Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот donDiego » 12 фев 2014 19:10

tony187 написа:
donDiego написа:
Жоржиньо написа:
donDiego написа:Този бразилец има 10 гола в 66 мача за Клуж, за 2 години.

И 11 гола за 20 мача в Ал Наср ;)

Там нивото по-високо ли е от А група :roll:

Ако мислиш поне малко, ще се сетиш че в България никога няма да дойде играч за 2,7 млн. евро. Не знам дали ти помогнах достатачно да се замислиш дали А група е по-добра.
И другия твой смехотворен коментар за неговите голове- Андрес Иниеста ( може да ти е познат ) 21 мача и 1 гол този сезон. Сигурно и той зле?

Това не е убедително, което казваш. Иниеста играе в Примера, а оня идва от шампионат, където чалмата е част от екипа на футболистите. Смехотворен или не, коментара ми е точен. Ако беше много качествен, нямаше да ви бави заради втородивизионен отбор от Бразилия, а щеше да е в някой европейски отбор с тройно по-голяма заплата. Както по-горе някой посочи, замазват ви очите по случай юбилея, защото селекцията ви е трагедия, няма я никаква. Половината нови са контузени, другите не играли по половин година.. 8-) На фона на тази селекция, ти звучиш не смехотворно с примера с Иниеста, а комедийно
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски и Рафаел Бастос се разбраха

Мнениеот Eminem » 12 фев 2014 20:25

bobo_13 написа:нали нямаше пари? а сега 50 к на месец???????

http://www.sportal.bg/news.php?news=472045&c=52008

Пич, ние си печатаме банкноти както си искаме и въобще не ни дреме!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 фев 2014 20:32

sin4ec написа:
Живко6461 написа:Колеги, някои популярни и активни участници във форумите на "Левски" не нарушават правилата. Затова имат право да пишат свободно. Приемете ги. Не ги обиждайте и отхвърляйте.

Тяхно право е да пишат, наше е да ги игнорираме.

Разбира се. Но сигурен ли си, че е правилно и уместно да им се "заповядва" да не влизат, да се призовават модераторите за бан и т.н.? На доста от тях им доставя удоволствие да дразнят, да провокират, да се заяждат... Както и да предизвикват груби изказвания по техен адрес. Както се казва това им е радостта. Според мен далеч по-ефикасно ще бъде истинското игнориране, т.е. да не се обръща внимание на откровено провокативните им мнения. Влизането в специфична полемика с подобни участници във форумите е равносилно на борба с прасе в локва. И двамата ще се изкалят. На прасето ще му хареса.
Последна промяна от Живко6461 на 12 фев 2014 20:37, променено общо 1 път.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 12 фев 2014 20:35

donDiego написа:
tony187 написа:
donDiego написа:
Жоржиньо написа:
donDiego написа:Този бразилец има 10 гола в 66 мача за Клуж, за 2 години.

И 11 гола за 20 мача в Ал Наср ;)

Там нивото по-високо ли е от А група :roll:

Ако мислиш поне малко, ще се сетиш че в България никога няма да дойде играч за 2,7 млн. евро. Не знам дали ти помогнах достатачно да се замислиш дали А група е по-добра.
И другия твой смехотворен коментар за неговите голове- Андрес Иниеста ( може да ти е познат ) 21 мача и 1 гол този сезон. Сигурно и той зле?

Това не е убедително, което казваш. Иниеста играе в Примера, а оня идва от шампионат, където чалмата е част от екипа на футболистите. Смехотворен или не, коментара ми е точен. Ако беше много качествен, нямаше да ви бави заради втородивизионен отбор от Бразилия, а щеше да е в някой европейски отбор с тройно по-голяма заплата. Както по-горе някой посочи, замазват ви очите по случай юбилея, защото селекцията ви е трагедия, няма я никаква. Половината нови са контузени, другите не играли по половин година.. 8-) На фона на тази селекция, ти звучиш не смехотворно с примера с Иниеста, а комедийно

Абе човек, само като видиш как пипа топката това момче ти става ясно, че е е доста над средното ниво на А група. Друг е въпросът в каква форма ще дойде, но класата му е безспорна. Естествено че има вероятност да бъде следващият Рамон Лопес, но какви са тея комплексарски изпълнения да носиш от 10 кладенеца вода колко посредствен футболист бил. То и Спас Делев не можа да се наложи в сегунда дивизион ама за вас е велик футболер, че дори и за национал го курдисват.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2014 20:44

Живко6461 написа:Разбира се. Но сигурен ли си, че е правилно и уместно да им се "заповядва" да не влизат, да се призовават модераторите за бан и т.н.? На доста от тях им доставя удоволствие да дразнят, да провокират, да се заяждат... Както и да предизвикват груби изказвания по техен адрес. Както се казва това им е радостта. Според мен далеч по-ефикасно ще бъде истинското игнориране, т.е. да не се обръща внимание на откровено провокативните им мнения. Влизането в специфична полемика с подобни участници във форумите е равносилно да борба с прасе в локва. И двамата ще се изкалят. На прасето ще му хареса.

Никой тук не заповядва. Аз му казах да се разкара, щото не е интересен вече. Латерните са безинтересни. Нека си пише, лошо няма. Но призовавам към игнориране, защото само аз съм го забождал с карфица няколко пъти. За други да не говорим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2014 21:00

Когато виждам опонента в дискусията изнервен, то значи, че съм прав в сумите си, а когато към опонента има лични нападки, то това е знак на слабост.

500 000лв за 10 месеца е една страхотна сума и браво на Левски щом може да си я позволи.
Бастош ако покаже качества и преподпише то няма да е за по-малка сума, което значи, че ще заработи още 600 000лв. за 2015 година, което е пък сигнал, че в Левски влизат пари
Последна промяна от BadBoy на 12 фев 2014 21:03, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 фев 2014 21:03

sin4ec написа:
Живко6461 написа:Разбира се. Но сигурен ли си, че е правилно и уместно да им се "заповядва" да не влизат, да се призовават модераторите за бан и т.н.? На доста от тях им доставя удоволствие да дразнят, да провокират, да се заяждат... Както и да предизвикват груби изказвания по техен адрес. Както се казва това им е радостта. Според мен далеч по-ефикасно ще бъде истинското игнориране, т.е. да не се обръща внимание на откровено провокативните им мнения. Влизането в специфична полемика с подобни участници във форумите е равносилно да борба с прасе в локва. И двамата ще се изкалят. На прасето ще му хареса.

Никой тук не заповядва. Аз му казах да се разкара, щото не е интересен вече. Латерните са безинтересни. Нека си пише, лошо няма. Но призовавам към игнориране, защото само аз съм го забождал с карфица няколко пъти. За други да не говорим.

Това имам предвид. Не обръщаш внимание на провокациите и ги лишаваш от удоволствие.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2014 21:06

Така де! За едно и също говорим! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 12 фев 2014 21:09

BadBoy написа:Когато виждам опонента в дискусията изнервен, то значи, че съм прав в сумите си, а когато към опонента има лични нападки, то това е знак на слабост.

500 000лв за 10 месеца е една страхотна сума и браво на Левски щом може да си я позволи.
Бастош ако покаже качества и преподпише то няма да е за по-малка сума, което значи, че ще заработи още 600 000лв. за 2015 година.

Не пич,философияа ти тук е много грешна.Не е слабост личната нападка,а е израз на лично отношение към теб.Спомни си какво казваше дон Корлеоне-Всичко е лично.А към теб специално е провокирано от това,че си дребен комлексар,който си мисли,че е някакъв невероятен футболен капацитет и едва ли не последна инстанция.В този форум влизаш само и единствено да дразниш и не ни обяснявай,че затова е форума,за да пише всеки тук.Започвам да си мисля,че си някакъв мазохист,който го кефи да отнася плюнките на пишешите точно в този форум.Ако е така,давай,добре се справяш.И да знаеш,не е дъжд...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2014 21:14

Защо си мислиш. че в някакъв форум ще седна да развивам докторантура?
Изразявам си мннието спазвайки правилата за писане и въобще не ме интересува, кой, какво мисли за мен, а да си правиш за някой извод от някакъв форум за реалния живот е :lol:
То и колегата КНДР го изкарват луд и пофобни, а пича просто се забавлява и си прави ташак.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”