Гонзо дава списък с нови играчи, Батков мисли за треньор
13 септември 2009 | 15:56
От: Павел Панов
--------------------------------------------------------------------------------
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. До късно снощи ръководството на Левски е обсъждало спешни мерки за излизане от кризата. След срамното поредно поражение от Локомотив Сф на "Герена" (1:2) се очертава черна седмица за тима на Тодор Батков. Според всички специалисти само чудо Свише може да спаси "сините" от разгром срещу Виляреал, ако продължават с това игрово поведение.
За капак пък може да се стигне и до фиаско в неделя срещу ЦСКА, тъй като определено Фулъм няма да си дава зор в Лига Европа и така може да реанимира "армейците" след безобразията в Кюстендил вчера.
Тодор Батков отлично осъзнава ситуацията и е разпоредил на Георги Иванов - Гонзо да не слиза от самолетите, но до месец да му даде списък с мащабна зимна селекция. Централният нападател вече работи по задачата, но ще трябва да побърза. Батков е решил този път да извади сериозна сума, като новите ще са повече от прилични чужденци. Щяла да има и известно име със стаж в популярен отбор от странство.
Със сегашния тим Левски не само няма да успее да запази титлата си, но може да има проблем и с класирането си в зона Европа.
От друга страна адвокатът може да предприеме спешни мерки, за да потуши бунта на запалянковците, които вече не могат да търпят униженията и подигравките. БАТЕ, Жилина, Дебрецен, Пирин и редовния бой от Локо на Окука.
Мачът с Виляреал ще реши съдбата на Достанич. Батков е обещал обаче, че следващия треньор ще бъде с доказан международен авторитет и име. В краен случай Батков бил готов да върне временно Петрович, за да научи отбора поне да не губи катастрофално.
sportline.bg
Това го слушаме всяка година. Няма как да се случи.Пък ако пак върне Люпко ще е поредния безобразно тъп ход от тъп човек като Тодор Батков
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не е проблема треньора , а Батков...
110 години любов!
Re: Гонзо май нещо се е объркал?
tprodanov написа:Добре бе, безсмъртни, как като не знаеш какво се иска на този пост, казваш, че не става за него?
Аз не че нещо, ама какво точно представлява тоя пост освен да дава интервюта, и къде го има по света освен у нас ??

Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Re: кой да е треньор на левски
maximalniq написа:Ае стига с тези смяни на треньори.Ще поживеем,ще видим как ще се справим в Лига Европа и на мача с ЦСКА.След тези мачове ще видим колко струва Ратко и по-важното ,колко струват футболистите!.Но е факт,че вече имаме 1 загубено дерби,но и едно спечелено и то с 3:1
Мачовете със Славия за дерби ли ги броиш? Аз лично спрях да броя този мач за дерби преди доста години
110 години любов!
groti написа:Значи кой ще е зависи само от мустакатия педер. Иначе какво искаме ние е друг въпрос. Лично аз съм си казвал мнението. Първо трябва да се направи дългосрочен план,какво искаме да постигнеме и как да се развиваме. След това Гочето с контракт за 1,5 г. през това време Груев и Йовов (евентуално последния..чувал съм че създава проблеми,но дали е истина не знам),изкарват няколко практики назапад и тренират юноши и дублиращ отбор,оглеждат за МЛАДИ,перспективни играчи,които да привлекат и след 2 години имаме един много сериозен и сравнително евтино постигнат отбор.
+1
POPCORN написа:аз предлагам koi4i или stefan_82![]()
![]()
Е кво аз лош ли съм, е? Така и така разбирачите пак заговориха за смяна. Ясно е, че който и да дойде има кредит за 2, 3 мача. Поне и аз като Вили Вуцов да мога да кажа, че съм бил треньор на любимия отбор.
А сериозно по темата - момчета вие усещате ли се? Венгер ако ни стане треньор ще го изритаме като мръсно коте след третата контрола... Вие кво искате, а? Да дойде некой и отбора да почне да играе без спадове, с една постоянно добра игра като че ли играят така от 2 години, а? Е и аз искам, ама вълшебници няма. Вили Вуцов не го харесавахме, Кокала не го оставихме да работи на спокойствие... Айде да помислим какво ще стане? Тоя отбор за 2 години вместо да се обиграва... Ние все промени искаме.

[offtopic]

Re: Гонзо май нещо се е объркал?
БАТЭ написа:
Аз не че нещо, ама какво точно представлява тоя пост освен да дава интервюта, и къде го има по света освен у нас ??
Теоритично би трябвало този човек да е връзката м/у собственик,треньор и играчи и да се грижи за комфорта на тренера.Да търси играчи за отбора (???)...Идея си нямам защо съществува такъв пост. Друг е въпроса в чужбина как решават тоя проблем. Там май си има главен мениджър,който играе ролята на треньор,селекционер и изпълнителен директор. Като погледнеме сайта на Манчестър юнайтед намираме Алекс Фергюсън в секцията мениджър. В секцията coaching се мъдри господин Mick Phelan,чието име надали значи нещо за средностатистическия футболен фен.
110 години любов!
slavistite написа:Вили Вуцов
плащаме и трансфер да си го вземете
Добре нека да говорим конкретно! Колко искате, за да остане при вас?

[offtopic]

- FK_Montana
- Контакти:
baligo написа:Е кво аз лош ли съм, е? Така и така разбирачите пак заговориха за смяна. Ясно е, че който и да дойде има кредит за 2, 3 мача. Поне и аз като Вили Вуцов да мога да кажа, че съм бил треньор на любимия отбор.
А сериозно по темата - момчета вие усещате ли се? Венгер ако ни стане треньор ще го изритаме като мръсно коте след третата контрола... Вие кво искате, а? Да дойде некой и отбора да почне да играе без спадове, с една постоянно добра игра като че ли играят така от 2 години, а? Е и аз искам, ама вълшебници няма. Вили Вуцов не го харесавахме, Кокала не го оставихме да работи на спокойствие... Айде да помислим какво ще стане? Тоя отбор за 2 години вместо да се обиграва... Ние все промени искаме.
Добре,де. 2 години за обиграване на отбор.Прави един сезон и се продават 3-4 играча например..После пак,чакаме 2 години за обиграване на отбор? Нямаме това време. Ратко е бушон. Някои индивиди искаха махането на Велев,Батков го махна. Сега Ратко като изгори,мустака ще сложи друг бушон и така...
Имаме готов отбор от играчи които са играли повече от година заедно !!! Някои вече 2-3 и повече. Не може да искаш време да ги обиграваш. Като поемаш готов отбор,поемаш отговорността на чуждата селекция и подготовка. Нямаш право и време да се оплакваш от тях и да ги обиграваш. Мислиш преди да поемеш отбора. Затова смени на треньорите се правят или преди началото на сезона,та да можеш да си направиш сам подготовка и селекция,или по средата на сезона,при много слаби резултати. При нас това го нямаше.
Ратко да си носи отговорностите. Моите уважения,хванал се е на хорото. Ако не може да се справи,няма срамно. Нека си каже. Разбирам да събере 10-12 играча,като Супата и да говори за обиграване...
110 години любов!
groti написа:maximalniq написа:Ае стига с тези смяни на треньори.Ще поживеем,ще видим как ще се справим в Лига Европа и на мача с ЦСКА.След тези мачове ще видим колко струва Ратко и по-важното ,колко струват футболистите!.Но е факт,че вече имаме 1 загубено дерби,но и едно спечелено и то с 3:1
Мачовете със Славия за дерби ли ги броиш? Аз лично спрях да броя този мач за дерби преди доста години
Славия далеч не е оня отбор който биеше ЦСКА и Левски наред ...........
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...