Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gamaun

Re: Британският премиер: Абрамович извърши революция в Челси

Мнениеот gamaun » 28 ное 2010 20:25

le6oqda написа:а на юношите освен игра с топка ще им преподават Маркс и Енгелс :mrgreen: .
за гостуванията феновете ще пътуват с крайцера "Аврора" :twisted: .
на клубната емблема лъвчето ще размахва сърп и чук :) .
източната трибуна ще се казва "Ленин", а западната "Сталин" :shock: .
некви други идеи :roll: .

И твоите стигат :) , само не си уточнил коя трибуна според теб ще си хареса британският премиер.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)

Мнениеот Frankie Lampard » 28 ное 2010 21:52

Изтеглихме Ипсуич Таун,който е ръководен от Рой Кийн за противник в трети кръг на ФА Къп.В последните 3 мача срещу тях имаме 3 победи.Ще сме домакини.

[center]8 или 9.1.2011 г.[/center]

[center]ИзображениеvsИзображение[/center]

Стадион:Стамфорд Бридж(42 450 седящи места)
Последна промяна от Frankie Lampard на 28 ное 2010 22:00, променено общо 3 пъти.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 ное 2010 21:56

Изображение
Карлето: Стартирахме твърде слабо в мача, но заслужавахме да победим
Италианският мениджър на Челси Карло Анчелоти изрази недоволството си от начина, по който неговите футболисти стартираха в днешния сблъсък с Нюкасъл на "Сейнт Джеймсис Парк", завършил при равенство 1:1."Сините" допуснаха да получат ранен гол в своята врата, като в последствие силите им стигнаха единствено за изравнително попадение, дело на Саломон Калу. Равенството пък свали действащите шампиони от върха в Премиършип, където вече еднолично се настани Манчестър Юнайтед."Не сме доволни. Не стартирахме добре срещата, като твърде рано допуснахме гол във вратата си", коментира Анчелоти. "Сами си направихме мача труден, но успяхме да реагираме добре"."През втората част имахме абсолютен контрол над играта, като създадохме и много шансове за гол. За да печелим обаче, трябва и да вкарваме. Сега трябва да продължим напред и да останем фокусирани, готвейки се за следващия си мач, който трябва да спечелим. Играем добър футбол и имаме шансове да печелим срещите си. Понякога нямаме късмет, като трябва да бъдем по-концентрирани в начина, по който завършваме атаките си", добави Карлето."Този мач много наподобява онзи с Бирмингам, но важното е, че този път не загубихме. Успяхме да се доберем поне до равенство, въпреки че заслужавахме да победим. Очевидно обаче, да получиш толкова ранен гол не е никак добре", каза още Анчелоти.

[center]Изображение[/center]
[center]Лампард и Тери подновяват тренировки през следващата седмица[/center]
[center]Мениджърът на Челси Карло Анчелоти изрази надежди, че съвсем скоро ще може да разчита на двама от големите си лидери - Франк Лампард и Джон Тери.Днес "сините" допуснаха нова грешна стъпка в похода си към защита на титлата, завършвайки наравно 1:1 при гостуването си на Нюкасъл. Това пък от своя страна остави Манчестър Юнайтед еднолично на върха в английската Висша лига.Франк Лампард не се е появявал в игра за Челси от месец август насам, след като продължително време се възстановяваше от операция на херния. В последствие пък английският национал се контузи на тренировка, което отново отложи завръщането му в игра.Доста по-особен е случаят при капитана Джон Тери, който е силно измъчван от мистериозен проблем с нерв в десния си крак. Тери наскоро призна, че изпитва болки от края на миналия сезон, ала напоследък те са станали нетърпими, което и наложи на бранителя да си вземе принудителна почивка. Днес обаче Анчелоти разкри, че очаква двамата англичани да подновят занимания през следващата седмица."Следващата седмица ще бъде важна за Лампард и Тери. Те ще подновят тренировки с отбора", разкри Карлето. "Имаме седмица на разположение, за да контролираме състоянието им и се надявам, че и двамата, може би повече Тери отколкото Лампард, ще могат да играят срещу Евертън"."Те са важни футболисти за нас, не само в технически аспект. И двамата са ценни със своя характер и личностни качества, като в момента имаме нужда от такива хора на наше разположение", добави италианецът.[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 29 ное 2010 12:50

Анчелоти пред завръщане в Рома?

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти може да поеме Рома. Последните слухове в английската преса сочат, че специалистът може да оглави „римските вълци”, а от Италия вече са се свързали с него, за да уточнят подробностите по евентуалното му завръщане начело на клуба.Италианският специалист бе треньор на Рома в периода 1979–1987, а амбициите му да се върне в клуба никога не са оставали на заден план, пишат изданията на Острова.След равенството на лондончани с Нюкасъл (1:1) за пореден път се заговори за треньорска рокада на „Стамфорд Бридж”.За първи път през този сезон Челси изпусна първото място в подреждането, отстъпвайки го на Манчестър Юнайтед. Това постави под голямо напрежение мениджъра на лондончани. Местните издания побързаха да напишат, че собственикът на тима Роман Абрамович смята да назначи на мястото му треньора на Барселона Хосеп Гуардиола.

Анчелоти: Последен ще разбера, ако Гуардиола ме смени
Карло Анчелоти не обърна сериозно внимание на информациите, че в Челси подготвят смяната му с Пеп Гуардиола.Спекулациите за мениджърската рокада на “Стамфорд Бридж” се засилиха още повече, след като лондончани сдадоха първото място на Манчестър Юнайтед.По-рано през месеца, Рей Уилкинс - асистентът на Начелото - бе уволнен. От клуба пък обявиха, че спортният директор Франк Арнесен също ще напусне своя пост в края на сезона.В Неделя Челси завърши 1:1 с Нюкасъл, а това засили слуховете в медиите на Острова. “Чух за това, че спрягат Пеп Гуардиола за поста ми”, призна мениджърът на “сините”.“Но мен няма какво да ме питате. Треньорът винаги разбира последен за тези неща. Не ме питайте мен. Ние не се и интересуваме. Концентрирани сме върху тренировките и мачовете”, каза още Анчелоти.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 29 ное 2010 14:10

Ако ще сменяме треньора, сега е момента или поне преди трансферния прозорец, защото дойде ли нов ще иска нови играчи и това е хубаво за отбора, а като гледам Анчелоти няма голямо намерение да купува нови играчи през зимата. За следващ треньор на Челси ми се ще Гуус Хидинг или Хари Реднапп, но той едва ли ще дойде преди да бъде изхвърлен от ШЛ с Тотнъм. Въпреки това не съм напълно убеден, че Анчелоти трябва да си ходи вече, защото във всеки отбор има кризи, най-вероятно съдбата му ще бъде решена в края на Декември, защото до тогава има доста тежки мачове и ако Анчелоти успее да се изкачи отново на върха, ще докаже че е достоен за мястото си.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 ное 2010 15:59

Kaква смяна на треньора вие луди ли сте ? Подкрепяйте отбора и когато губи,а не само когато печели.В това е смисъла да си фен на някой отбор.Нищо фатално не е станало все още.Много бързо забравихте кой ни донесе дубъла миналия сезон.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 29 ное 2010 16:25

Интервю със Рос Търнбул.

Как работят нещата в Кобъм за вас ?
-Обикновенно идвам към 9.30 взимам си някаква закусна , след това се вижам с масажиста и той ми дава съвети преди тренировката. Започваме преди всички полеви играчи. След това идва времето за обяд. Аз винаги отивам за риба , харесвам морския костур , но храната тук е фантастична.

Кое е най-запомнящият се скандал който сте имали от треньора си на полувремето при даден лош резултат за вас ?
- Не съм сигурен . Моят стар треньор в младежкия отбор на Мидълзбро използваше някой класически думи , който бяха смешни но не искам да се връщам назад , (смее се).

Какво е дом за вас ?
-В северойзточната част на Англия , там е моят дом. Но аз сега съм тук в Лондон и се радвам на живота и това е моят втори дом.

Кой други спортове гледаш по телевизията ?
-Голф и тенис. Харесва ми да играя голф. Обичам и тениса .

Имате ли някакви известни приятели ?
- Не извън футбола. Очевидно имам няколко , но не бих казал ,че всички известни приятели са извън футбола.

Кое вашето любимо място ?
-Вероятно телевизионната зала у дома. Затварям вратата и гледам телевизия , това е добър начин да се отпуснеш.

Кой области ти харесват в Лондон?
Този район около тренировъчното игрище , това е мястото където живея. Там има всичко когато ми се наложи да излеза на обяд или просто да напазарувам. Това е просто едно хубаво място , изпълнено с приятелски настроени хора.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 29 ное 2010 18:15

Пич аз не съм казал, че на всяка цена ще се смени, просто намекнах, че в Челси трябват нови попълнения съжалявам, ако си ме разбрал грешно.

П.С: Не съм забравил дубъла. ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 ное 2010 18:40

И аз искам нови попълнения,но така като гледам такива няма да има,а трябва.Лятото трябва да правим сериозно обновление,защото поне половината ни играчи са на 30 +

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 29 ное 2010 21:21

Резервите на Челси загубиха от Съндърланд 1:3 днес в Кобъм. Въпреки ,че след първото полувреме Челси водеше , позволи на Съндърланд да вкара 3 гола след почивката. Челси започна силно , когато Торе влезе във наказателното поле но удара му не срещна вратата.Малко по-късно Торе откри резултата в полза на Челси. След почивката Адам Рийд намали резултата. Флетчър пък даде преднина на Съндърланд , докато Нейтън Уилсън вкара и трети гол 15-минути преди края.

Челси :
Сам Уокър , Били Клифърд , Джефри Брума , Натаниел Чалобах , Патрик Ван Аанхолт (Контех 63) , Джош Макекран (Джало 45) , Джейкъб Мелис , Якопо Сала , Гьокхан Торе , Лалкович (Филискърк 68) , Гаел Какута.

* Следващият домакински мач на младежкия състав е срещу Чарлтън , и е преместена от събота в петък от 11часа.

Върни се в “Архив”