[offtopic]по миналата седмица предрекох мача Черноморец-Славия (2-1) ..

[offtopic]Този плакат за фракция 14 и оня ... беше изключително тъпо ... !![/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TAFINSSON написа:100% дузпа при изпълнението на фала в последната минута ... Янев играе с рака в наказателното поле ... а съдията даже и корнер не даде ... няма какво да се коментира ...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
rider написа:Gonzi_407 написа:как мооже цял мач да не направиш смени бе ясене простак, и да ми пускаш тоя бастун киров??? да е.. май.... и разбирача!??
Като спомена смени, Александров не оздравя ли ?
vladitol написа:azata написа:Браво на съдията Тодоров-това е рефера на годината.
Не вярвах,че има откачени Левскари,но съм грешил
eighten написа:Когато скоро написах че Левски върви със сташна сила надолу,Сеск Фабрегас и няколко други ме емнаха че не съм бил Левскар. Сега след загубата от Литекс,равния със Сливен нещо някой ще каже ли? Отбор без вратар и защита просто не става. За смените на Ясен пък какво да говорим? Жалка работа. Пак провал!!!
Естествено,че за дузпа и дума не може да става-ама дай корнера бе реферче,свири по правилата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта