9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: 9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Мнениеот lisynger » 16 окт 2011 20:06

Viktor4o_Rs написа:Аз не мога да разбера кой ви е излъгал, че ЦСКА е някакъв велик отбор в момента ? Досега имахте леки мачове, като в по-възловите с Локо (Сф), Локо (Пд) и Берое съдиите ви побутнаха малко или много. Наред с контузиите и напрежението, събраха се още и типичното за вас надменно отношение и лош развой на мача за ЦСКА. За съжаление ние не можахме да си реализираме положенията и да ви съсипем напълно, та се наложи да треперим докрая :lol: :lol: :lol: А разни конспирации за тото, бойкоти и т.н. щом успокояват някои - ОК, да не ви плаша, ама във Варна тотото и бойкота ще продължат :lol: :lol: :lol:
Крайно време беше да ви приземим и да се научите да уважавате съперника си - без значение дали е Славия или друг. И пак питам - кога хората, които вещаеха разгроми или обръщалки ще се извинят ?

Вие не бойкотирахте ли отбора :?:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 окт 2011 20:44

lisynger написа:
Viktor4o_Rs написа:Аз не мога да разбера кой ви е излъгал, че ЦСКА е някакъв велик отбор в момента ? Досега имахте леки мачове, като в по-възловите с Локо (Сф), Локо (Пд) и Берое съдиите ви побутнаха малко или много. Наред с контузиите и напрежението, събраха се още и типичното за вас надменно отношение и лош развой на мача за ЦСКА. За съжаление ние не можахме да си реализираме положенията и да ви съсипем напълно, та се наложи да треперим докрая :lol: :lol: :lol: А разни конспирации за тото, бойкоти и т.н. щом успокояват някои - ОК, да не ви плаша, ама във Варна тотото и бойкота ще продължат :lol: :lol: :lol:
Крайно време беше да ви приземим и да се научите да уважавате съперника си - без значение дали е Славия или друг. И пак питам - кога хората, които вещаеха разгроми или обръщалки ще се извинят ?

Вие не бойкотирахте ли отбора :?:

Не виждам какво общо има бойкотирането с написаното от мен :roll: Или може би истината боли ?
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 16 окт 2011 20:48

От нищо не ме боли,здрав съм като бик :lol: ЦСКА подцени мача и загуба това е, Славия не са играли извънземен футбол.
Знаеш ли коя ще е единствената победа на Светкавица тоя полусезон?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 окт 2011 21:08

Само се успокойте и недейте се впряга. Барса и Реал направиха ли три слаби мача. нещо д аим иска някой оставките?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 окт 2011 21:16

lisynger написа:От нищо не ме боли,здрав съм като бик :lol: ЦСКА подцени мача и загуба това е, Славия не са играли извънземен футбол.

Никой не е казал, че сме играли извънземен футбол ;) Достойните хора по принцип поздравяват победилия честно съперник :roll: В тази връзка според мен е по-добре да гледаш дали твоят отбор ще има победа в оставащите тежки мачове, вместо да береш грижа за Светкавица или нас :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 16 окт 2011 21:22

Ми моя отбор все си мисля,че една победа ще вземе :lol: При вас е въпрос на време кога дебелия ще пусне тото,а вие пак ще свиете ушичките
[offtopic]Иначе вчера поздравих отбора на Славия,най-малкото половината ми семейство е от Славия[/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 16 окт 2011 23:40

Viktor4o_Rs написа:
lisynger написа:От нищо не ме боли,здрав съм като бик :lol: ЦСКА подцени мача и загуба това е, Славия не са играли извънземен футбол.

Никой не е казал, че сме играли извънземен футбол ;) Достойните хора по принцип поздравяват победилия честно съперник :roll: В тази връзка според мен е по-добре да гледаш дали твоят отбор ще има победа в оставащите тежки мачове, вместо да береш грижа за Светкавица или нас :lol: :lol: :lol:

Сигурен съм, че в оставищите мачове до края на полусезона най-вероятно ще сгрешим само с/у Литекс. Не трябва да се правят трагедий от 1 загуба, какво толкова, дори и още 1 да допуснем, пак няма да сме извън борбата за титлата. Аз лично вече съм простил на играчите за тази загуба, въпреки, че е тежко да губиш на армията, и то от отбор, който няма победа над 10 години на този стадион. Все пак се надявам още с/у Черно Море да победим, а след това на дербито с Левски да им напълним кошницата и да си траят до следващия мач. :)
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 окт 2011 10:14

Нека и аз да изкажа мнението си за мача.
Най-напред се видя, че и Радуканов не е безгрешен. Пускането на Виданов в игра беше откровен гаф - до корнера за първия гол се стигна след пробив през неговата зона, до дузпата пък се стигна, след като той загуби топката пред наказателното ни поле. Продължавам да се чудя защо Петър Стоянов не започна на тази позиция?!
К. Стоянов също разочарова - имам чувството, че все по-слаб става. Направи много глупава дузпа, а можеше да изтласка Божов към аутлинията, така че да му се затвори ъгълът за стрелба. През второто полувреме май-май се разимна със заслужен червен картон, тъй като ми се струва, че умишлено настъпи Божов. С неуверен партньор като Стоянов и Крачунов почна да прави глупости.
Има доста неща в този мач, за които да съжаляваме: тъпата дузпа, пропускът на Крачунов, прекалено късният гол на Зику... Има и доста неща, които ни подразниха, като лежането на играчи на Славия още от 15-тата минута, както и някои съдийски глупости, които обаче по никакъв начин не повлияха на резултата. Всичко това обаче не е важно. Не може да отречем, че Славия имаха повече и по-добри положения за гол, така че напълно заслужено си взеха мача. Можем да се радвам, че не се повтори онова 0-3 срещу Миньор.
Някои хора виждат в загубата само лоши неща и побързаха да искат смяна на треньора, но за мен това поражение е полезно, тъй като играчите малко ще се осъзнаят и ще разберат, че не играят чак толкова добре, въпреки осемте победи от началото на сезона.
Напрежението, което по различни начини се създава около отбора, означаваше, че издънката е неибежна в даден момент. Аз обаче мисля, че това се случи в перфектния момент 2 седмици преди дербито - достатъчно рано, тъй като за 2 седмици може доста неща да се подобрят, но и достатъчно късно, тъй като за 2 седмици играчите ни едва ли ще полетят в облаците.
Сега много хора очакват от нас да загубим и във Варна, но аз силно се съмнявам - сега Славия са в доста по-добра серия от Черно море и имат 4 поредни победи, докато "моряците" нямат дори гол в последните си 4 мача (ще видим днес дали това ще се промени срещу Калиакра). Очаквам до този мач да се оправят някои играчи и да стоим по-добре в защита, както и да вземем мача.
Освен това, последиците от загубата не са толкова страшни - Левски и Литекс също се издъниха и са на 6 точки от нас. Лошо е, че вече сме втори, но и Лудогорец ще се пропукат - според мен още в Ловеч следващия кръг ще запишат първа загуба, а очаквам ние да бием и пак да сме първи точно преди дербито.
Идеята ми е, че трагедии не трябва да се правят от ЕДНА загуба - през 2003 г. паднахме конфузно от Черно море на Армията, но пак станахме шампиони. (А и никъде не е казано, че шампионът не може да губи мачове - преди няколко сезона Сао Пауло май бяха шампиони на Бразилия с цели 7 загуби или нещо от сорта.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 окт 2011 14:12

Udoji90 написа:Идеята ми е, че трагедии не трябва да се правят от ЕДНА загуба - през 2003 г. паднахме конфузно от Черно море на Армията, но пак станахме шампиони. (А и никъде не е казано, че шампионът не може да губи мачове - преди няколко сезона Сао Пауло май бяха шампиони на Бразилия с цели 7 загуби или нещо от сорта.)

Въпросът не е в загубата, а в безобразната игра на някои от футболистите. И тази безобразна игра не е от този мач, а от началото на първенството. Реакция от страна на Радуканов обаче няма, те сякаш са абонирани за 90 минути на терена.
Ето това дразни! Дразни и начинът на определяне на групата за мача. Пак питам и не знам дали някой някога ще намери отговор на въпроса ми - кой е Станко Йовчев и какво прави постоянно сред резервите във всеки двубой, а Карачанаков, Якимов, Костов, Костадинов и т.н. остават почти винаги извън групата?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 окт 2011 16:23

mistreated написа:
Udoji90 написа:Идеята ми е, че трагедии не трябва да се правят от ЕДНА загуба - през 2003 г. паднахме конфузно от Черно море на Армията, но пак станахме шампиони. (А и никъде не е казано, че шампионът не може да губи мачове - преди няколко сезона Сао Пауло май бяха шампиони на Бразилия с цели 7 загуби или нещо от сорта.)

Въпросът не е в загубата, а в безобразната игра на някои от футболистите. И тази безобразна игра не е от този мач, а от началото на първенството. Реакция от страна на Радуканов обаче няма, те сякаш са абонирани за 90 минути на терена.
Ето това дразни! Дразни и начинът на определяне на групата за мача. Пак питам и не знам дали някой някога ще намери отговор на въпроса ми - кой е Станко Йовчев и какво прави постоянно сред резервите във всеки двубой, а Карачанаков, Якимов, Костов, Костадинов и т.н. остават почти винаги извън групата?!

Да, разбирам какъв е проблемът и, както и горе посочих, не смятам, че Милен е перфектен. Виданов за мен хич не трябва да попада в групата, а Делев трябва да седне на пейката за 3-4 мача поне. И съм съгласен за Йовчев и за младоците, които си споменал, освен Томи Костадинов, който просто е преотстъпен и това е причината да не попада в групата за мачовете ни.
При всяко положение си мисля, че след пораженито Радуканов ще се осмели да промени повече неща в състава. Не бих се учудил, ако Караджов продължи да е титуляр, както и Халилович да започне срещу Черно море на мястото на Стоянов например, ако словенецът е здрав тогава. За Виданов също съм убеден, че няма как да е титуляр на Тича. Искам обаче и аз да видя като титуляр Живец, Костов, Якимов или Карачанаков на мястото на Делев. Мораеш по мое мнение също не е показал нищо особено, така че също може да остане резерва.
Тъй или иначе, Радуканов трябва да изкара първия полусезон - не е сега времето за смяна на треньора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”