ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (1:0)

Мнениеот zlatan » 12 мар 2011 21:54

ами за Гаррата е прав,колкото и да ми е неприятно да го споменавам,но той все пак е звездата която си е с телохранител,шофьор,прислуга и тем подобни ,а не Дани Младенов.Ами този с брадата Матондито читав ли е та Дани Младенов да ни е косура ами Влади-той горкия не може да ходи.Светъл лъч отново Видович,Димов.
Някой тук да коментира играта на Иво-безупречен-да веднага ще ме оборите те черноморец не играха в атака.
LEVSKI_FOREVER

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 мар 2011 21:58

zlatan написа:Някой тук да коментира играта на Иво-безупречен-да веднага ще ме оборите те черноморец не играха в атака.

Ами и според мен се справи човека ...
Трябва да играе титуляр ... дори най малкото защото - Сержо Грийн трябва да си заеме мястото в халфовата линия !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 мар 2011 22:03

МАле малеее Ицо играл днес добрее.........лелелеллеле направо ще се метна през прозореца ужас???!!!!Дембеле нищо добро не го чакало с тази игра ахахаа е нямам думи просто.........Видович пък игра доста нахъсано и се бореше за всяка топка не съм съгласен въобще, че дупка напротив бореше се докрай и 1 от малкото които тичаха и се включваше добре напред, малко още работа и практика и ще е ключов играч............ аз ли съм бил сляп не знам ма тоя Йовов ми докара нервна криза........не го искам този бездарник вече......Да си го изпратят както трябва дал е достатъчно много, но стига му толкоз. Дембеле да е виновен много лесно така драги ми г-н Гонзо, а колко положения му създадоха другите....Дарко кога ще почне да ги вкарва тия положения не са му първи мач така да ги изпуска, за неговите шутове от далеч въобще няма да говоря защото е трагично....и защо Сашо е резерва колко мача, а не се пуска 2рото???!!!!И днес нямаше да се пусне, ако не бе публиката и това съм сигурен на 100%...........
Ако Йовов го бутат още да играе независимо къде....бил добър по крилото е няма такъв цирк........ до кога ще ни правят на луди бе..... защо по света няма никъде титуляри на 100% ние тука си го караме по дифолт..........няма промени няма нищо....просто нямам думи!!!!

The Game да имаше първото желание и на моменти, ама в ключови ситуации си личеше, че не тичат нахъсано.....правим контра 1 тича другите седят отзад......атакуваме Йовов пази бял на центъра.....не знам кой обиколи 2 пъти по дъгата 4ма наши отзад даже и не се движат напред и какво като сме водели 1:0 при тази ситуация....... и куп такива ситуации.....
Последна промяна от Avenger на 12 мар 2011 22:06, променено общо 1 път.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 22:06

pehopeho написа:
tani написа:А как ще излезем от кризата,като ритнем отзад Ясенчо и Гонзо.Абе хора никой ли не вижда че тия двамата немогат да наредят играчите,просто трябва да си ходят.

Не знам какво гледат Ясен и Гонзо, но аз като непециалист видях, че в момента нямаме ляв бег. Видович е пълен некадърник. Калин щеше да се справи с пъти по-добре. Нямаме и крила!!! Христо Йовов изпъкваше над Дани и Матондо. Това значи, че последните двама са пълна трагедия! Ицо пенсионера и Сашо третата възраст да са класи над тях. Именно поради това достигнах до следните два извода. Всеки трябва да си играе на поста. Именно там е най-полезен. Ясен така и не разбра, че Ицо не е опорен халф. Питам тогава, той изобщо гледа ли го на тренировките? Ако изобщо има думата! И другото е, че в зимната селекция чужденците са провал. Българите ми харесаха, но чужденците не. Матондо го виждам след няколко месеца да дава интервю, колко е слаб Българския футбол и как се управлява от мафиоти, като едно друго холадско менте. Поне съм малко по-спокоен с новото вратарче. На високите топки е много по-сигурен от Божката. А Дани Димов не спира да тича, много полезен играч!!! Иво трябва да е титуляр в защита, а Гриин да се върне в средата, че Гаджев днес отново беше много слаб.
П.С. Искам да питам господин Георги Иванов, ако Ясен се провали, а до момента меко казано не очарова, кой ще поеме отговорност? Кой го доведе в Левски, кой доведе и Ратко Достанич? Кой уволни Емил Велев, тогава шампион на България? И защо Илиян Илиев не ще да чуе за Левски, докато Гонзо е в клуба?

Пульоооо,ВНИМАВАЙ :!: задаваш неодобни въпроси.За следващите мачове пък аз виждам как Г.Иванов ще обяви мача закрит за фенове и ще си покани само част от тези които бяха в последните 3 мача и не посмяха един път да викнат ОСТАВКА,защото преполагам че само на тях ина директора им харесва Левски.Така,че внимавай с критиката,ако скаш да гледаш отбора

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 мар 2011 22:07

Avenger написа:МАле малеее Ицо играл днес добрее.........лелелеллеле направо ще се метна през прозореца ужас???!!!!Дембеле нищо добро не го чакало с тази игра ахахаа е нямам думи просто.........Видович пък игра доста нахъсано и се бореше за всяка топка не съм съгласен въобще............ аз ли съм бил сляп не знам ма тоя Йовов ми докара нервна криза........не го искам този бездарник вече......Да си го изпратят както трябва дал е достатъчно много, но стига му толкоз. Дембеле да е виновен много лесно така драги ми г-н Гонзо, а колко положения му създадоха другите....Дарко кога ще почне да ги вкарва тия положения не са му първи мач така да ги изпуска, за неговите шутове от далеч въобще няма да говоря защото е трагично....и защо Сашо е резерва колко мача, а не се пуска 2рото???!!!!И днес нямаше да се пусне, ако не бе публиката и това съм сигурен на 100%...........
Ако Йовов го бутат още да играе независимо къде....бил добър по крилото е няма такъв цирк........ до кога ще ни правят на луди бе..... защо по света няма никъде титуляри на 100% ние тука си го караме по дифолт..........няма промени няма нищо....просто нямам думи!!!!

The Game да имаше първото желание и на моменти, ама в ключови ситуации си личеше, че не тичат нахъсано.....правим контра 1 тича другите седят отзад......атакуваме Йовов пази бял на центъра.....не знам кой обиколи 2 пъти по дъгата 4ма наши отзад даже и не се движат напред и какво като сме водели 1:0 при тази ситуация....... и куп такива ситуации.....

Напълно съм съгласен :) Особено за Йовов, не знам как може да говорите, че е играл добре, та той нямаше вярно отиграване...
Само Левски!

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 12 мар 2011 22:08

ади и аз да направя един разбор

23.Илиев:нямаше никакво положение прд него- 4
2. Мюлдер:в някои случии се намеси добре иначе като цяло слаб -3
5. Иванов:този път беше стабилен при високите топки-4
55.Мелиев:един от наи добрите и добри пасове раздаваше:5
11.Видович:слаб-2 8.Димов: много борба друго нищо-3 45.Гаджев: много слаб-2 22.Тасевски-много слаб мач:3 заради гола 17.Младенов.слаб-2 9.Дембеле-най слабия му мач в Левски-2 10.Йовов-бавен тромав-2
6.Мотондо-тоз играли изобщо с топката-2 7.александров-от както влезна живна играта-5 16.Огнянов-вечната надежда :постара се малко-3 това са оценките от мен.Единствено се раздвам че бихме и ще сме пред цска.Ама до кога с таз игра.
Мразя журналиста Г.А.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 мар 2011 22:10

Avenger написа:The Game да имаше първото желание и на моменти, ама в ключови ситуации си личеше, че не тичат нахъсано.....правим контра 1 тича другите седят отзад......атакуваме Йовов пази бял на центъра.....не знам кой обиколи 2 пъти по дъгата 4ма наши отзад даже и не се движат напред и какво като сме водели 1:0 при тази ситуация....... и куп такива ситуации.....

Което си е право, право си е !
Няма как да споря тук ...
Контрите ни бяха под всякаква критика !
Особенно след като поведохме, имахме 3-4 изгодни ситуации за гол, но контрите бяха пропилени много глупаво !

Но не смятам, че това е поради липса на желание ...
По скоро е, поради липса на идея, какво да се прави при такива ситуации.
В 90 мин. отнеха топката на'ще на центъра ... бяха 4-ма на 4-ма пред дъгата на Черноморец ... и трима от нашите тръгнаха към дузпата ! ? ? ... :shock:
Даже Гарра и Йовов се сблъскаха, когато Огнянов пусна паса ...

Това не е до желание ...
Това си е елементарна липса на тренираност на подобни ситуации !
Което пак си е до тактика ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 22:10

siniq_fen написа:
Avenger написа:МАле малеее Ицо играл днес добрее.........лелелеллеле направо ще се метна през прозореца ужас???!!!!Дембеле нищо добро не го чакало с тази игра ахахаа е нямам думи просто.........Видович пък игра доста нахъсано и се бореше за всяка топка не съм съгласен въобще............ аз ли съм бил сляп не знам ма тоя Йовов ми докара нервна криза........не го искам този бездарник вече......Да си го изпратят както трябва дал е достатъчно много, но стига му толкоз. Дембеле да е виновен много лесно така драги ми г-н Гонзо, а колко положения му създадоха другите....Дарко кога ще почне да ги вкарва тия положения не са му първи мач така да ги изпуска, за неговите шутове от далеч въобще няма да говоря защото е трагично....и защо Сашо е резерва колко мача, а не се пуска 2рото???!!!!И днес нямаше да се пусне, ако не бе публиката и това съм сигурен на 100%...........

Кой центрира за голааа :o

Напълно съм съгласен :) Особено за Йовов, не знам как може да говорите, че е играл добре, та той нямаше вярно отиграване...

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 12 мар 2011 22:13

Според мен Йовов игра много добре - динамична и разчупена игра с мисъл. Стабилен е както в центъра, така и по крилото. Със сигурност един от най-класните играчи в Левски. Префектни шутове, добро посрещане на топката, поглед и най-вече бързи отигравания без да бави топката.. - ПЕРФЕКТЕН! Твърд титуляр Ицето!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 мар 2011 22:15

THE G.A.M.E написа:
Avenger написа:The Game да имаше първото желание и на моменти, ама в ключови ситуации си личеше, че не тичат нахъсано.....правим контра 1 тича другите седят отзад......атакуваме Йовов пази бял на центъра.....не знам кой обиколи 2 пъти по дъгата 4ма наши отзад даже и не се движат напред и какво като сме водели 1:0 при тази ситуация....... и куп такива ситуации.....

Което си е право, право си е !
Няма как да споря тук ...
Контрите ни бяха под всякаква критика !
Особенно след като поведохме, имахме 3-4 изгодни ситуации за гол, но контрите бяха пропилени много глупаво !

Но не смятам, че това е поради липса на желание ...
По скоро е, поради липса на идея, какво да се прави при такива ситуации.
В 90 мин. отнеха топката на'ще на центъра ... бяха 4-ма на 4-ма пред дъгата на Черноморец ... и трима от нашите тръгнаха към дузпата ! ? ? ... :shock:
Даже Гарра и Йовов се сблъскаха, когато Огнянов пусна паса ...

Това не е до желание ...
Това си е елементарна липса на тренираност на подобни ситуации !
Което пак си е до тактика ....

Съгласен, а това за тактика и учене просто сега се сетих....... 1во полувреме пас на нз кой към Йовов(от ляво) и горкия не знае с кой крак да си поеме топката от лявото крило и си я поема с опорния крак, а не с левия с вътрешен и да тръгне напред.........ест протегна се с десен едвам едвам и атаката отиде на кино..... и това говорим за футболист пред края на кариера да не знаеш как да поемеш.........
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Върни се в “Архив”