Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Blue_Lion » 13 май 2010 18:29

Old_death написа:
Да вземе да се махне сега и от Ман Ю ли, че там го плюят 3 пъти повече.... Каквото и да си говорим, нормално е големите да отнасят негативите. Все пак на тях разчита цяла България. Мъри беше плют още преди националите да изиграят първият си мач... Е какво. Да се беше махнал ли? Само слабохарактерните не издържат на това напрежение...

Мъри няма да се махне посмъртно от националния.Ако това е ценено от вас качество.....!А беше оплют тотално,включително и от мене,още щом видяхме селекцията му!Повярвай ми,че в това няма никакви фенски пристрастия!

Аз за Бербатов квото трябваше,го казах ! Отностно Мъри,само да попитам,кои играчи според теб конкретно трябва да са в Националния ? Меси,Кака,Роналдо ? Някои хора май още не могат да погледнат по-далеч от носа си и да видят какво е нивото на Българския футбол - базите,ДЮШ,финансите,играчите,методите на работа и т.н. ! Докато не се въведе ред,не се направят закони,не започне сериозно финансиранене и не се работи сериозно в Българския национален отбор,добри играчи,треньори и съдий няма да имаме => няма да имаме силно първенство,което води до липсата на добър за нашите стандарти национален отбор,без значение треньора !
Изображение

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 13 май 2010 18:30

Чета,чета,чета и така още 100 пъти мога да го напиша ,но немога да разбера.Абе що не си кажете веднъж завинаги искате или не Бербатов в нац.отбор.Докато беше в него - що го викали манекена,що нищо не играе и само псуване, сега - пак недоволни,бил страхливец,беглец и още незнам си какъв.Айде първо се разберете между вас пък тогава излезте и си кажете какво сте се разбрали.
А иначе за решението на Бербатов - много правилно и точно на време.Нали мъри може да разказва приказки , да започва тогава, ама надали ще е по-различна от тази която завърши преди няколко месеца.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 май 2010 18:34

Българина е страшно животно... Когато някой успее гпо намразва...
Когато примерно донесе някой с нещо радост го обича и при първия му провал почва- ти си...., ти си.......
Това и аз съм го изпитвал на гърба си.....
Дори един съсед твърди къд ена шега, къде наистина, че като стана журналист и евентуално коментирам мачове- много ще ме псува :lol: Ей така за спорта :lol:
На нас са ни виновни- коментатоприте, тъщата, електрото, дограмата, вятръа, Бербатов, лелката дето чисти блока и т.н т.н....
Жалко, много жалко... Затова и сме на този хал....

Не, че защитавам бербатов, но и вие прекалявате.... Ако си мислите, че мен някой като ме критикува и псува постоянно ще си трая вовеки- бъркате.....
Вие се замсилете дали и вас някой, ако непрестанно ви критикува и ви чака първия провал за да ви насади на пачи яйца ще го траете дълго!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 май 2010 18:39

Аз за Бербатов квото трябваше,го казах ! Отностно Мъри,само да попитам,кои играчи според теб конкретно трябва да са в Националния ? Меси,Кака,Роналдо ? Някои хора май още не могат да погледнат по-далеч от носа си и да видят какво е нивото на Българския футбол - базите,ДЮШ,финансите,играчите,методите на работа и т.н. ! Докато не се въведе ред,не се направят закони,не започне сериозно финансиранене и не се работи сериозно в Българския национален отбор,добри играчи,треньори и съдий няма да имаме => няма да имаме силно първенство,което води до липсата на добър за нашите стандарти национален отбор,без значение треньора !

Почти напълно съм съгласен с теб,но ти повтаряш нещата от първия ми пост по темата.Посочи ми кой е най-добрия български футболист в момента!НЯМА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ МНОГО И ЩЕ ПОСОЧИШ МИТКО.След като Балъков приключи кариерата си той стои начело в тая класация.И какво получи в замяна?Оплюване,дебнене за най-малката грешка и увеличаване на тиражите на негов гръб.Няма да коментирам злобата,комплексите и омразата.А всъщност едва ли не го изкараха главния виновник за плачевното състояние на футбола ни и на националния отбор,като представителна извадка за него.Някои хора не пожелаха да разберат,че три коня,даже и да се расови атове,не могат да движат кола,пълна с баластра и да учавстват в надбягвания с нея!Бих могъл да разбера англичаните в напъните си да го хулят,но искрено съм разочарован от нашенската злоба.Има моменти,когато се чувствам некомфортно като представител на тоя народ,който така охотно разпъва на кръст тия,които са се издигнали над родната ни посредственост!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 18:40

По-скоро се експлоатира името на Гунди, главно от един червен шаман, но все тая, тази тема не ми харесва, както и всякакви евентуални обиди или нападки към Гунди.

Домовчийски, когато играеше и вкарваше пак не се пишеше за него, та не виждам връзка. Аз ти казах на кого са медиите. Ти, ако имаш друга версия я сподели. Има и помия срещу Левски, но ти не я виждаш. Всеки левскар ще ти каже, че медиите са червени. Всеки цскар ще ти каже, че са сини. Но да си мислиш, че фенството, при толкова жалък процент фенове в тая страна има някакво значение и може да преразпределя около 2 млрд евро годишно, бая се лъжеш.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 13 май 2010 18:49

Who gives a shit anyway?

Да се отказва, не виждам нищо нередно, лошо или черезвичайно в това.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 май 2010 18:51

Old_death написа:

Почти напълно съм съгласен с теб,но ти повтаряш нещата от първия ми пост по темата.Посочи ми кой е най-добрия български футболист в момента!НЯМА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ МНОГО И ЩЕ ПОСОЧИШ МИТКО.След като Балъков приключи кариерата си той стои начело в тая класация.И какво получи в замяна?Оплюване,дебнене за най-малката грешка и увеличаване на тиражите на негов гръб.Няма да коментирам злобата,комплексите и омразата.А всъщност едва ли не го изкараха главния виновник за плачевното състояние на футбола ни и на националния отбор,като представителна извадка за него.Някои хора не пожелаха да разберат,че три коня,даже и да се расови атове,не могат да движат кола,пълна с баластра и да учавстват в надбягвания с нея!Бих могъл да разбера англичаните в напъните си да го хулят,но искрено съм разочарован от нашенската злоба.Има моменти,когато се чувствам некомфортно като представител на тоя народ,който така охотно разпъва на кръст тия,които са се издигнали над родната ни посредственост!

Ти прочете ли моето мнение за Бербо ? За да не го търсиш ;) :
Blue_Lion написа:Предвид мизерията която се изсипа по негов адрес,напълно подкрепям Митко ! Успех в United (макар да съм фен на Chelsea) и докажи,че имаш място в един от най-големите клубове на планетата ! Ако е писано,отново ще облечеш екипа на България !

Вярно е обаче,че сме си Мърша...отношението към Митко,Гунди,Мъри,Ицо Стойчков,Любо Пенев и др. личности извън футбола го доказват :!:

П.П. Отностно критиките,заслужава такива ! Но не е главния виновник,че United не спечели нищо този сезон ! На Бербо никой не му подаваше почти,отделно халфовете им бяха трагични ! Отделно,трябва да е малко повече егойст в United и ще направи нещо голямо там,сигурен съм ! Мястото му е там ;) В Националния пък целия отбор с малки изключения още по-зле ! Но и самия той не се опитва да печели феновете...това му е голямата грешка ! А футбола е игра ЗА феновете !
Последна промяна от Blue_Lion на 13 май 2010 18:55, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 май 2010 18:54

Blue_Lion написа:
Предвид мизерията която се изсипа по негов адрес,напълно подкрепям Митко ! Успех в United (макар да съм фен на Chelsea) и докажи,че имаш място в един от най-големите клубове на планетата ! Ако е писано,отново ще облечеш екипа на България !

Вярно е обаче,че сме си Мърша...отношението към Митко,Гунди,Мъри,Ицо Стойчков,Любо Пенев и др. личности извън футбола го доказват

След като сме на еднакво мнение,няма какво повече да коментираме ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 май 2010 18:56

мърша сме и още как.... Затова и на нашия казан няма пазач, затова и винаги ще сме на дъното, зтаова и винаги ще ни се смеят, затова е и приказката каот идеш в чужбина недей да тъерсиш българи за помощ, а бягай от тях- и е вярно!!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 май 2010 18:57

Всеки би избягал като види кой е треньор и,че в национала са повикани отново футболисти свършили отдавна с тази игра. Нац.отбор на България отдавна се е превърнал в бит пазар на мениджърски интереси,комисионни.... Викат се 5-6 стойностни играчи,а останалите куцо и сакато за да им се вдигне цената на пазара!

Върни се в “Архив”