Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zavinagicska
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА

Мнениеот zavinagicska » 23 дек 2011 18:33

Кашчей написа:
zavinagicska написа:Спрете да пишете глупости служебна загуба може да се даде евентуално при хаванати в един и същи мач на повече от двама състезатели в случая са по двама. Най вероятно с положителни са още само Янчев и Трифонов никъде не се споменава за брой. Второ Фурнаджиев каза по канал едно, че точки в никакъв случай няма да бъдат отнемани дори и тези двамата да са с положителни.

Ще ни озариш ли със светлината на познанието и да ни дадеш линк към Правилника, постановяващ това?

отвори правилника на Световната анти-допингова асоциация (WADA) и от него става ясно следното:

В член 11 пише: ЦСКА може да загуби точки, да бъде дисквалифициран от мача или цялото състезание или да получи друга санкция, само ако в съответната среща са заловени повече от двама състезатели със забранени вещества.

В случая с червените и изобщо с българските клубове това няма как да стане, тъй като след мач допинг проби дават по двама състезатели от всеки отбор.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 23 дек 2011 18:36

KellyB написа:
modor написа:
vratar4eto написа:Абе, то това била цяла епидемия - цял отбор пие сироп за кашлица :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И със съдии, и с допинг, а не са първи. Това не всеки може да го постигне :)

MADE IN BG;)
Всичко ще се потули с времето ;)

Щом се случва в ЦСКА задължително се потулва! Те са най-велики и всичко им е позволено!!!

И какво се е потулило, ще има наказание за състезателите, за другото само мечти и злоба има си ясни правила.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 дек 2011 18:50

Captain Stottlemeyer написа:
Angoff написа:.....Аз не знам тема за Левски да е осрана от феновете на ЦСКА ... ебахти простотията ги гони тия дечица.

Явно страдаш от дисоциативна амнезия. ;) Ти присъстваш в почти всяка тема за "Левски" и мненията ти са най-меко казано провокативни.

не бе, той е ангелче направо, щом се отнася до нашия форум....

По темата - 3 месеца наказание за К.С. и глоба от 5 - 6 000 за отбора.....за БГ - толкова....
а, да, може и някакво порицание да има или някакво подобно тежко наказание....

П.П: Пийте сироп в това лошо време, няма кой да ви тества сега ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от Цска

Мнениеот зеления » 23 дек 2011 18:54

Lakokara4a написа:
mertezaker написа:
Neron на 23 Дек 2011 18:01

Tommi написа:Закриваййй!

Най-логичното е това.Благодаря на Бог че не съм фен на това подобие наречено отбор.То не бяха данъци не беше източване на Кремиковци не бяха задължения не бяха неизплатени заплати сега и допингирани направо no comment.И най странното е че такова подобие продължава да съществува.Това е възможно само в БГ.

Аз лично благодаря на Бог, че не ме е надарил с твоя интелект и твоето мислене ;)
А за допинг-скандала - наказание за лекара, отнемане на точки и солена глоба ще са напълно заслужени, заради немарливостта и непрофесионализма на ръководството

Браво на mertezaker. Най-доброто мнение до тук. Простото злобеене не води до нищо. Левскарите сега се нахвърляме, после ще е обратното. А помията е една и съща и при двата отбора. Живеем в България, страна на демокрация и слободия. Кой каквото си иска това си прави. Да, ЦСКА заслужават голямо наказание, но такова няма да има. Както няма да има и за Левски в подобни ситуации. Останалото е избиване на комплекси по форумите и заяждания на дребно. Когато келешчетата от малки почнат да тренират, а да не пушат трева може да желаем резултати. Иначе жална ни майка във всяко отношение, не само футбола!

Евала, Пич. Съжалявам, че не те познавам, но ти свалям шапка за поста ти. Ти ми показа, че не бива да поставям под общ знаменател всички фенове на Левски. Много точно и честно мнение! Поклон! Бъди жив и здрав, и много късмет и щастие през новата година!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 дек 2011 18:54

След като за служебна загуба е необходимо да има повече от двама хванати - защо на допинг-тестовете ходят максимум по двама ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец

Мнениеот Old_death » 23 дек 2011 18:58

Кашчей написа:Олд, не знам дали обърна внимание на поста ми, в частта, че нещата се случват въпреки.Именно това е и проблем в нашият футбол.Въпреки недоразуменията, въпреки неуредиците около някои клубове, въпреки ..... футболът ни си върви, но погледнат отстрани крета с патерици.
Някои фенове (най вече на "грандовете") много обичат да говорят за анонимници в Европа, но забравят, че техният отбор също е анонимник в Европа.

А реверансите, които БФС прави на тези "грандове" само влошава положението, защото в ЕКТ много не се вълнуват от бившите успехи и от епизодичните победи, но със сигурност ще се заинтересуват, ако се докаже масово вземане на забранени вещества от играчите на български клуб, без значение кой е той.С какво око ще гледат на нашите отбори и дали няма да ги обръщат с "хастара навън" от проверки, според теб?

Съгласен съм с тебе,но и ти се съгласи с мен.Ако не е излязла А пробата на тримата,цялата работа ми се вижда като впрягане на колата преди впряга или на предварително взето решение.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от Цска

Мнениеот DmG » 23 дек 2011 19:05

зеления написа:
Lakokara4a написа:
Браво на mertezaker. Най-доброто мнение до тук. Простото злобеене не води до нищо. Левскарите сега се нахвърляме, после ще е обратното. А помията е една и съща и при двата отбора. Живеем в България, страна на демокрация и слободия. Кой каквото си иска това си прави. Да, ЦСКА заслужават голямо наказание, но такова няма да има. Както няма да има и за Левски в подобни ситуации. Останалото е избиване на комплекси по форумите и заяждания на дребно. Когато келешчетата от малки почнат да тренират, а да не пушат трева може да желаем резултати. Иначе жална ни майка във всяко отношение, не само футбола!

Евала, Пич. Съжалявам, че не те познавам, но ти свалям шапка за поста ти. Ти ми показа, че не бива да поставям под общ знаменател всички фенове на Левски. Много точно и честно мнение! Поклон! Бъди жив и здрав, и много късмет и щастие през новата година!!!

Много си прав Лакокарача , чудовищна злоба блика във форума и по цяла България, само се дърляме за глупости . Уважението изчезна , остана злобата и вечната цел да окаляме другия . Весели празници ! :) :) :)

demona
Контакти:

Мнениеот demona » 23 дек 2011 19:07

zavinagicska написа:
Кашчей написа:
zavinagicska написа:Спрете да пишете глупости служебна загуба може да се даде евентуално при хаванати в един и същи мач на повече от двама състезатели в случая са по двама. Най вероятно с положителни са още само Янчев и Трифонов никъде не се споменава за брой. Второ Фурнаджиев каза по канал едно, че точки в никакъв случай няма да бъдат отнемани дори и тези двамата да са с положителни.

Ще ни озариш ли със светлината на познанието и да ни дадеш линк към Правилника, постановяващ това?

отвори правилника на Световната анти-допингова асоциация (WADA) и от него става ясно следното:

В член 11 пише: ЦСКА може да загуби точки, да бъде дисквалифициран от мача или цялото състезание или да получи друга санкция, само ако в съответната среща са заловени повече от двама състезатели със забранени вещества.

В случая с червените и изобщо с българските клубове това няма как да стане, тъй като след мач допинг проби дават по двама състезатели от всеки отбор.

Член 11 на WADA всъщност гласи следното:
11.2 Consequences for Team Sports
If more than two members of a team in a Team Sport
are found to have committed an anti-doping rule
violation during an Event Period, the ruling body of the
Event shall impose an appropriate sanction on the
team (e.g., loss of points, Disqualification from a
Competition or Event, or other sanction) in addition to
any Consequences imposed upon the individual
Athletes committing the anti-doping rule violation.

тоест повече от две проби трябва да са установени в рамките на "Event Period" (времето на мероприятиет мисля че е сравнително правилен превод) а не в рамките на една среща.

дефеницията на Event Period според правилника на WADA e:
Event: A series of individual Competitions conducted
together under one ruling body (e.g., the Olympic Games,
FINA World Championships, or Pan American Games).
Event Period: The time between the beginning and end of an
Event, as established by the ruling body of the Event

с други думи "Event Period" е времето за провеждане на първенството а не на една среща която би била определена като "Competition".

Competition: A single race, match, game or singular athletic
contest. For example, a basketball game or the finals of the
Olympic 100-meter race in athletics. For stage races and
other athletic contests where prizes are awarded on a daily
or other interim basis the distinction between a
Competition and an Event will be as provided in the rules of
the applicable International Federation.

http://www.wada-ama.org/Documents/World ... 009_EN.pdf

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 23 дек 2011 19:18

Това със спирането на правата е само за замазване на очите от "синьото" БФС,но накрая пак ще се помилва червения отбор.Deja vu!
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2011 19:39

zavinagicska написа:
Кашчей написа:

В случая... допинг проби след футболен мач винаги дават по двама състезатели, не само от ЦСКА, а в цял свят.Цялото състезание за теб какво означава, при положение, че има и дисквалификация от мача, в който са участвали допингираните ? За мен означава турнира, а турнира, това е шампионатът по футбол на България, сезон 2011-2012.
Не е приятно, дори е гадно, но това са рисковете на недомислието.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”