Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 авг 2009 22:39

stili4a написа:Жалки сте...знаех,че така ще стане. След като вкара на Баку сипахте похвали към Йовов, че е голям играч и винаги ще бъде, а сега старата песен на нов глас.

Тоя боклук аз не съм го хвалел след мача с БАку!Не обобщавай! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 19 авг 2009 22:39

Защо бре баче Йовеее.... хората се пукат да те защитават заради случайните ти голове, ти пак пропускаш от 3 метра - с кво я удари тоя път - с малкия пръст или с вътрешността на крака? Изрежи си ноктитет следващия път.....

Достанич - пускай Ортега и Жоазиньо ако искаш да биеме..... Жорето Христов дето също толкова много го защитавате нищо не прави, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ. Вкарал на цска - и КАКВО ОТ ТОВА - това ли ви е критерия за добър футболист - да вкара на чорбата..... Еби му майката.... много ми дойде - трета поредна година...
Последна промяна от dunedanetz на 19 авг 2009 22:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 19 авг 2009 22:40

Eми момчета ще се задоволим с ЛЕ,което честно казано не знам дали е по-зле от ШЛ. ;) Там щяха да ни бият като тъпани с този отбор.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 авг 2009 22:40

Ще ме извинявате, но докато Борат Ви е президент - трябва с указ от държавата да ви забранят да играете в ЕКТ!
Т'ва ако е селекция за влизане в шампионска лига?

Тези нещастни Български президенти как не разбраха, че футбола е бизнес и като във всеки бизнес трябва първо да дадеш и после да спечелиш, а влизането в групите си е сумати пари - които като гледам как стоят нещата на терена - няма да бъдат взети от Български отбор!

България е в миманса на световният футбол и скоро няма да се повторят Български победи над Байерн, Барселона, Ливърпул и т.н.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 19 авг 2009 22:42

levskarinvt написа:Eми момчета ще се задоволим с ЛЕ,което честно казано не знам дали е по-зле от ШЛ. ;) Там щяха да ни бият като тъпани с този отбор.

Тоя път обаче щяхте да сте в група с Ман. Юнайтед, Реал Мадрид и Волфсбург :lol:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 авг 2009 22:42

Мисля, че този гол, който получиха им наля олово в краката. Все пак е възможно второто полувреме отборът да излглежда по съвсем различен начин. Сините трябва да се опитат да променят нещо, ако искат да си спечелят поне равенство.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 19 авг 2009 22:43

Ако съдим от вчера имаше точно една домакинска победа тая на Копенхаген.Сега като гледам пак така отиват нещата само дето тоя път единствената домакинска вече е факт- 4-0 за Lion срещу Андерлехт..... А и ако съдим от вчерашните резултати - то тука мача е 0-2 и айде делегация... Просто смее трагични , не ми се вярвашее , че ще стане, викам си те сега ще играят нахасани. Те са нахасани ма кел файда.... А иначее Наистина дано поне равен докопаме... незнам.А сега се замислям , че това може и да е кошмарна седмица... Литекс се умазва с БАТЕ с 2-1 а ЦСКА закономерно пада с 0-2 и дотам..
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 авг 2009 22:43

Мъка,мъка,мъка. Не ,че очаквах нещо голямо от дует като Ратко,Гонзо,но да ни направят смешни на Герена не съм го очаквал. Играеме тотално неграмотен футбол. Дали на Ратко,дали на Борат трябва да благодариме не знам. Факт е ,че трябва да се радваме,че не губиме с 2-3 гола разлика. Смачкаха ни.
п.с. Как ви кефи играта след Велев?
110 години любов!

Потребителски аватар
LimbOfTheDevil
Контакти:

Мнениеот LimbOfTheDevil » 19 авг 2009 22:44

дървения Йовов аут от футбола !!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 19 авг 2009 22:44

Стискам палци на Левски , ама.... не мога да се стърпя да го кажа :mrgreen: :mrgreen: В кръга на шегата : "ох ся да жилна една бира с дебърцини "
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Върни се в “Архив”