zippy написа:Valdes написа:UltraBlue написа:Левски пази резултата срещу Монтана на Герена.... по голямо унижение няма
че дори при Вили Вуцов по-добре бяхме
valdes не ни напомняй за Вили плс! Бях забравил този период
но това е факт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zippy написа:Valdes написа:UltraBlue написа:Левски пази резултата срещу Монтана на Герена.... по голямо унижение няма
че дори при Вили Вуцов по-добре бяхме
valdes не ни напомняй за Вили плс! Бях забравил този период
UltraBlue написа:Аз се чудя едно... защо като не намериха треньор не оставиха Ясен... при него поне играеха нещо, имаше някаква мисъл и тактика... а и щяха да имат удобно жертвено агне в тоя случей
UltraBlue написа:Аз се чудя едно... защо като не намериха треньор не оставиха Ясен... при него поне играеха нещо, имаше някаква мисъл и тактика... а и щяха да имат удобно жертвено агне в тоя случей
Blue Mind написа:THE G.A.M.E написа:Само гледайте, какво ще отговори "Гонзо", когато го попитат за призивите - ОСТАВКА !
Ще бъде интересно ...
Дано да го питат , но обикновено му осигуряват медиен комфорт
Cesc Fabregas написа:zippy написа:! аз се чудих защо Балтанов го изхвърлиха от Леверкузен!А между другото в махалата играем по-бързо от Левски.
На коя версия на мениджъра са го изхвърлили от Леверкузен?! Единственото, което Балтанов може да има общо с тоя отбор е ако се снима пред стадиона...![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта