Като сме тръгнали да даваме примери с големите, вижте как се срина Челси. Аз не мисля, че Анчелоти е слаб треньор, ама май е пътник и защо да не го видим начело на Левски, вместо Матеус.
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
Много ми се иска да видя този Левски, който Гонзо обещава след зимната подготовка. Нека видим и селекцията. Има много фактори, които позволяват или не позволяват на треньора да демонстрира уменията си.
Като сме тръгнали да даваме примери с големите, вижте как се срина Челси. Аз не мисля, че Анчелоти е слаб треньор, ама май е пътник и защо да не го видим начело на Левски, вместо Матеус.
Последна промяна от medenka на 07 дек 2010 16:46, променено общо 1 път.
-
THE G.A.M.E
medenka написа:Много ми се иска да видя този Левски, който Гонзо обещава след зимната подготовка. Нека видим и селекцията. Има много фактори, които позволяват или не позволяват на тренора да демонстрира уменията си.
Аз пък не искам нито Лотар нито Карло ...
Искам обаче, Ясен да си тръгне !
Какъв е тоя треньор, дето отбора му е в игрова криза цели 2 месеца ? ...
Не искам филма да се повтори и през пролетта ....
Тоест - силно начало .... и след 5-6 мача - срив !
С Петров и Гонзо, няма да видим нова синя приказка ...
По скоро ще станем свидетели на епизодични > красиви стихотворейница.
Както проблясъците с влизането в групите на Л. Е. и победата над Гент.
Но за нещо по продължително ..... съмнявам се !
на вас май не ви е ясно,че в Левски няма пари????
къв Матеус,къв Карло/???
в момената това е положението.с този бюджет-толкова.на всеки му се иска Левски да е много силен,да печели трофей след трофей, ама без пари не става.
и пак ще питам:кой по-добър треньор от него ще дойде да работи в Левски за тези пари????
имате май къса памет?на какво приличаше миналата година Левски?игра-0,тактика-0.на късмет се класирахме за ЛЕ.и сега искате за 3-4 месеца да станем супер отбор,е това просто няма как да стане ако ще и Аресн Венгер да дойде.замислете се малко.
и пак казвам без пари не става.разбирам да имаме силна школа да взимаме играчи към първия отбор,а тя е кръгла нула.
ако забелязвате освен чернилки(повечето свободни агенти)други играчи май не идват да играят при нас.
според мен трябват радикални промени.веднага трябва да се махнат корумпираните безхаберници от ДЮШ.иначе до няколко години тотално ще съсипят школата.
срам и позор е една от най-добрите школи да изглежда по този начин!
къв Матеус,къв Карло/???
в момената това е положението.с този бюджет-толкова.на всеки му се иска Левски да е много силен,да печели трофей след трофей, ама без пари не става.
и пак ще питам:кой по-добър треньор от него ще дойде да работи в Левски за тези пари????
имате май къса памет?на какво приличаше миналата година Левски?игра-0,тактика-0.на късмет се класирахме за ЛЕ.и сега искате за 3-4 месеца да станем супер отбор,е това просто няма как да стане ако ще и Аресн Венгер да дойде.замислете се малко.
и пак казвам без пари не става.разбирам да имаме силна школа да взимаме играчи към първия отбор,а тя е кръгла нула.
ако забелязвате освен чернилки(повечето свободни агенти)други играчи май не идват да играят при нас.
според мен трябват радикални промени.веднага трябва да се махнат корумпираните безхаберници от ДЮШ.иначе до няколко години тотално ще съсипят школата.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.
- bigbonusprize
- Контакти:
vvessel написа:Като съдя по твоите впечатления Ясен е добър. Добър за комшия, но не и за треньор. Има много културни и начетени хора, които следят тенденциите във футбола, но малко от тях стават за треньори. Относно физическата подготовка, май само ти не си забелязъл че сме зле. И изобщо от кога гледаш футбол, щом говориш за израстване на Гаджев и Грийн при Ясен ?? И да ти напомня , че вратарите си имат отделен треньор.
Последно да те питам - кой клас си?
Отдавна съм завършил и не съм някакъв ревльо като теб, който само да иска, да критикува, само да се оплаква, но нищо градивно да не казва. Да върнем пак Гонзо или Ратко за треньори да се сетиш, какво е да нямаме треньор...
Веднъж Ясен виновен, че на някой му спаднала формата. После тия дето имат прогрес, Ясен няма нищо общо с това. Как беше Влади в началото. Беше трагичен. Как беше Грийн в началото? Нищо запомнящо се. Не мога да ви разбера що за хора сте. На вас ви дай само победи, а ако ги няма дай да сменяме треньори. Объркал си отбора. Панчарево са други. Там режат греди, правят бойкоти, бият си треньорите и футболистите. Ние подкрепяме отбора. Или поне аз...
За физиката какво. Срещу Лил не бяхме ли цял мач на високи обороти? Пресен пример. Гент не можем да го броим, защото това бяха всичко друго, но не и условия за футбол!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:
Отдавна съм завършил и не съм някакъв ревльо като теб, който само да иска, да критикува, само да се оплаква, но нищо градивно да не казва. Да върнем пак Гонзо или Ратко за треньори да се сетиш, какво е да нямаме треньор...
Веднъж Ясен виновен, че на някой му спаднала формата. После тия дето имат прогрес, Ясен няма нищо общо с това. Как беше Влади в началото. Беше трагичен. Как беше Грийн в началото? Нищо запомнящо се. Не мога да ви разбера що за хора сте. На вас ви дай само победи, а ако ги няма дай да сменяме треньори. Объркал си отбора. Панчарево са други. Там режат греди, правят бойкоти, бият си треньорите и футболистите. Ние подкрепяме отбора. Или поне аз...
За физиката какво. Срещу Лил не бяхме ли цял мач на високи обороти? Пресен пример. Гент не можем да го броим, защото това бяха всичко друго, но не и условия за футбол!
Ти си объркал отбора пич. Остави ги ти я в психодиспансера - те все са недоволни. Объркал си Левски с отбор от Б група. Да ме обвиняваш, че искам победи и добра игра - това вече няма нищо общо с фен на Левски. Аз също подкрепям отбора, но с този треньор не виждам никаква игра, никаква тактика и изобщо никакъв прогрес. А ти си бълнувай за израствания.
toonarmy написа:на вас май не ви е ясно,че в Левски няма пари????
къв Матеус,къв Карло/???
По принцип си прав. Думите ти са самата истина, колкото и нелицеприятна да е тя. Лично аз нямам на идея каква е заплатата на Я.П. Но при всички случай не си е заработил парите. Имам предвид концепцията, тактиката, играта като цяло. Кръгла НУЛА. Пълно безхаберие. Бих искал да чуя мнението на някой специалист за причината за многото контузии в отбора. Но едно трябва да е ясно на всички. Така нареченият "старши треньор" няма да си отиде сам. Винаги съм подържал мнението, че с него трябва да си замине и ментора му. И тук е редно да се запитаме: защо най- добрите играчи в клуба правят всякакви изцепки. Много е лесно когато имаш пари да се правиш на мъж пред плеймейтките и всякаква там измет от компаньонки до силиконови уличници. Но когато си заявил пред медиите, че ще правиш железна дисциплина в отбора, фактите не бива да те опровергават. Колкото до ДЮШ- там "тренерчетата" са повече пияни, отколкото корумпирани. Все още ничия майка не се е оплакала. Както в пъти намаля второто, така може да намалее и първото. Индикатор за работата на специалистите от ДЮШ е наличието на чужди футболисти в първия отбор. Време и собстеника да ги попита къде са продуктите на техния труд. А може и да имат тайна мисия. Да създават играчи за второразрядни отбори, които нямат средства за собствена ДЮШ.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- Neron
- Контакти:
Според мен Ясен трябва да остане поне до лятото.Вече познава футболистите ще проведе нормална подготовка и вярвам че ще сме по-добри през пролетта.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- brat domingo
- Контакти:
toonarmy написа:на вас май не ви е ясно,че в Левски няма пари????
къв Матеус,къв Карло/???
!
За парите си прав, че са малко. Но това е проблем, който не можем да решим. Въпроса е дали парите, които ги има, се инвестират по-най-добрия начин. Ти казваш да, но аз не съм съгласен с теб. Гочето със сигурност не е по-скъп в момента. Обаче за да дойде той, трябва да се махне и Гонзо. С Гочето и Андрей Желязков можем да постигнем много повече за същите пари. И не разбирам какво като е на 65 г. Ото Рехагел на колко е?
brat domingo написа:toonarmy написа:на вас май не ви е ясно,че в Левски няма пари????
къв Матеус,къв Карло/???
!
За парите си прав, че са малко. Но това е проблем, който не можем да решим. Въпроса е дали парите, които ги има, се инвестират по-най-добрия начин. Ти казваш да, но аз не съм съгласен с теб. Гочето със сигурност не е по-скъп в момента. Обаче за да дойде той, трябва да се махне и Гонзо. С Гочето и Андрей Желязков можем да постигнем много повече за същите пари. И не разбирам какво като е на 65 г. Ото Рехагел на колко е?
пич преди да дойде Ясен,аз лично попитах Гочето защо не поеме Левски,а той ми отговори,че сам се е предлжил,а от Левски са му отказали.
после по медиите изтече точно обратната информация,че той отказва на Левски.
личното ми мнение за него е че практикува много остарял метод на игра,супер дефанзивен футбол.
човека,който мисля че мове да се спрапо добре от Ясен(говоря за българин) е единственно Херо.доказал се специалист и ЛЕВСКАР,който че работи с любов.
аре че след 15 мин започва тренировката и тя отново ще бъде водена от ненавиждания от вас Ясен Петров.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.
toonarmy написа:пич преди да дойде Ясен,аз лично попитах Гочето защо не поеме Левски,а той ми отговори,че сам се е предлжил,а от Левски са му отказали.
после по медиите изтече точно обратната информация,че той отказва на Левски.
личното ми мнение за него е че практикува много остарял метод на игра,супер дефанзивен футбол.
човека,който мисля че мове да се спрапо добре от Ясен(говоря за българин) е единственно Херо.доказал се специалист и ЛЕВСКАР,който че работи с любов.
аре че след 15 мин започва тренировката и тя отново ще бъде водена от ненавиждания от вас Ясен Петров.
Гочето и супердефанзивен футбол ?? Аз си спомням че когато той беше треньор на Левски, Левски громеше с рекордни резултати (7:1 с/у цска, 8:0 с/у Локо Сф). Той е изключителен тактик и има усет към таланти. И точно защитата от неговия Левски беше в основата на националния отбор '94-та. И не защото бяха силни като единици, а защото той умееше да ги организира и подреди правилно (за разлика от Ясен).Но трябва той да командва в отбора, а това на Гонзо явно не му изнася. Що се отнася до Херо съм съгласен, че и той е добър вариант. Но много отдавна не съм чул нищо за него. Мисля, че много добър вариант за Левски е Илиан Илиев, който от нищо прави нещо в Берое, но Гонзо там го удари на чест и му се нацупи заради изказването на Илиан, че Левски вървял още по инерция от Мъри Стоилов, което е донякъде вярно.
Ама както се очертава Ясен ще остане и пролетта, освен ако не се издъни срещу Берое. Което между другото не е невероятно.