Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 13:13

tprodanov написа:
POPCORN написа:Да той почна се излага вече, като вчера искаше сметка на съдята!

Всъщност, я виж тук http://cska.gol.bg/article.php?id=62903

Сега намери някъде инфо, от което да разберем какво точно е казал Гонзо на съдията, щото може и да е отишъл да го поздрави, нали?

Много си прав, Проданов!Гонзо му сочеше часовника си и явно му е казал:Браво, пич, ще те чакам в Дон Домат, за да полеем чудесното ти съдийство.Поздравявам те, че не даде втора дузпа за "Локо" и не изгони Рабех.. както и не показа жълт картон на Петков в края на мача :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 сеп 2009 13:16

POPCORN написа:е наши скоро не е имало, смисъл са не говоря за любо пенев!Те всички тренери простестират!Говоря за по-важен пост в клуба!

То вашите мишки някой знае ли ги кои са изобщо? Като изключиме пернишкиО ум,аз честничко не мога да се сетя,кой друг е "ваш". Пък и вие допреди някой и друг месец не си бяхте виждали шефовете :lol: Беше куриозно наистина. Не,че изцепките на Батьо Мустаков "дис бритиш хомосекшуал..." са по-добре
110 години любов!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 13:22

tprodanov написа:Тука май се обърка малко, да си чувал при тандема Мъри-Сираков някой да е казвал нещо такова? Единствено култовото дис бритиш хомосексшуал, но все пак, в 4 години от най-близката ни история не е имало нищо такова. Кокала също не се оплакваше, Ратко също, та не виждам някакъв повод за това изказване. Не е като онова например - а за съдията нема ли да ме питаш, питай ме за съдията...

Не съм казал оплакваше, а искане на сметка.
Кокала, в Ловеч май беше, почти влезе да играе.Наско Сираков редовно беше на ръба на треньорското каре.За Мъри... той малко по-спокойно го даваше, ама как да си спокоен в "Левски", когато се иска всичко и на момента-голямо спокойствие и търпение цари при вас.
Лафчис чак отбора изкара от терена.В нормална държава, с нормална федерация, нямаше да помиришете този турнир поне 2 години.

За Борат пък въобще не ми се говори, защото този човек с поведението и приказките си позори длъжността Президент на водещ футболен клуб.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 13 сеп 2009 13:22

groti написа:Голямата грешка на Гонзо е,че повярва на манипулатор,като Батков. Мислеше си,че наистина ще бъде на позиция,която ще значи нещо.Не знам защо реши,че ще е различно от това,което се случи с Борето..Вероятно Гонзо стана шеф с намерението да помогне на Левски. Лошото е,че се остави да бъде заблуден,извърши нещо не толкова морално към Борето и сега си носи последствията. Това е причината Гонзо да е толкова нервен. Вижда,че просто това място,което той заема е изтривалката на Батков. Голяма грешка,Гонзо. Лошото е,че ако сега напусне всички ще ревнат в хор - Гонзо е страхливец,избяга при първите проблеми. Ако пък остане ще продължи да носи само негативите от управлението на Мустака,да губи уважението,което градеше с години и да се къпе в мърсотиите на адвоката.

Вярно е.Гонзо не трябваше да приема.Всеки си носи ВИНАГИ последиците от постъпките,които са предизвикали на другите проблеми.Независимо,дали е имал добри намерения.И дали е искал да ги създаде тези проблеми. :roll: Няма обаче така лесно да променя отношението си към Гонзо.Не че и той не прави усилия да ми промени мнението с някои известни на всички постъпки :? Но няма да му позволя и на него. :roll: Иначе за загубата вчера-много,много неприятна е.Точно в този период,в който е Левски не трябваше да става. :( А за Батков...... :evil: :evil: :evil: :evil: Така е!Той е виновен!Ама откъде друг собственик? :(
Последна промяна от gonzofenka на 13 сеп 2009 13:37, променено общо 7 пъти.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 13:23

Кашчей написа: Много си прав, Проданов!Гонзо му сочеше часовника си и явно му е казал:Браво, пич, ще те чакам в Дон Домат, за да полеем чудесното ти съдийство.Поздравявам те, че не даде втора дузпа за "Локо" и не изгони Рабех.. както и не показа жълт картон на Петков в края на мача :mrgreen:

Както и да го гледам, единствено за Дон Домат не си прав :mrgreen:

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот Linky » 13 сеп 2009 13:23

Айдеееее пак, какво искате само да бием ли ?Еби му дроба, вярно че играта не върви, ама вие имате очаквания като за Барселона, а ако се загледате в българският футбол като цяло ще видите всъщност , че сме много добре за тези стандарти.......... :|
САМО ЛЕВСКИ!

tprodanov
Контакти:

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 13:24

santiliana написа:а какво искаш- да ходим като малоумни на мачовете и да подкрепяме този отбор с този президент ли? Не, мерси.Докато адвоката стопанисва любимия ми отбор, аз на мач няма да стъпя.Това е като някой да оправя любимата ти жена, а ти да му ходиш на гости.Е, аз не съм от тези, който няма достойнство нека да продължи да подкрепя отбора на Батков.Защото това не е Левски на "синя" България, а отбор на един луд, който си присвои идеалите на този велик клуб.
САМО ЛЕВСКЕ!!!!!!

Ше му накривиш капата на Батков, като не ходиш на мач - той тва иска, толкова ли е трудно да се сетиш?

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот Linky » 13 сеп 2009 13:25

POPCORN написа:не че искам се заяждам, обаче за какъв късмет говориме?Та вие най-малкото всеки път теглите най-слабите отбори от възможните в урните?Това не е късмет.Това е до ръководство на клуба и до изпълнителите на терена!Не може ти с тия футболисти да си направил -16 точки разлика и да ги връщаш пак в отбора и да казваш колко яка селекция има.Та вие вчера на терена имахте сигурно 5-6 футболиста които са над 30 хгодини.Те дори не могат да бягат цял мач.С тия футболисти е нормално.И незнам , ама Петков вече не е тоя Петков който беше.Забелезвам го постоянно се кара и стресира защитниците пред него.Вчера за първия гол според мене ако си седеше на вратата имаше по-голям шанс да го спаси отколкото да излезне и улесни задачата на Караджинов!

Петков естествено че ще се кара, той е капитан, той е вратар и следователно той си реди защитата, какво значи стресира, ти как разбра, да не би някой от защитниците да ти се е оплакал..?Колкото до гола, аз мисля че нямаше ловене....пък той дали излиза или не , това си е негова преценка, след като допускаме такава груба грешка в защита ( Нормално е да им се вика при такива грешки), няма какво да очаквам той да ни вади.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 сеп 2009 13:26

Сега пак прочетох интервюто му след мача. "Гонзо: Много от титулярите са ненужни, трябват ни нови играчи" - носи си последствията от това,че избърса гъзЪ на Батков преди няколко дни "Не ме интересуват другите,ние си имаме футболисти". Лошо,Гонзо..лошо. Мустака така те изигра,че свят ще ти се завие.
110 години любов!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 13:34

groti написа:Сега пак прочетох интервюто му след мача. "Гонзо: Много от титулярите са ненужни, трябват ни нови играчи" - носи си последствията от това,че избърса гъзЪ на Батков преди няколко дни "Не ме интересуват другите,ние си имаме футболисти". Лошо,Гонзо..лошо. Мустака така те изигра,че свят ще ти се завие.

Лошото е, че го избърса с език.
Че не е нещо особено в интелектуално отношение-не е, а и трудно може да е.Обаче, когато си дадеш задника под наем, няма смисъл да пищиш, че те чукат редовно.Всъщност Гонзо това е виждал от предшествениците си като поведение и не би трябвало да се учудваме, че ги копира, знаейки, че не става за длъжността, която заема.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”