Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трън
Контакти:

Re: Испания е новият световен шампион!

Мнениеот Трън » 12 юли 2010 00:40

PFC Litex написа:Гледам никой не споменава ,че при гола на Испания имаше засаада, но не при головия пас , а при първия пас за Иниеста, а и преди това при фала на Снайдер имаше корнер и фал срещу Елия. Ама квото било...

Ех това за втори или трети път го пишеш...
Във всеки мач има поне по 2-3 положение в които съдията дава аут вместо корнр или обратното, в нормална обстановка си минават и заминават но сега еного фатална грешката? Съдията едва ли е ясновидец да знае че в следващата атака Испания ще вкарат гол изатова да даде аут а не корнер, такива грешки се случват.

Като се хващаш за дребните грешки така погледни безуното влизане на Де Йонг което беше не за червен, ами за кърваво червен картон. Тогава холандците още в редовното време можеше да отнесат една терца.

Айде стига с дребнави изпълнения

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 12 юли 2010 00:42

niki87 написа:Е как да не мразиш подобни цигани,никакво уважение към противник.Дано никога повече не спечелят голямо първенство :!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1DCe8rIi2Rk[/youtube]
PFC Litex написа:Гледам никой не споменава ,че при гола на Испания имаше засаада, но не при головия пас , а при първия пас за Иниеста, а и преди това при фала на Снайдер имаше корнер и фал срещу Елия. Ама квото било...

Еми,тва е положението колега.Испанците вкараха 4 гола след групите,от които 2 от засада :roll:

Така е, не е никак спортсментско, това което са направили Испанците. За разлика от Холандице коите направиха шпалир на световния шампион. По това се познават големите отбори, които знаят как се печели и как се губи.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 юли 2010 00:43

Ники,споко..испанците са такива..нали помниш като отстранихме Барса как си пуснаха пръскачките....

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 12 юли 2010 00:45

PFC Litex написа:На мен ми е все тая кой е световен ама в буквалния смисъл на думата и въобще не ми е трудно да коментирам не предубедено, а когато оня холандец влезе в бутоните в гърдите ктде му беше червения картон, а Пуйол когато задъжа Робен къде му беше втория жълт, в общи линии адски слабо съдийство което според мен повлия на крайния изход на мача.

Трябваше да си даде червеното на де Йонг.Бедна ми е фантазията какво ставаше,ако беше дал червен на Пуйол след подминат за Холандия
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 12 юли 2010 00:45

Трън написа:

Във всеки мач има поне по 2-3 положение в които съдията дава аут вместо корнр или обратното, в нормална обстановка си минават и заминават но сега еного фатална грешката? Съдията едва ли е ясновидец да знае че в следващата атака Испания ще вкарат гол изатова да даде аут а не корнер, такива грешки се случват.

Като се хващаш за дребните грешки така погледни безуното влизане на Де Йонг което беше не за червен, ами за кърваво червен картон. Тогава холандците още в редовното време можеше да отнесат една терца.

Абе пич ти не знаеш за какво говориш ми се струва , не е абсурдното това,че съдията не даде корнер в ситуацията , абсурдното е че имаше фаул , той беше изпълнен , топката се удари в стената и изелзна в корнер , вместо корнер или аут (ДА РЕЧЕМ ЧЕ Е СЛЯП И НЕ Е ВИДЯЛ УДАРА В СТЕНАТА) той отсъди засада - най не адекватното решение.
САМО ЛЕВСКИ!

fifa-turniri
Контакти:

Мнениеот fifa-turniri » 12 юли 2010 00:47

Хейтъри, злобата ще ви докара някоя язва :)

Влизането на Де Йонг в гърдите на Алонсо беше за 2 години условно. При ранен червен картон всичките му засади, фалчета и т.н. отиваха по дяволите, защото с човек по-малко холандците щяха да поемат испанската пишка дълбоко ;)
Да не говорим, че Ван Бомел в опитите да покрие зоната на Де Йонг щеше да си измуфти също червен :) . И мачът отиваше към разлика!

ИСПАНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВЕН ШАМПИОН !!! За пръв път през живота си, аз видях как фаворитът на букмейкърите печели турнир!!! Такова нещо и в ШЛ не съм виждал и на европейски и на световни! И който отрича, че това е най-добрият отбор в света е пристрастен до мозъка на ташаците си :lol:
Да. :)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 12 юли 2010 00:47

Linky написа:
Трън написа:

Абе пич ти не знаеш за какво говориш ми се струва , не е абсурдното това,че съдията не даде корнер в ситуацията , абсурдното е че имаше фаул , той беше изпълнен , топката се удари в стената и изелзна в корнер , вместо корнер или аут (ДА РЕЧЕМ ЧЕ Е СЛЯП И НЕ Е ВИДЯЛ УДАРА В СТЕНАТА) той отсъди засада - най не адекватното решение.

Аре бе,съдията сам ли си свири засадите? Аз си мислех,че има странични на тоя мач.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 12 юли 2010 00:47

ace_ventura написа:
niki87 написа:Е как да не мразиш подобни цигани,никакво уважение към противник.Дано никога повече не спечелят голямо първенство :!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1DCe8rIi2Rk[/youtube]

Еми,тва е положението колега.Испанците вкараха 4 гола след групите,от които 2 от засада :roll:

Така е, не е никак спортсментско, това което са направили Испанците. За разлика от Холандице коите направиха шпалир на световния шампион. По това се познават големите отбори, които знаят как се печели и как се губи.

Уважавам сто пъти повече германците, защото не съм ги видял да симулират и да се подиграват по такъв долен начин на съперника!
ФИФА провали световното! Безумно слабо съдийство и отбор банда симуланти и мръсници, отбор който не уважава нито един противник стана световен шампион :!:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 юли 2010 00:49

durex написа:Ники,споко..испанците са такива..нали помниш като отстранихме Барса как си пуснаха пръскачките....

+1

Това , което най не ми хареса в мача е , а и не само в този мач на испанците е Изключително , Изключително симулативното им поведение . Иначе честито на Испания . Получават свойте 15 минути слава , така както ги получихме ние , Гърция и т.н.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2010 00:50

fifa-turniri написа:Хейтъри, злобата ще ви докара някоя язва :)

Влизането на Де Йонг в гърдите на Алонсо беше за 2 години условно. При ранен червен картон всичките му засади, фалчета и т.н. отиваха по дяволите, защото с човек по-малко холандците щяха да поемат испанската пишка дълбоко ;)
Да не говорим, че Ван Бомел в опитите да покрие зоната на Де Йонг щеше да си измуфти също червен :) . И мачът отиваше към разлика!

ИСПАНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВЕН ШАМПИОН !!! За пръв път през живота си, аз видях как фаворитът на букмейкърите печели турнир!!! Такова нещо и в ШЛ не съм виждал и на европейски и на световни! И който отрича, че това е най-добрият отбор в света е пристрастен до мозъка на ташаците си :lol:

Помниш ли гола на Вия срещу Португалия :?: Сега можеше да не коментираме влизането на Де Йонг срещу Алонсо :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”