Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот edmon_dantes » 30 май 2011 13:31

blue avalanche написа:"Три варианта за продължаване на ка­риерата си има Дарко Тасевски. Халфът на Левски обаче все още не е решил да­ли ще напусне „Гере­на”. Той трябва да даде окончателен отговор тази седмица.
Засега единствените сигурни, които напускат "Левски", са Александър Александров – Кривия и Жанвион Юлу-Матондо. Пре­говорите за Гара Дембеле продължават, а вчера Веселин Минев започна пазарлък с "Анталияспор". Турците из­вадиха по-добра оферта от "Анортозис" и защитникът отпътува на място за разговори с тях.
Очаква се Минев да вземе решение в най-скоро време. В същото време Орлин Старокин от Черноморец и Симеон Райков от "Бо­тев" (Bp) вече са подписали с "Левски" според в. „Стандарт”."
"Стандард" беше на Батков,нали?Предполагам,че имат информация "първа ръка".

Определено добри попълнения са. Старокин доколкото знам играе на позицията на Минев, ако не бъркам.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 13:35

edmon_dantes написа:
blue avalanche написа:"Три варианта за продължаване на ка­риерата си има Дарко Тасевски. Халфът на Левски обаче все още не е решил да­ли ще напусне „Гере­на”. Той трябва да даде окончателен отговор тази седмица.
Засега единствените сигурни, които напускат "Левски", са Александър Александров – Кривия и Жанвион Юлу-Матондо. Пре­говорите за Гара Дембеле продължават, а вчера Веселин Минев започна пазарлък с "Анталияспор". Турците из­вадиха по-добра оферта от "Анортозис" и защитникът отпътува на място за разговори с тях.
Очаква се Минев да вземе решение в най-скоро време. В същото време Орлин Старокин от Черноморец и Симеон Райков от "Бо­тев" (Bp) вече са подписали с "Левски" според в. „Стандарт”."

Определено добри попълнения са. Старокин доколкото знам играе на позицията на Минев, ако не бъркам.

Не бъркаш!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 13:36

edmon_dantes написа:

Да!
[offtopic]Нямаш ли път към Ямбол?Да пием по една ракия.[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 13:40

"Сигурното ново попълнение на Левски Симеон Райков, който до този момент носеше екипа на Ботев Враца заяви за Гонг, че ще преследва до край предизвикателството да е част от „сините”.
„Още не съм подписал, защото договорът ми с Ботев Враца продължава да тече. После пак ще се седнем, ще говорим. За първи път се видях с Георги Иванов, мисля че е добър човек. От две-три седмици знам за този интерес. Не ме притеснява конкуренцията, без нея не става. На два пъти съм се отказвал от футбола, това е вярно, треньори, други неща, така са се стекли обстоятелствата, няма значение”, отбеляза Райков. "
Значи няма "черно на бяло".Устна договорка.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 13:42

blue avalanche написа:"Сигурното ново попълнение на Левски Симеон Райков, който до този момент носеше екипа на Ботев Враца заяви за Гонг, че ще преследва до край предизвикателството да е част от „сините”.
„Още не съм подписал, защото договорът ми с Ботев Враца продължава да тече. После пак ще се седнем, ще говорим. За първи път се видях с Георги Иванов, мисля че е добър човек. От две-три седмици знам за този интерес. Не ме притеснява конкуренцията, без нея не става. На два пъти съм се отказвал от футбола, това е вярно, треньори, други неща, така са се стекли обстоятелствата, няма значение”, отбеляза Райков. "

Значи ще чакаме!
Нямаме избор!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 13:46

Blue_Girl написа:
blue avalanche написа:"Сигурното ново попълнение на Левски Симеон Райков, който до този момент носеше екипа на Ботев Враца заяви за Гонг, че ще преследва до край предизвикателството да е част от „сините”.

Значи ще чакаме!
Нямаме избор!

Предполагам,че Гонзо го е "омагьосал". 8-) Аз не знам за каква конкуренция говори момчето.Ти сещаш ли се за някой отляво?Освен Горанов и Тонев,може би...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 13:57

blue avalanche написа:
Blue_Girl написа:

Значи ще чакаме!
Нямаме избор!

Предполагам,че Гонзо го е "омагьосал". 8-) Аз не знам за каква конкуренция говори момчето.Ти сещаш ли се за някой отляво?Освен Горанов и Тонев,може би...

Тонев въобще не го слагам в сметките!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 30 май 2011 14:38

Не ме притеснява конкуренцията, без нея не става.

Ами как кой, ултрабързия Видович. Играч с невероятно центриране, бърз пробивен, национал на Черна Гора просто мечта.

Освен ако не върнат Видович като заместник на Минев щото е просто като Кабрини.

Сега сериозно, хубаво е, че взимаме млади и бързи играчи, белким нещо излезе от тях, но с подобна селекция групите в Л Е през крив макарон.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 14:43

olimpi написа:
Не ме притеснява конкуренцията, без нея не става.

Ами как кой, ултрабързия Видович. Играч с невероятно центриране, бърз пробивен, национал на Черна Гора просто мечта.

Освен ако не върнат Видович като заместник на Минев щото е просто като Кабрини.

Сега сериозно, хубаво е, че взимаме млади и бързи играчи, белким нещо излезе от тях, но с подобна селекция групите в Л Е през крив макарон.

Е,казаха,че ще има и отвън.Впрочем,когато влязохме в групите със Стоилов,да не би да имахме някаква страхотна селекция?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2011 15:01

при мъри отбора беше готов... не пипан с години кажи речи... И отново в два от 4 те му опита отпаднахме от беверен и тампере...
Ако не продавахме никой щяхме да се съгласиме да минем с 1-2 крила от чужбина и разни да ен казвам какво от изпадащите отбори и Б група за "украса" породбна на щърков в отбора. Иначе казано играчи който да тренират с отбора една година преди да ги отпратят. Но тук има един момент, че си продаваме 3-4 ма от основните и най-добри играчи... продадохме Жоазиньо, продаваме Дембеле, Веско и евентуално тасевски. "Пенсионирахме" Кривия и вероятно ще направим същото с Йовов след 3-4 месеца. Всичко това отваря чудовищна дупка, а ние взимаме разни..... да я запълват.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”