ЛЕВСКИ - Ботев Враца 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца 3:0

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 20:58

Умопомрачен написа:При всички положения, дори и да остана разочарован от треньорските умения на Гонзо в края на сезона, никога няма да го плюя, като обезумелите комплексари дето сте се събрали тук.

Веднъж вече те попитах, ще го направя пак ...
Ти правиш ли разлика между "плюене" и критика ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца (27.08.11, 20.00ч.)

Мнениеот Умопомрачен » 29 авг 2011 21:58

milen.hristov написа:А колко сезона с калъфките са ти нужни да разбереш ,че не става за директор

Чакай сега, кой е виновен за печеленето и респективно не-печеленето на титли?

Според мен е треньора, а директора прави селекцията и пак не еднолично.

Аз съм доволен от селекцията която Гонзо направи миналото лято, от тази това лято също съм доволен, но вече като мениджър. По-миналото лято селекцията я прави Боримиров.

Тоест, като цяло съм доволен от Гонзо като директор, според мен си вършеше добре работата. Липсата на успехи е въпрос който трябва да се отнася към треньора на отбора. Пръст в това нещо може да има директора, ако е провалил селекцията.

А, впрочем, поправям се в движение и няма да си пипам това дето го написах до момента. Разочарован съм от първия сезон на Гонзо като директор... с уточнението отново, че не той прави селекцията. Обаче определено взриви глупомера с назначаването на Кратко Останич и най-вече с инатенето си да го държи, до момента в който просто нямаше как вече да не го махне. Според мен, това му е най-набиващата се на очи грешка. Но безгрешни хора няма! :mrgreen: Ти май искаш мениджър да ни стане Иисус Христос :mrgreen: Ще требва да дочакаш "второто пришествие" :mrgreen: Успех! :mrgreen:
Левски София

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 29 авг 2011 22:04

THE G.A.M.E написа:
Умопомрачен написа:При всички положения, дори и да остана разочарован от треньорските умения на Гонзо в края на сезона, никога няма да го плюя, като обезумелите комплексари дето сте се събрали тук.

Веднъж вече те попитах, ще го направя пак ...
Ти правиш ли разлика между "плюене" и критика ?

Значи, аз разлика правя, ама май вие не я правите, щом си мислите, че вашата "критика" не е именно плюене и нищо повече! Дори и да липсват обидни епитети и квалификации, а такива не липсват. Изказвания от сорта, че НЕ СТАВА за треньор, че трябва ДА СЕ МАХА, а също и постоянното настояване за ОСТАВКА при това едва след 2рия и 3тия мач.... на мен въобще не ми приличат на критика... ами си е баш плюене!
Левски София

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца (27.08.11, 20.00ч.)

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2011 22:26

Умопомрачен написа:
milen.hristov написа:А колко сезона с калъфките са ти нужни да разбереш ,че не става за директор

Чакай сега, кой е виновен за печеленето и респективно не-печеленето на титли?

Според мен е треньора, а директора прави селекцията и пак не еднолично.

Аз съм доволен от селекцията която Гонзо направи миналото лято, от тази това лято също съм доволен, но вече като мениджър. По-миналото лято селекцията я прави Боримиров.

Тоест, като цяло съм доволен от Гонзо като директор, според мен си вършеше добре работата. Липсата на успехи е въпрос който трябва да се отнася към треньора на отбора. Пръст в това нещо може да има директора, ако е провалил селекцията.

А, впрочем, поправям се в движение и няма да си пипам това дето го написах до момента. Разочарован съм от първия сезон на Гонзо като директор... с уточнението отново, че не той прави селекцията. Обаче определено взриви глупомера с назначаването на Кратко Останич и най-вече с инатенето си да го държи, до момента в който просто нямаше как вече да не го махне. Според мен, това му е най-набиващата се на очи грешка. Но безгрешни хора няма! :mrgreen: Ти май искаш мениджър да ни стане Иисус Христос :mrgreen: Ще требва да дочакаш "второто пришествие" :mrgreen: Успех! :mrgreen:

а треньорът се назначава от...То селекциите на Сираков са не по-малко успешни,отделно се залага и на юноши,пък и успехи се постигат.
п.с.В длъжностната характеристика на директора и мениджъра(безкрайно абсурдна длъжност,примери много)влиза не само първият отбор,а също развитието на школата,и за адаптиране на играчите идващи оттам към представителният тим и още неща.
п.с.1 Ще ти припомня още един гаф,казанската афера,на нея и ученик от началното интересуващ се от футбол няма да се хване

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 29 авг 2011 22:34

Значи, Сираков си е Сираков, аз него не го коментирам. За назначаването на треньора, се съгласих и ти казах, че сам съм изпитвал недоволство към Гонзо специално що се касае Кратко Останич. По отношение на Ясен Петров съм раздвоен, но по-скоро си мисля, че не е лош треньор и добър вариант за Левски. Тоест приемам назначаването му, за добър ход. Не може всеки сезон да се печелят титли, не всеки треньор може от първия си сезон да го направи... в тая връзка, аз лично бях склонен да дам на Гонзо като треньор кредит на доверие от 2 сезона, но щом той сам каза още при назначаването си, че ако не спечели титлата тоя сезон, ще се махне, аз няма как да му дам по-дълъг кредит на доверие. При Ясен играхме страхотно в Европа... нелеп автогол ни лиши от почти сигурно излизане от групите.
Левски София

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 29 авг 2011 23:06

Умопомрачен написа:Значи, Сираков си е Сираков, аз него не го коментирам. За назначаването на треньора, се съгласих и ти казах, че сам съм изпитвал недоволство към Гонзо специално що се касае Кратко Останич. По отношение на Ясен Петров съм раздвоен, но по-скоро си мисля, че не е лош треньор и добър вариант за Левски. Тоест приемам назначаването му, за добър ход. Не може всеки сезон да се печелят титли, не всеки треньор може от първия си сезон да го направи... в тая връзка, аз лично бях склонен да дам на Гонзо като треньор кредит на доверие от 2 сезона, но щом той сам каза още при назначаването си, че ако не спечели титлата тоя сезон, ще се махне, аз няма как да му дам по-дълъг кредит на доверие. При Ясен играхме страхотно в Европа... нелеп автогол ни лиши от почти сигурно излизане от групите.

Много се радвам, че Гонзо ще поостане още малко при вас :lol: . Още повече се радвам, че в малките мачове не се издъни и ще остане за важните :). А най-много ме радват феновете, които го подкрепят... Да ви е жив и здрав, още 100 години да ви води - щом си ви харесва няма нищо лошо.

ПП: Честита победа, Ботев изненадаха много приятно с откритата си игра, получи се горе-долу интересен мач.

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 29 авг 2011 23:08

Да не плачеш горко, като ви треснем и накрая станем шампиони :lol:
Левски София

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 29 авг 2011 23:17

Умопомрачен написа:Да не плачеш горко, като ви треснем и накрая станем шампиони :lol:

С тази игра, която демонстрираме при Гонзю, хич не вярвам, че такова нещо ще стане. Те футболистите не са подготвени да издържат едно полувреме, ти ми говориш за титла. Какъв е този треньор, който така ще подготви отбора, че той да не бъде готов за четиридесет и пет минути? Кога ще бъде готов за силни шестдесет минути? Ами за цял мач? Ами той май сезонът ще е свършил тогава.
Да се маха час по - скоро Гонзо от всички постове! Без него ще сме в пъти по - добре.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 авг 2011 10:33

Мда ...
Щом и "червените" фенове искат "Гонзо" да остане .... Нещата не са никак добре !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 30 авг 2011 16:42

ако трябва и чаршафи ще развеем в негова подкрепа,долу ръцете от самсунския герой,тигъра от Рен :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”