Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:41

Avenger написа:Delux Ванга ли ти го каза това за купата?! какъв е резултата, ако не е тайна?! Ако стане обратното какво правим????

Радуканов каза " Остават ни 3 мача за купата,3 финала"

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 17:42

dodo7271 написа:Нямало червен балон :) :) :) Та вие изкарахте Милен Радуканов най-великия треньор в историята на футбола, в сравнение с когото Мауриньо, Фюргюсън и Сеп Гуардиола са некадърни идиоти. Сигурен съм, че и на самия Милен Радуканов му е неудобно от този наистина голям балон. А що се отнася до Черно море, да, те играят такъв футбол. Те го играха и срещу други отбори. И когато ние казвахме, че това не може да е футбол, че това е антифутбол, вие тогава бяхте оскотяли от злоба и ги защитавахте.

Кои сме тези "ние" бе, приятелю??? Покажи един коментар, в който да съм написал нещо прекалено възвеличаващо за Радуканов.

Колкото до играта на Черно море, пак кои сме тези "ние"? Покажи ми и тук един мой коментар, в който съм ги защитавал.

Ако и по двата въпроса не можеш да ми покажеш мой коментар, тогава защо изобщо ме цитира?
Последна промяна от Udoji90 на 20 мар 2011 17:42, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 мар 2011 17:42

Общо взето слаб мач за нас. След загуба най лесно е да търсиш причината в другите. Просто се видя, че Платини липсва. Нашите стигаха до наказателното и почваха да се чудят какво да я правят топката. Дано следващия мач играем по добре.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 20 мар 2011 17:43

Само не стана ясно защо ЦСКА бойкотира с 5-минутното закъснение на този мач. И лиценза им подариха и ги търпяха с дългове от много време!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:43

stannn написа:Общо взето слаб мач за нас. След загуба най лесно е да търсиш причината в другите. Просто се видя, че Платини липсва. Нашите стигаха до наказателното и почваха да се чудят какво да я правят топката. Дано следващия мач играем по добре.

Следващия мач е със Сливен без Маркос , на 1-ви април на БГ армия - нашия дом

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:44

stannn написа:Общо взето слаб мач за нас. След загуба най лесно е да търсиш причината в другите. Просто се видя, че Платини липсва. Нашите стигаха до наказателното и почваха да се чудят какво да я правят топката. Дано следващия мач играем по добре.

нормално при положение че 20 човека са пред едно наказателно..как няма да се чудиш.пробвай и ти да видиш
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2011 17:44

На мен мача ми хареса. Забавлявах се максимално добре. Нали все пак целта на футбола е да забавлява публиката :) :) :)
Колкото до терена, през м.декември в Европа , поради влошеното време , се изиграха стотици мачове на такива терени, но никой не се оплакваше , че "космите му пречели"
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 мар 2011 17:44

Old_death на 20 Мар 2011 15:16

Мача хич няма да е лесен.Варненци от години компенсират липсата на футболни аргументи с по твърда,а и на моменти груба игра.Очаквам много борба,кюскане на топката и малко голове.Моля се съдията да се справи и да прекрати в зародиш всякакви опити за груба игра,имайки предвид и състоянието на терена!

Копирам мнението си преди мача,за да не се повтарям.Стана това,което очаквах.Борба и накъсване на играта с всички средства.80% от влизанията на моряците бяха нарушения,като половината от тях за картон.Централния им нападател и левия бек бяха спасени от изгонване от арбитъра.Това бе всичко,кеч,ръгби,корида,но не и футбол.Просто в последните години това е единствения начин,по който играе този отбор.Това не пречи да ги поздравя за агресията и себераздаването им.Това им спечели мача,като прибавим и късмета им.Победиха с един удар във вратата.Нека тая загуба бъде като обица на ухото на играчите ни и на Радуканов.Трябва да се раздават във всеки мач!
PP.Към сините фенове:
Радвайте се сега,защото след 26-ти се бяхте покрили като хлебарки през зимата и бяхте се отказали от една марка Нес кафе!Съвсем типично за маниера си сте твърде късопаметни и първосигнални,за да може един разумен човек да ви се вързва.Будите само съжаление за това,че се водите Homosapiens!Това е обида за всички представители на тоя вид!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 17:44

Интересно ми е,ако бяха влезли 2-те Ви положения и ни бяхте били -какво щяхте да приказвате.?Сигурно и че на картофени ниви сте много добри и за Вас терена е без значение,защото сте Великия ЦСКА?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:44

blue magic написа:Само не стана ясно защо ЦСКА бойкотира с 5-минутното закъснение на този мач. И лиценза им подариха и ги търпяха с дългове от много време!

:mrgreen: говори си говори....Мишел Платини накзава повече от Гарра
били са ни подарили лиценз , тия ЧМ как могат да им дадат лиценз само това питам

Върни се в “Архив”