Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vanderlei_Luxemburgo

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот Vanderlei_Luxemburgo » 04 юни 2017 00:56

Какъв Милан ще бъде конкуренция бе ? Те първо да направят отбор, който да се класира в ШЛ, че от 7-8 години насам са пълна комедия. :lol:
Единствено Барса може да спре Реал в ШЛ, то се вижда и в директните мачове напоследък 4-0 и 3-2 на Бернабеу само в последните 2 сезона! 8-)
Слабаците от Байерн другата година и първенството може и да не вземат, някои ключови играчи ще ги напуснат, а Ювето са силни на елиминации - там им е шанса да отстранят Реал...на финали не ги търси. :mrgreen:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 юни 2017 00:58

Къде е колегата bilyaletdinov?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 юни 2017 01:04

Айде честито. Гадно ми е за Ювентус, но абсолютно заслужен успех. Мората няма да е лошо да ни го дадете сега лятото като ще си ходи. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 юни 2017 01:07

doktora25 написа:Айде честито. Гадно ми е за Ювентус, но абсолютно заслужен успех. Мората няма да е лошо да ни го дадете сега лятото като ще си ходи. :)

Мората е символ на Реал. Дори и когато не си титуляр, пак се биеш за фланелката, понякога буквално, доста често и като резерва.

Аз се надявам да остане в Реал, но ако се наложи да го продадем, не бих искал да е на пряк конкурент за титлата следващата година.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 юни 2017 01:16

Ще е интересно догодина....

Барса, Реал, Атлети(ако Чоло остане) Байерн и Юве пак ще са сред фаворитите....

и ПСЖ с тия пари винаги си имат претенции за финал :mrgreen:

като прибавим и английските отбори.... Челси, Ливърпул и Манчо са си отбори с традиции....а и тримата имат не лоши тренери, така че ще имат претенциии....то и Сити де с тия Пари и Гуардиола :mrgreen: :mrgreen:

ще става мазало
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 юни 2017 01:31

Никога не съм виждал по-идеален за даден клуб треньор от Зидан... или си със Зизу, или си срещу Реал Мадрид...
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 юни 2017 01:49

Всъщност оказа се, че червеният картон за Ювентус е заради настъпване, а не заради лекото бутане на Рамос.
Изобщо не съм изненадан понеже ние получихме два жълти картона именно заради настъпване.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 юни 2017 01:56

Паце, започвам да се съмнявам че си фен на Реал. :lol: :lol: :lol:

Аз изобщо не виждам клавиатурата, а ти ми говориш за футболните правила...пии бирата и млък... :!:

Шегувам се, разбира се. В този момент всеки фен на Реал има правото сам да определя колко да пие....
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 юни 2017 02:16

thisisthelife написа:Странен мач. Първото полувреме беше равностойно, но второто си беше тотал щета. Като цяло слаб финал. Честито на феновете на Реал, но истината е, че 2 от тези 4 гола са с рикошети. Нека добавим и как Каземиро си беше за гонене. Този червен картон на Куадрадо няма смисъл да бъде коментиран, просто си беше тотална комедия. Ако трябваше да бъде изгонен някой, то това трябваше да е Рамос. Въпреки всичко това, Алегри си остава виновен за някои неща. Първо - Маркизио трябваше да е титуляр, а не Кедира. Второ - след почивката Ювентус излезе с ясната мисъл да държи равен, а не да спечели. Както видяхме това се оказа фатално. Игуаин и Дибала бяха на принципа хвани единия, удари другия. Малко футбол видяхме днес, но повечето го показа Реал. Затова честито!

Къде виждаш два рикошета? Явно говориш за първият гол на Роналдо, където се видя от не знам колко повторения, че такова нещо няма. Значи сега няма за какво да се хванете като гол от засада, несъществуваща дузпа, червен картон в началото на мача и се започва, ама то било късмет, това било рикошет и прочие. Еми и аз мога да кажа, че гола на Ювентус е чист късмет, защото човека реши да се пробва и взе, че влезе, ама ако го накараш да го повтори няма да успее.

Топката се вижда между краката на Навас - баси изречението стана. :lol:
Изображение

Furious_Monk написа:Шегувам се, разбира се. В този момент всеки фен на Реал има правото сам да определя колко да пие....

За мен е твърде рано за бири. :mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 юни 2017 02:19

paceto написа:За мен е твърде рано за бири. :mrgreen:

За бири никога не е рано, рано е за тяхното количество... :lol:
Анчелоти.

Върни се в “Архив”