ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот petko.h.markov » 21 юни 2015 01:10

onegavon написа:
delqnski47 написа:
onegavon написа:
delqnski47 написа:
onegavon написа:С какви футболисти смяташ да ги биеш? Само не казвай с юноши щото при аматьорите школи няма.А, да не забравя с аматьорски отбори концесионни договори М-то на спорта тоже не сключва.

Е,иаме 3 милиона,за кво са ти юноши. :roll: :lol: Дано Божката отдели по някой лев и за кебабчета и бира,че в тая жега ще се уморим. :lol:

То по селата винаги се е играело за кебапчета и бира.Заплати няма, ама няма и приходи от тв права,билети,реклами ит.н.

Тия 3 млн явно са за Дучан и фракциите, а и за пране на екипите. :mrgreen:

Там където има зрителски интерес,има и приходи.Поне според мене.Смятам че ще се намери начин да ни излъчват по телевизията,то тва ще е бати шоуто и екзотиката. :lol:

Предполагам,че Канал 3 ще се пробват.Това не значи, че ще дадат някакви сериозни пари, а може и никакви.

Разтягайте локумите още малко,защото Гонг ще го закрият този форум.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 юни 2015 01:11

Много ни дойде на всички днеска. Айде ходете си лягайте, преспете и утре мислете какво ще коментирате. Кой ще се отказва, кой не и тем подобни глупости. Наздраве! ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 01:14

angelco77 написа:
1982 написа:
Red Warrior написа:Бъди сигурен, че почти никой не е подкрепял искрено прекръстването на Литекс и не се радвал на това. Въпроса е да има ЦСКА това е. Ние не се занимаваме главното, а това е да има ЦСКА, да го бъде. Както казват арабите - аз ви соча Луната, а вие ми говори за показалеца. :roll:

Бе, не е така, мнозина дори още копнеят за Литекс. Искрено, виждаш и виртуални петиции правят, молят му се да си прекръсти урода на ЦСКА и те да го припознаят.

Не мога да разбера защо наричаш Литекс ''урода'' на Ганчев?

Защото самият Ганчев е урод, надявам се и вие сте го разбрали най-сетне, на тоя не му пука ни за вас, ни за апологетите му, водещи се незнайно защо фенове на ЦСКА. Вече втори път се гаври и с вас, и с тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юни 2015 01:16

Какъв Канал3,традицията повелява мачовете на ЦСКА да се дават само по платената телевизия Диема спорт.За това вижте разписанието на автобусите в София и гледайте да не закъснявате за мача! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 юни 2015 01:23

Гледам че, се споменават някакви цифри - 6 млн. лева на сезон!??
Какви 6 млн. лева за отбор от окръжните групи,ве?! Всеки, който ви излъже и вие му вярвате! Някои отбори в А група нямат толкова пари на сезон! И за кой по точно ще се дадат тия пари ?! За големия треньор Гоьочо тактиката ли, или за Роналдо от горно- нанадолнище ?! :o :lol: :lol: Може би ще се доведе треньор от 7-ма испанска дивизия?! :o :lol:
Просто някои хора си плюха върху отбора! Сега ще има иху-аху (защото си мислят, че са спечелили нещо) и после като видят реалността ще има ... тихо...мнооого тихо :!: :!:
Последна промяна от CSKA 78 на 21 юни 2015 01:23, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 юни 2015 01:23

1982 написа:
angelco77 написа:
1982 написа:
Red Warrior написа:Бъди сигурен, че почти никой не е подкрепял искрено прекръстването на Литекс и не се радвал на това. Въпроса е да има ЦСКА това е. Ние не се занимаваме главното, а това е да има ЦСКА, да го бъде. Както казват арабите - аз ви соча Луната, а вие ми говори за показалеца. :roll:

Бе, не е така, мнозина дори още копнеят за Литекс. Искрено, виждаш и виртуални петиции правят, молят му се да си прекръсти урода на ЦСКА и те да го припознаят.

Не мога да разбера защо наричаш Литекс ''урода'' на Ганчев?

Защото самият Ганчев е урод, надявам се и вие сте го разбрали най-сетне, на тоя не му пука ни за вас, ни за апологетите му, водещи се незнайно защо фенове на ЦСКА. Вече втори път се гаври и с вас, и с тях.

Как се е изгаврил ? Като си мълчи и не говори глупости ли ? Ганчев е Човек ! Урода си ти !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 01:27

Reckless написа:
Как се е изгаврил ? Като си мълчи и не говори глупости ли ? Ганчев е Човек ! Урода си ти !

Да, мълчанието е гавра.

Цял месец всички се пощуриха, ще става ли Литекс ЦСКА, няма ли .... ако беше излезнал и пресекъл веднъж завинаги тези спекулации, това нямаше да го има. Но не, трайкаше си и гледаше сеира отстрани.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 21 юни 2015 01:28

Аз да питам какво стана с това:

"Трима от легендите на ЦСКА поставиха стъпките за създаването на нов клуб. Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов обявиха, че са учредили акционерното дружество "ЦСКА 1923" АД.

За негов председател ще бъде назначен Христо Стоичков, който в момента е треньор на ЦСКА. "Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС", обявиха учредителите с писмо до БТА."

30 юни 2013

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2015 01:31

Благодаря на Васил Божков !

Благодарение на него, моя отбор съществува

Ще оакам и ще спамя всеки левскар, дръзнал да пише тук.

Не е важно времето. Може да е след 3 години, може след 4 или 5, но аз припознавам този ЦСКА като мой

Благодаря още веднъж на Васил Божков за решението.

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 01:34

k_oleto написа:Благодаря на Васил Божков !

Благодарение на него, моя отбор съществува

Ще оакам и ще спамя всеки левскар, дръзнал да пише тук.

Не е важно времето. Може да е след 3 години, може след 4 или 5, но аз припознавам този ЦСКА като мой

Благодаря още веднъж на Васил Божков за решението.

Да бъда рицар искаш ти
било какво било
казваш друга си сега
Но аз не мога да заспя
До мен са тези дни,
когато с мен се подигра

Готов съм сякаш да простя,
но болка силна в мен
не дава нито миг покой
С приятелят ми най-добър
без срам избяга ти
И сякаш всичко в мен разби