1914.1902 написа:insaneboy1 написа:манафите добре го изядоха
Фен на Барса ще говори за изяждане ли?![]()
![]()
При Барселона имаше поемане. Дълбоко поемане.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1914.1902 написа:insaneboy1 написа:манафите добре го изядоха
![]()
LaRgO написа:1914.1902 написа:insaneboy1 написа:манафите добре го изядоха
![]()
При Барселона имаше поемане. Дълбоко поемане.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:
хехе ми вие за последните 10 години колко разгрома поехте бреако искаш да ти припомня ?
ми ние само на Бернабеу 3 пъти ви бихме с по 3+ гола
rebelheartous написа:Най-добре да са Шахтьор и Севиля, за да гледаме открит и качествен футбол с много голове.
За мен Севиля днес надиграха Ман Юн, ако и да нямаха повече удари към вратата. Тотално контролираха мача с изключение на минутите 45-55, за които биха се хванали феновете на Манчо. След втория гол беше ясно, че Севиля ще затворят мача и ще разчитат на контри и Манчестър нямаха отговор на това. Като цяло не ми е ясно как този отбор е завършил на 3 място в Англия, но ще трябва да го приема.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
rebelheartous написа:Най-добре да са Шахтьор и Севиля, за да гледаме открит и качествен футбол с много голове.
За мен Севиля днес надиграха Ман Юн, ако и да нямаха повече удари към вратата. Тотално контролираха мача с изключение на минутите 45-55, за които биха се хванали феновете на Манчо. След втория гол беше ясно, че Севиля ще затворят мача и ще разчитат на контри и Манчестър нямаха отговор на това. Като цяло не ми е ясно как този отбор е завършил на 3 място в Англия, но ще трябва да го приема.
от Udoji90 » 07 авг 2020 23:53
Както го повтаряш това често, най-много баш на полуфинала или финала Оле да пусне Де Хеа и всичко отива на кино.
от smoothc » 08 авг 2020 00:04
Udoji90, ти недей!
Аз съм го ударил и на малко суеверие.
* Ако Ромеро е здрав и Оле пусне пак Де Хеа - кармата отново ще се обърне срещу нас, рано или късно.
* Ако обаче Ромеро е контузен/болен - това вече е различно.
Спечелването на Лига Европа 2017 начело с Ромеро - беше голямо постижение!
Просто не вярвам, че Манчестър Юнайтед може да спечели Лига Европа с Де Хеа.
Дано, но просто рисковете са много големи с испанеца, той е като черна орисия, карък.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта