Далас ги пребиват в третата. Юта са изпортили 10 фаула засега, Далас- 3.
Според мен Далас ще бият и после и 4:1.
2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Джаз-Мавс
Мичъл е безобразно слаб...
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.
Re: 2022 Playoffs
Двата пропуснати наказателни закопаха Далас в крайна сметка. А и видяхме асистенции на Мичъл за Гобер, което си е рядкост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Леле ...доста слабо Мичъл и Гобер но решиха мача накрая. Изпортиха 16 фаула с/у 5 за Далас но с малко късмет ги излъгаха. Юта само Кларксън радва с игра.
rhaegar написа:Двата пропуснати наказателни закопаха Далас в крайна сметка. А и видяхме асистенции на Мичъл за Гобер, което си е рядкост.
Че Гобер проспусна 6 или 7 стрелби от фалове. Иначе накрая я изиграха с Мичъл!
Христо Воскресе, с това НБА изперкахме.
Селтикс пак са ги смачкали в защита. Дюрант с 16 точки! Тейтъм с 39!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Re: Селтикс-Нетс
pan_Joro написа:miro_rz написа:Нетс и Торонто приключиха, не очаквам чудеса!
Айде да не избързваме, особено за Нетс. Загубиха и двата мача на косъм, особено първия, при това без да им върви много играта. Ами ако потръгне...
Изнасят лекция на Стив Неш. Мен лично Бостън ме респектират. Като нищо ще станат шампиони, баси формата след НГ!
-
Джаз
miro_rz написа:Че Гобер проспусна 6 или 7 стрелби от фалове. Иначе накрая я изиграха с Мичъл!
Напълно нормално... Той е севън футър.
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.
Много добра работа от защитата на Бостън. КД е постоянно дублиран, няма лесни стрелби, а другите не могат да компенсират липсата на неговите точки. И трите мача бяха близки, но и трите останаха за Бостън.
Гледам в другия мач КАТ е стрелял повече от 4 пъти, получило се е.
Гледам в другия мач КАТ е стрелял повече от 4 пъти, получило се е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага