NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: NBA Regular Season 19-20
Маста тоя по Диема спуска некакви коментари за съблекалнята на Бостън.Има ли нещо верно.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Drunken_Master
- Контакти:
Селтикс
Маркъс Смарт е мятал кецове по съотборници, минало е без тежки жертви и поражения...
Бък32, още чакам да ми обясниш за проваленият сезон 2012-13.
Бък32, още чакам да ми обясниш за проваленият сезон 2012-13.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: Celtics
Не знам какво искаш да ти обяснявам - сезон 2012-13 беше трагичен за нас в доста отношения - нещата не се получиха, както между Коби и Хауърд, така и като цяло в отбора, д-р Бъс почина, Коби скъса ахилес. Това постави началото на неприятни години с недотам добри мениджърски решения. Ти държиш да натякваш за някаква съдийска подкрепа, каквато големите отбори винаги получават, да не говорим, че има и просто грешки - кога в едната, кога в другата страна. Това е сезон 2012-13 за мен.
Пак ще кажа, както в Спортал - този сезон и финалите от 2011 не са, да цитирам Джулс Уинфийлд "in the same ball park". 2011 имаме класически случай на "чоукване", вероятно на български ще е шубелисване, когато (един от) най-добрите играта в света не смееше да поеме отговорност в края на мачовете ( но разбира се, смееше с Уейд да се подиграва на Дирк, че е настинал).
Та ако ти можеш да ми обясниш, защо постоянно свързваш две толкова несравними неща, ще се радвам.
Пак ще кажа, както в Спортал - този сезон и финалите от 2011 не са, да цитирам Джулс Уинфийлд "in the same ball park". 2011 имаме класически случай на "чоукване", вероятно на български ще е шубелисване, когато (един от) най-добрите играта в света не смееше да поеме отговорност в края на мачовете ( но разбира се, смееше с Уейд да се подиграва на Дирк, че е настинал).
Та ако ти можеш да ми обясниш, защо постоянно свързваш две толкова несравними неща, ще се радвам.
За мен идеалният вариант е Йокич да прави всеки мач трипъл дабъл с по 30 точки и 15 асистенции (по възможност като тази дето прати Кауай на тъча, докато подаваше под коша), но Лейкърс да си вземем серията, ако може по-бързо, че предстои финал. Но и да ни бият има позитивен елемент - Леброн без титла 
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс - Денвър
miro_rz написа:Добър аванс за Лейкърс, ще си вземат мача!
Лека.
Изобщо не съм ги гледал, отдадох се на спанака...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс 2012-13
Buck32 написа:Не знам какво искаш да ти обяснявам - сезон 2012-13 беше трагичен за нас в доста отношения - нещата не се получиха, както между Коби и Хауърд, така и като цяло в отбора, д-р Бъс почина, Коби скъса ахилес. Това постави началото на неприятни години с недотам добри мениджърски решения. Ти държиш да натякваш за някаква съдийска подкрепа, каквато големите отбори винаги получават, да не говорим, че има и просто грешки - кога в едната, кога в другата страна. Това е сезон 2012-13 за мен.
Коби скъса ахилес срещу Уориърс вече към краят на сезона, не се прави на ударен. Пау Гасол наистина пропусна доста мачове, но в повече от 50% си участваше и с Дуайт се разбираха прекрасно. Колко алиъпи даде на Супермен не е истина... Стив Неш беше вече близо до четиридесетте години, и той отсъстваше, но си игра превъзходно. Дуайт Хауърд влезе в третият отбор на сезона, беше и "Rebounding leader". Цялата работа беше, че Коби не можа да преглътне егото си и затова Дуайт го отнесе, понеже беше един от най-класните играчи в света. Трудно му беше на Мамбата да преодолее шокът, че можеше да се превърне във втора цигулка, най-малкото защото вече не беше първа младост. Това е основното, затова и двамата щяха да си избодат очите по време на сезона.
А съдийските тесли...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5MhmGyZ7KF0[/youtube]
Ти си истинска латерна. Много държиш някой да се съгласи, че тогава едва ли не съдиите зорлем са ни добутали до плейофите. Спокойно, някой ден ще се появи и друг фен на Селтикс и ще се разбирате отлично.
Колкото до снощи, добра победа, но е рано за прогнози. Клипърс също ги попиляха в първия мач.
Колкото до снощи, добра победа, но е рано за прогнози. Клипърс също ги попиляха в първия мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага