Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- venci_1913
- Контакти:
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Докато Мърлъо е тренъор не стъпвам на стадиона!
Славия София
- Gonzo0009
- Контакти:
Аз дигнах кръвно няма да мога да спя тая нощ 
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
-
Blue_Girl
- Контакти:
IvoDivo написа:Само невидях никой да похвали Ники Михайлов, или за него се говори само ако збърка нещо ? А 90% от тия дето плюят сега, щяха или да си мълчат или да пеят съвсем друга песен ако резултата си беше останал 0:1, както и си вървеше мача...
1 Голямо браво на Ники.
Спаси ни от разгром.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
venci_1913 написа:Докато Мърлъо е тренъор не стъпвам на стадиона!
А докато се излагахме при предишните треньори беше ли на стадиона?Ако ще и Жорж Ганчев да е селекционер,това е отборът на България и няма да спра да го подкрепям!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- levskioleole
- Контакти:
тия славистки начело с оная мутра какво изобщо се изказват не ми е ясно!
притрябвали са една шепа хора на стадиона...
притрябвали са една шепа хора на стадиона...
Говорим за нашия национален отбор, всички видяха, че Станислав Ангелов където о да го сложат, е универсалния боец. Друг е въпроса там ли му е мястото? Или защо един Тодор Янчев Не получава повиквателна? По зле е от Чавдар Янков ли?
Тоя отбор е тотална обърквация ... Половината не са на местата , на които по принцип играят. Разчита се на едно положение за цял мач ... А ако не влезе , както в повечето случаи , то загубата ни е гарантирана. Ако влезе , както срещу отбори като юношите на Белгия имаме шанс и за равен. Никакво футболно бъдеще нямаме ... Само на мен ли ми направи впечатление , че Камбуров беше викнат в националния въпреки много слабата си форма в момента , в който започна преговори за трансфер в ПФК Левски ... Комиците на Мъри ... 
acmilan написа:Tommi написа:acmilan написа:Томи,аз говоря за актуалния световен шампион[offtopic]Е,надявам се да дублират титлата си,макар,че не съм особен оптимист
[/offtopic]
Ти харесваш Милан и затова си за Скуадра АдзураИ аз бях така, но в момента италианците отстъпват дори и като единици на другите фаворити.
Не просто защото харесвам Милан,фен съм на Италия от дете,след България,разбира се,като играем с тях ги псувам много![]()
Иначе си прав,че в момента нямат качествени футболисти,те просто остаряха...
Качествените остаряха, младите не стават...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
viroglav написа:Тоя отбор е тотална обърквация ... Половината не са на местата , на които по принцип играят. Разчита се на едно положение за цял мач ... А ако не влезе , както в повечето случаи , то загубата ни е гарантирана. Ако влезе , както срещу отбори като юношите на Белгия имаме шанс и за равен. Никакво футболно бъдеще нямаме ... Само на мен ли ми направи впечатление , че Камбуров беше викнат в националния въпреки много слабата си форма в момента , в който започна преговори за трансфер в ПФК Левски ... Комиците на Мъри ...
Камбуров беше викнат и срещи Полша,когато беше звездата на Локо София с възможност за шампионска титла.Поредно дебилно мнение,пич...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Blue_Girl написа:IvoDivo написа:Само невидях никой да похвали Ники Михайлов, или за него се говори само ако збърка нещо ? А 90% от тия дето плюят сега, щяха или да си мълчат или да пеят съвсем друга песен ако резултата си беше останал 0:1, както и си вървеше мача...
1 Голямо браво на Ники.
Спаси ни от разгром.
Браво на Ники Михайлов, доказа, че е израстнал