[offtopic]С тези черните аватари с кокалите съм се объркал.Извинявам се.[/offtopic]Готвача написа:14 Ноември 2008 написа:Животновъди от "Зора" в търсенето на човешки печалба за основните екип лесна победа не само за Украйна, но също и в съседните му страни.
По този начин, наличните данни, скаут luganchan Дмитрий Кара Мустафа пътува до България, където се забелязани двама играчи от клуба, "Черно море" - 23-годишният венецуелски Хермес порода светлокафяв кон (тя работи еднакво добре както на лявото и дясното атака крило) и 24-годишният нападател блъскайки тип Георги Божилова.
Прехвърляне на двамата играчи на популярния сайт transfermarkt.de оценява на 650 хил. евро, но luganchane ангажира да плати за двете легионери много по-малка сума - около два пъти по-малко. Забележете също, че в България за разговори по тези играчи вече са си отишли и главен изпълнителе![]()
![]()
Това показва превода на първия линк постнат от Готвача.
Хаха.Наистина смешно и забавно,НО!Не е постнато от мен.Иначе бих го постнал с най-голямо удоволствие.
ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Доколкото разбрах от гуугъл транслатора, вече е договорен за Заря, даже има интервю с него:
http://www.elsiglo.net.ve/modules.php?n ... &sid=10925
14 ноември 2008, чакаме с нетърпение превода за породата светлокафяв кон.

-
- Контакти:
boys85 написа:Доколкото разбрах от гуугъл транслатора, вече е договорен за Заря, даже има интервю с него:
30 декември 2011 г.
10:50:18 ч.
Новини
Раздели
Ресурси
Реклама
Обяви
Мултимедия
Контакт
Фронт
Събития
Регионален
Спортен
Farándula
Национален
Международен
Свят
Икономика
Топ 4
Световната
The Digital Voice
Четвъртък 29 дек 2011 | 16:57:49
Порода светлокафяв кон промяна на въздуха, той отива на украинския футбол
Беше заключено, че в първите дни на януари Венецуела нападател ще подпише договор за две години с Zorya Luhansk на украинската Висша лига.
Бивш играч на Арагуа FC Хермес порода светлокафяв кон започне 2012 г. с нов отбор, по-специално на Zorya Luhansk Украйна ще бъде нова дестинация на Венецуела нападател. В началото на януари на европейския екип порода светлокафяв кон и да подпишат договор, който ще свърже две години с украински. Информацията е предоставена от един и същи играч през нашия футбол писател Виктор Гомес, който в негова сметка Twitter (@ VictorGomez82), съдържа няколко изявления от бившия Арагуа.
"Това е важна стъпка в моята кариера, стигнем до по-голям екип, аз трябва да пътуват на 04 януари", заяви, че Венецуела. Той също така говори за разделянето си с бившия си клуб Черно море от България. "Много съм благодарен на президента на Черно море, които са извършили на преговорите, е оферти за мен от втория ден, сложи плазма до 27 декември" сложи край на 23 години.
А коня си е баш тъмно кафяв и поскоро черен

-
- Контакти:
Коня какъв цвят е няма кой знае какво значение,но в сблъсака на животните(кон говедо)Рипс още си лекува световъртежа и дископатията,а вратарчето на отбора от Подуене и до ден днешен се буди посреднощ

http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=244317
Явно чакаме нов венесуелец на "Тича". Аз лично вярвам на Добри Атанасов, предполагам, че е вярно. Дано трансферът му да е успешен като на Паломино.
Явно чакаме нов венесуелец на "Тича". Аз лично вярвам на Добри Атанасов, предполагам, че е вярно. Дано трансферът му да е успешен като на Паломино.

Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
Черно море продаде звездата си. БЛИЦ “За мен това е важна стъпка напред. Отивам в по-голям отбор. Благодаря много на всички в Черно море за хубавите моменти и специално на президента на отбора, който води преговорите от мое име”, призна Паломино, цитиран от венецуелския журналист Виктор Гомес.
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
Според думите му той е парафирал контракт за две години и ще се присъедини към новия си тим на 4 януари.
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
-
- Контакти:
Jord написа:http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=244317
Цвета на новия кон знае,ли се

ae за кви коне говорите само ве..... това футболен форум ли е, или за конни надбягвания 

Кажи ми, че не четат форума.
Половин час след като писах и блица го изтипосаха. Сега като почнат едно преписване един от друг и това ще е водещата новина за деня от нашия лагер в спортните медии.

Половин час след като писах и блица го изтипосаха. Сега като почнат едно преписване един от друг и това ще е водещата новина за деня от нашия лагер в спортните медии.