Левски.Подготовка за пролетният дял
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- deepblue1963
Re: Левски.Подготовка за пролетният дял
Загуба,която трябва да покаже едно:Кои ще са титуляри,кои резерви и кои ще носят топките..Гонзо би трябвало,вече,да е наясно с това.Оттук нататък-без експерименти.Обиграване на разширения състав и той го каза.Всички получиха шанс.Който го използвал-използвал.Който не-да се сърди на себе си.Толкоз за този мач.Повече внимание и не заслужава.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Re: ЛЕВСКИ-ШЕРИФ прогнози.
Parmalat написа:0:3 за Шерифтрагедията в синьо е пълна
![]()
![]()
![]()
[offtopic]Трябва да се забрани със закон Левски да играе в Европа[/offtopic]
Ей смешник,айде стига си дразнил

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
http://sportal.bg/sportal_tv.php?catego ... o_id=20464 след това според гонг съдията е ощетил Левски 

Re: ЛЕВСКИ-ШЕРИФ прогнози.
deepblue1963 написа:Ще си копирам някои "прогнози",че после,като ги спукаме от бой,да няма:"Ама аз не съм,те другите..."
Покажи какво си копирал.Или ти не си,те другите...

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
PFC Litex написа:http://sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video_id=20464 след това според гонг съдията е ощетил Левски
Взе ми думите от устата..
Като гледам репортажа не мога да повярвам как оцеля този нападател на шериф след балтията на 34 номер. Е то разбира се съдията ще е виновен, ако не е той .....ще е тревата...

- deepblue1963
PFC Litex написа:http://sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video_id=20464 след това според гонг съдията е ощетил Левски
Добре,де.Ние сме слаби-защо се занимавате с нас?Ако не се лъжа,днес и Литекс играха контрола.Гледайте си Партизан и Тимишоара.Що се занимавате с нас?Гледам за вашата контрола имаш един "пост" и тука един.Човек да се чуди от кой отбор си.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:PFC Litex написа:http://sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video_id=20464 след това според гонг съдията е ощетил Левски
Добре,де.Ние сме слаби-защо се занимавате с нас?Ако не се лъжа,днес и Литекс играха контрола.Гледайте си Партизан и Тимишоара.Що се занимавате с нас?Гледам за вашата контрола имаш един "пост" и тука един.Човек да се чуди от кой отбор си.
Къде прочете, че се занимавам с вас?

В един сайт има едно заглавие което звучи така
Шериф и съдия попиляха Левски в Ларнака
това е тема за контроли в които се коментира всичко или греша?
Та толкова ли някой журналисти не могат да напишат нещата с истинските им думи и да не търсят вина във всичко останало, но не и в Левски

Това НЕ ПОМАГА на отбора ви, повярвай ми.
Иначе относно самият мач това е просто една контрола и загубите са отрезвителни защото се анализират грешките.
Единственото кофти и стряскащо са червените картони в контроли, защото тук при такъв влиза друг играч, докато в официален мач оставаш с човек по-малко.

- deepblue1963
PFC Litex написа:deepblue1963 написа:PFC Litex написа:http://sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video_id=20464 след това според гонг съдията е ощетил Левски
Къде прочете, че се занимавам с вас?![]()
В един сайт има едно заглавие което звучи такаШериф и съдия попиляха Левски в Ларнака
това е тема за контроли в които се коментира всичко или греша?
Та толкова ли някой журналисти не могат да напишат нещата с истинските им думи и да не търсят вина във всичко останало, но не и в Левски![]()
Това НЕ ПОМАГА на отбора ви, повярвай ми.
Иначе относно самият мач това е просто една контрола и загубите са отрезвителни защото се анализират грешките.
Единственото кофти и стряскащо са червените картони в контроли, защото тук при такъв влиза друг играч, докато в официален мач оставаш с човек по-малко.
В един сайт пише:"Червенков: Момчетата се стараят, доволен съм".Доколкото знам и във вашия форум има тема за контроли.Обаче там имаш един коментар,а тук-вече два(с по-горния).Тук по-интересно ли е?
Хайде, започнахме с простотиите и по време на контролите.
И най-смешното е, че започват да злорадстват фенове на отбори, които загубиха от последния в Словакия
и от втородивизионен отбор в Русия
Добре дошли в България.
И най-смешното е, че започват да злорадстват фенове на отбори, които загубиха от последния в Словакия

Добре дошли в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ааааа гледах репортаж от мача в спортал . Е какъв е този селянин с номер 34 ве ? Каква е тази жалка мишка ,която скача като кенгуру и се хвърля като смок стрелец. Ама той направо си е животно. Може ли се да е такъв боклук,бее, селянина 100ЯНОВ ??? Капка жал няма за играча на шериф. Ей това най -много го мразя във футбола.И то представи си в контрола.Този е трябвало да го разстрелят след мача от Шерифите и да го хвърлят в океана. Такива боклуци - футбалери не ни трябват в БГ -независимо Левски, ЦСКА , Литекс.... Просто докато играе в Левски винаги ще го псувам като му чуя жалкото име!!!! Никога не съм обиждал (с животни ) фенове ,футболисти от противников отбор,но този простооо ....незаслужава и да го пребиеш,нито да му се изплюеш в лицето... Жалкар
И САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ,ЧЕ Е ИГРОВА СИТУАЦИЯ !!! Трябва да сте луди,ако го кажете тъй като той съзнателно се хвърля като изкопено говедо
И успех все пак

И САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ,ЧЕ Е ИГРОВА СИТУАЦИЯ !!! Трябва да сте луди,ако го кажете тъй като той съзнателно се хвърля като изкопено говедо

И успех все пак

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®