Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Eminem » 28 авг 2013 13:35

От години трансферната ни политика е пълна трагедия, всичко е далавери. Така като гледам как се развиват нещата, отново не искам да се класираме в зона ЛЕ, защото пак ще ни чака нов срам. Според мен Йоканович въобще няма думата при трансферите и Сираков си прави далаверите, което ще доведе до напускане на треньора.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 28 авг 2013 13:42

Middlesbrough написа:
stoyankd написа:
Rivaldo10 написа:
Middlesbrough написа:Пълна аматьорщина вилнее в ИНСТИТУЦИЯТА ЛЕВСКИ !

Абсолютно! Изгониха се играчи, от които можеха да се вземат не малко пари, докарват се по-слаби, а ни убеждават, че уж те са точните за силен Левски... :evil:

Кои са тия играчи от които могат да се вземат пари? Без претенция за изчерпателност, това лято изгониха освен четримата Прохазка, Ели и Карбальо(който е продаден).

Не се работи правилно в клуба бе човек , пълен фарс !!!

Че не се работи правилно е факт, но играчи като Матондо, Слори, Опоку, Ели, Силва и т.н. ли искате? Браво на Наско за първите стъпки. Сега очаквам и на българските ментета да посочи вратата.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 авг 2013 13:47

stoyankd написа:Че не се работи правилно е факт, но играчи като Матондо, Слори, Опоку, Ели, Силва и т.н. ли искате? Браво на Наско за първите стъпки. Сега очаквам и на българските ментета да посочи вратата.

Не, не искаме подобни играчи. Тях, ако ги бяха гледали точно по едно полувреме, щяха да разберат, че не стават. Хубаво ще е да се освободим от "българските ментета", но в момента ни водят още 2 такива и ще има доста за освобождаване. Ще се извиня за написано, ако греша, но много се съмнявам, че ще ми се наложи...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2013 13:48

ЕМИЛ написа:
alexveselinov написа:Точно запълване на дупки,не съм оптимист за представянето на Деко и Макриев,дано да ме опровергаят :|

До зимата ще е така . Запълване на дупки и през паузата ще правим стабилна селекция .

:lol:
Това за стабилна селекция сме го чували хиляди пъти и винаги са взимали разни некадърници.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 авг 2013 13:49

Аз съм много разочарован от селекцията. Не, че не ми допадат някои от привлечените играчи - Макриев за българския шампионат си е класа, обаче като гледам имената на привлечените, нещо името на Йоканович не мога да го свържа с тези играчи. Наско пак си прави неговите далавери... Чакахме 3 месеца за "правилните" играчи, а накрая връщаме натирени за некадърност играчи или такива, на които пикът в кариерата им отдавна е преминал. Мисля, че дори съставът, преди идването на Сираков, беше доста по-качествен от този в момента...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 авг 2013 13:51

stoyankd написа:Кои са тия играчи от които могат да се вземат пари? Без претенция за изчерпателност, това лято изгониха освен четримата Прохазка, Ели и Карбальо(който е продаден).

Силва го вземаме за 400 000 евра, а година по-късно не струва нищо? Некадърен е, но не мога да се съглася, че не можеше да му се вземе някаква трансферна сума. Винаги ще се намерят и други балъци като нас, за да го вземат. Същото важи за Рамос и Мюлдер, на тях доста по-лесно си мисля, че можеха да им се вземат пари, дори под наем, както направихме с Арш. За Лопез не съм сигурен, но той си дойде свободен агент и не е голяма загуба... Кой знае какви неустойки са плащани, както и да го погледнем, клуба ни е много ощетен финансово! :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 13:52

terata написа:
bigbonusprize написа:Аз лично съм доволен от трансферите на Макриев и Деко. Двамата играят добре, а и са нужни на отбора. Като гледам опитни футболисти търсят, заедно с пробата на Вилфред Далма. Пълна подкрепа за Славиша! Дано заприличаме на отбор най-накрая...

Мда, понеже играят добре затва и двамата са без отбор.

В Лудогорец залагат на чужденци. Макриев търсисмяна на средата и му се иска за последно да играе в сериозен клуб с цели, пък и на ли знаеш, че вкъщи вси е най-хубаво

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 авг 2013 13:53

Rivaldo10 написа:Хубаво ще е да се освободим от "българските ментета", но в момента ни водят още 2 такива и ще има доста за освобождаване. Ще се извиня за написано, ако греша, но много се съмнявам, че ще ми се наложи...

Пешка, кой от настоящите ни халфове има по-добри офанзивни качества от Миро Иванов ? :?

Иначе за Макриев и аз съм песимист, ама в последните 2 мача играта на Генков зацикли, ама игра 90 мин. човека, щото няма кой ...
Макриев ако заиграе така, както играеше в Израел, поне с оглед на това, какво направи един еврейски представител с Берое тази година в "Л.Е.", то съм сигурен, че момчето ще вкара поне 15-на гола в смешната ни "А" група. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 13:56

Vilisar написа:
milen.hristov написа:
Жоржиньо написа:
milen.hristov написа:
Левски няма да привлича нападателя Димитър Макриев, въпреки спешната нужда от нови футболи­сти.
Сините се отказаха от варианта да си върнат тарана, който преди години избяга от Герена в посока ЦСКА.
За това призна неговият мениджър Мирчо Димитров, който обясни, че най-вероятно клиентът му ще продължи да играе в Израел.
„Наистина говорих с хора от клуба за Макриев. Не го ис­кат на този етап и той ще продължи почти сигурно карие­рата си в Израел. Имаше интерес към него от Локо (Сф), но там не се разбрахме за условията по дого­вора", поясни мени­джърът на футболис­та Мирчо Димитров.
Припомняме, че преди години Макриев избяга от Левски и подписа с ЦСКА, но така и не дебютира за червените.

Ето тук не съм съгласен с ръководството, на цялото немане и голова и въобще креативна немощ, да отхвърляш играч с качества, не го разбирам

Макриев минава прегледи и подписва !

Какво да кажа, Наско явно е решил да ме слуша ;)

Не обясняваше ли ,как този предател не ни трябва?! :lol: :lol:
Нека мачкането започне сега :)

Виж какво съм написал сутринта без да знам, че Макриев ще подписва, точно обратното, имам подобно мнение и по рано през мината седмица мисля.
Явно днес в Левски е работен ден, Браво на Наско и Ицо, но има още много работа да се свърши. Батков да извади още парички

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 авг 2013 13:57

THE G.A.M.E написа:
Rivaldo10 написа:Хубаво ще е да се освободим от "българските ментета", но в момента ни водят още 2 такива и ще има доста за освобождаване. Ще се извиня за написано, ако греша, но много се съмнявам, че ще ми се наложи...

Пешка, кой от настоящите ни халфове има по-добри офанзивни качества от Миро Иванов ? :?

Иначе за Макриев и аз съм песимист, ама в последните 2 мача играта на Генков зацикли, ама игра 90 мин. човека, щото няма кой ...
Макриев ако заиграе така, както играеше в Израел, поне с оглед на това, какво направи един еврейски представител с Берое тази година в "Л.Е.", то съм сигурен, че момчето ще вкара поне 15-на гола в смешната ни "А" група. ;)

Пак не гледаш реално , както ти бях казал в темата за Английското :Д
Знам , че се опитваш да не падаш духом :mrgreen: , обаче ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”