Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Синьо сърце » 10 фев 2012 15:44

BLUE CHAMPIONS написа:
Синьо сърце написа: Те вече му предложиха-няма връщане назад...

Имаше някакъв много загадъчен застой след като се развали уговорката на Диамунтен с испанците, някъде около 10-ина дни и сега изведнъж го повикаха. Това ме кара да си мисля, че са били нашите пред дилема: или скъп нападател или скъп защитник... :roll:

Диара не е скъп.Освен това вземем ли го сега, лятоска може и да не правим селекция!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 10 фев 2012 15:53

Синьо сърце написа:Диара не е скъп.Освен това вземем ли го сега, лятоска може и да не правим селекция!

Абе според мен дори да привлечем Диара, за лятото ще ни трябва поне още 1 нападател. А май по медиите се писа, че сме били уредили Лео Белек от лятото, ама колко е вярно ще се разбере след няколко месеца.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 фев 2012 15:56

plamen_ol написа:
Синьо сърце написа:Диара не е скъп.Освен това вземем ли го сега, лятоска може и да не правим селекция!

Абе според мен дори да привлечем Диара, за лятото ще ни трябва поне още 1 нападател. А май по медиите се писа, че сме били уредили Лео Белек от лятото, ама колко е вярно ще се разбере след няколко месеца.

Мда, и на Калво изтича договорът...Е-ще правим селекция :) , но Диара не е за изпускане.Класен и доказан нападател, който с техничната ни и бърза халфова линия може да вкара много голове.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 фев 2012 15:57

plamen_ol написа:

Съгласен съм. Диара + още 1 нападател и ЕВЕНТУАЛНО ако ни трябва защитник (вече зависи от играта на Иво и Данчо).
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 фев 2012 16:04

Калво ще го изпуснем по много нелеп начин ми се струва. Какви са тия договори за по 1 година. Сега се разигра ,ще направи силна пролет и накрая ще си тръгне свободен агент...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 фев 2012 16:10

turbogena написа:Калво ще го изпуснем по много нелеп начин ми се струва. Какви са тия договори за по 1 година. Сега се разигра ,ще направи силна пролет и накрая ще си тръгне свободен агент...

Калво ще остане със сигурност, ако лятото на Левски предстоят квалификации за влизане в ШЛ, а това ще стане, ако Диара подпише. Мисълта ми е станем ли шампиони, ключовите ни футболисти остават, ако не ще си тръгне не само Калво.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 фев 2012 16:15

turbogena написа:Калво ще го изпуснем по много нелеп начин ми се струва. Какви са тия договори за по 1 година. Сега се разигра ,ще направи силна пролет и накрая ще си тръгне свободен агент...

Тия договори за една година са нож с две остриета. Първо има смисъл в тях, щото ако примерно Калво се окажеше тотална издънка и с тая висока заплата кво щехме да го правим. От друга страна обаче, ако вземе та се разгиграе (както май се получава за щастие), може да бъде изпуснат много лесно. Общо взето няма правилно решение тука ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2012 16:15

Калво няма да остане :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 фев 2012 16:20

mikata написа:Калво няма да остане :idea:

Да не бързаме. Все пак реално дотук той не е показал нищо в официален мач. Сега няколко гола в контролите на го правят звездата на тима. Нека видим и как ще играе в официалните срещи

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 10 фев 2012 16:21

mikata написа:Калво няма да остане :idea:

А трябва :!: За мен това момче разбира играта и ако Костов го сложи на върха на атаката и по крилата Райков и Рамос и може да имаме едно много добро и остро нападение :idea:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Върни се в “Архив”