Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот mistreated » 07 окт 2010 10:31

deepblue1963 написа:32 страници за един мач,след който стана ясно,че ще играем за 5-8 място и само 2 страници за бронзовия медал на ансамбъла!Иначе,сме големи "патриоти",нали?Някои тука ще се самоконтузят от тупане по гърдите и поклони пред героичните волейболисти!Сигурно волейболистите са по-българи от гимнастичките...Жалко,смешно...

За разлика от теб ние коментираме неща, които сме гледали и от които разбираме. По същия начин аз не мога да коментирам и победата на Лукойл в Солун, просто защото не съм гледал мача и няма да съм компетентен. Ти се изсираш във всяка тема, защото си пълен комплексар и си мислиш, че по този начин си интересен. Това е последният път, в който отговарям на твое мнение. Призовавам останалите да те игнорират, а ако има модератори в този форум да вземат да си свършат работата. Все пак става въпрос за националния ни отбор. Недопустимо е такива плужеци, като тоя, да серат във всяка тема за волейболистите ни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 07 окт 2010 10:37

tirion написа:Защо все нещо не ни достига да играем на финал,да станем световни шампиони?Имам едно свое обяснение,не знам доколко е правилно но ето го и него.Според мен разликата е в това да имаш отличен разпределител,ние имаме много добър а в много редки случаи Жеков става и отличен разпоредител,но в съвременния волейбол разпределителя, отличния е едно много рядко животно.Аз като се замисля в момента отлични са бразилския и Гърбич,особено последния.Кубинския разпределител в никакъв случай не е по добър от Жеков но колко успешни атаки има Симон и колко нашите,колко пъти им подаде Жеков?Не ме разбирайте погрешно че го обвинявам но не може за цял мач да подадеш 10 пъти на центровете за атака,ами че то и Симон да е при нас едва ли ще види топката повече от 6-7 пъти за цял мач.В това според мен е малкото което не ни достига,липсата на разнообразие,липсата на отличен разпределител.Сърбите не са по добри от нас но си имат един Гърбич,който ги бута напред.

Стига бе хора, стига с тоя негативизъм...Как може да сте недоволни от тези момчета, които се раздадоха до последно снощи!И мен ме е яд за загубата, но ако гледаме реално на нещата, волейболистите ни дори надскочиха себе си. Нямаме право да им търсим сметка за грешките, защото който не играе, той не греши. Просто шанс не ни достигна, това е. Я се замислете малко - малка и бедна България има отбор в колективен спорт, който е сред първите осем в света. В кой друг спорт сме в световния елит. В коя друга област въобще имаме сили да се мерим с големите. Знаете ли какви пари се инвестират в Русия, в Испания, в Щатите, в една Турция дори, за да се градят силни отбори. И се прави подбор на таланти сред много по-голямо население там. И накрая играят с нас за 5-8 място (испанците са и по-надолу, да не говорим за турците) Имате ли представа как се постига това. И стига сме се сравнявали със сърбите защото те просто са изключение в колективните спортове. Ако всички в България си гледаха работата, както е във волейбола, сега къде ли щяхме да сме !
Така че поклон на тези момчета!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 окт 2010 10:42

chepondrev 1912 написа:
deepblue1963 написа:32 страници за един мач,след който стана ясно,че ще играем за 5-8 място и само 2 страници за бронзовия медал на ансамбъла!Иначе,сме големи "патриоти",нали?Някои тука ще се самоконтузят от тупане по гърдите и поклони пред героичните волейболисти!Сигурно волейболистите са по-българи от гимнастичките...Жалко,смешно...

Сигурно ти е мноо готино да си четеш постовете и отговорите към тях и после си удряш чекийка, щот май само така се възбуждаш. Отиди и пиши за гимнастичките. Не съм ги гледал - не съм писал. Ясно? Дърт чекиджия

Гледам отгоре никовете в зелено и чат-пат в синьо и твоето не го виждам.Загряваш ли?
"Не съм ги гледал - не съм писал."
Гледа ли Станка Златева,Хр.Маринов,М.Ганев,когато спечелиха световните титли?
Гледа ли В.Топалов,когато стана световен шампион?
Гледа ли Боянка Костова?
Или те не са достойни за твоето перо/клавиатурка?А,може би,те не са достатъчно българи за теб?Друго си е да напишеш 20 коментара за някакво приятелско турнирче,в което сме били Сърбия с 3-1,нали?Не знам кой какво си удря в ТОЗИ форум?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 окт 2010 10:43

Само едно последно уточнение за мрънкачите. На предишното европейско и световно първенство сърбите завършиха след нас в крайното класиране. На олимпиадата и двата отбора отпаднаха на четвъртфиналите. Тогава никой не казваше "погледнете" Сърбия, но сега всички плужеци ни изтъкват тях за пример за подражание. Смешни сте!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 07 окт 2010 10:58

Художествената гимнастика си е само женски спорт.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 07 окт 2010 11:21

Разликата е огромна между мъжки и женски спорт.Женския волейбол повечето го гледат само зареди секси дупетата на волейболистките.Мъжете вече ги гледаме зареди играта.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 07 окт 2010 11:29

deepblue1963 написа:
federer90 написа:Художествената гимнастика си е само женски спорт.

А волейболът е "мъжкарски" спорт.За български МАЧО като теб,нали?Чувал съм,че има и жени,които поиграйват волебол.Или се лъжа?

Не съм убеден, че това нагласено от съдиите кикерчене може да се нарече спорт..Много ме е яд за волейболистите :( :( :( Вчера ми се дорева..избеснях вкъщи, загубихме спечелен мач
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 07 окт 2010 11:37

Определено трябва да сме горди с отбора. Не мога да разбера защо ние българите си мислим, че на всяко първенство по всеки спорт трябва да сме 100% на финал и дори шампиони. Вижте какви държави играят и отпадат. Какво да каже Русия? Гордейте с този отбор вместо да критикувате.

http://www.naploshtada.ovo.bg/news/oazi ... 0-10-07-52
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 окт 2010 11:48

Ех, Тодоре, само да я беше боднал тая топка и печелехме с 3-0! Кубинците не знаеха къде се намират в края на втория гейм. Но след тази точка като, че ли нашите знаеха, че са изпуснали големият шанс и сигурно ще загубят мача, въпреки спечеления трети гейм, въпреки двата мачбола.... Браво на Жеков, браво на Матей, браво на капитана, браво на целия отбор! Горд съм с вашето представяне, раздадохте се до край и показахте как се брани националния флаг (за разлика от едни човечета от друг национален о(т)бор от друг спорт) [offtopic]Единственото което се надявам е скоро да бъде намерен заместник на Т.Алексиев. Не може при всяко негово посрещане Жеката едва ли не да подава от трибуните, сума ти топки в аут изкара и колко пъти го хванаха на блок.[/offtopic]

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 07 окт 2010 11:56

MuFc1878 написа:Ех, Тодоре, само да я беше боднал тая топка и печелехме с 3-0! Кубинците не знаеха къде се намират в края на втория гейм. Но след тази точка като, че ли нашите знаеха, че са изпуснали големият шанс и сигурно ще загубят мача, въпреки спечеления трети гейм, въпреки двата мачбола.... Браво на Жеков, браво на Матей, браво на капитана, браво на целия отбор! Горд съм с вашето представяне, раздадохте се до край и показахте как се брани националния флаг (за разлика от едни човечета от друг национален о(т)бор от друг спорт) [offtopic]Единственото което се надявам е скоро да бъде намерен заместник на Т.Алексиев. Не може при всяко негово посрещане Жеката едва ли не да подава от трибуните, сума ти топки в аут изкара и колко пъти го хванаха на блок.[/offtopic]

+1
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Върни се в “Архив”