thisisthelife написа:Странен мач. Първото полувреме беше равностойно, но второто си беше тотал щета. Като цяло слаб финал. Честито на феновете на Реал, но истината е, че 2 от тези 4 гола са с рикошети. Нека добавим и как Каземиро си беше за гонене. Този червен картон на Куадрадо няма смисъл да бъде коментиран, просто си беше тотална комедия. Ако трябваше да бъде изгонен някой, то това трябваше да е Рамос. Въпреки всичко това, Алегри си остава виновен за някои неща. Първо - Маркизио трябваше да е титуляр, а не Кедира. Второ - след почивката Ювентус излезе с ясната мисъл да държи равен, а не да спечели. Както видяхме това се оказа фатално. Игуаин и Дибала бяха на принципа хвани единия, удари другия. Малко футбол видяхме днес, но повечето го показа Реал. Затова честито!
Къде виждаш два рикошета? Явно говориш за първият гол на Роналдо, където се видя от не знам колко повторения, че такова нещо няма. Значи сега няма за какво да се хванете като гол от засада, несъществуваща дузпа, червен картон в началото на мача и се започва, ама то било късмет, това било рикошет и прочие. Еми и аз мога да кажа, че гола на Ювентус е чист късмет, защото човека реши да се пробва и взе, че влезе, ама ако го накараш да го повтори няма да успее.
Топката се вижда между краката на Навас - баси изречението стана.

Furious_Monk написа:Шегувам се, разбира се. В този момент всеки фен на Реал има правото сам да определя колко да пие....
За мен е твърде рано за бири.