сделката със Сюлейман Диамунтен, който идва от Лече.

Пресата в Сърбия писа, че Диара е поискал 100 000 евро на ръка от Левски, което може и да е причината за отдалечаването между двете страни.

Майната му на Диара!Чувствам,че ще ни изненадат с нещо по-стойностно от него!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 17:09

Ръководството на Левски продължава да търси усилено център нападател, който да пасне на стила на игра налаган от Николай Костов. Както първи съобщихме, още преди седем-осем дни звездата от последните години на Партизан (Белград) Ламин Диара е договорен за "сините". Спортният директор Георги Иванов - Гонзо и президентът на "гробарите" Драган Джурич си стиснаха ръцете за трансферна сума между 250 и 300 хиляди лева. Вкаралият 90 гола в 188 за "черно-белите" нападател обаче не беше доволен от първоначалната оферта на 26-кратните шампиони на България.

Преди няколко дни Гонзо обяви, че чака мениджърът му да пристигне в Анталия за нови преговори, като "сините" бяха вдигнали своята оферта. Все още срещата не се е състояла, а Иво Тонев и Георги Иванов работят за привличането на друг нападател. Освен това през последните дни преговорите с въпросния друг футболист, чието име се пази в тайна, са напреднали и почти сигурно Диара вече не е цел №1 на Левски.

Според източници на Sportal.bg Диара може да дойде на стадион "Георги Аспарухов" от тук нататък, ако се съгласи на първоначалните условия на "сините". Босовете на Левски не са доволни от липсата на отговор през последните дни на Диара, въпреки повишените условия. Самият сенегалец, който ще е твърда резерва при Аврам Грант до лятото, когато му изтича договорът, рискува да загуби шест месеца, докато обмисля предложенето на българите. Диара получава 150 000 евро на година в Белград, но искаше около 200 000 от Левски за сезон, след като отказа оферти от Кипър и Китай с по-добри условия.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 10 фев 2012 17:09

Левски за пореден път доказа,че е номер 1 на трансферния пазар - привлече Сюлеймани Диамутен (да,колеги така се чете и произнася,не като нашего брата родните журналя) перфектен защитник и бъдещ стожер в синята отбрана,както и Ламин Диара ,който скоро ще бъде привлечен като заместник на Сьорд Арш...

Гонзо ще си замине лятото - в това съм почти убеден ,тъй като върви процедура по смяна на собствеността в Левски и ми се иска да вярвам, че любимия ми отбор скоро ще си има ново ръководство без агенти от ДС и т.н. :lol:

ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Архив”