Ситито не изглеждат зле, сега като са взели и Отаменди (40 милки)... може да стигнат 1/4 финал в ШЛ

ПП. Аз със сигурност не бих платил парите за белгийчето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:drvasko98 написа:Както казват хората, в началото на сезона не можеш са спечелиш титлата, но можеш да я загубиш. Шампионът, до 7-8 кръга ще я сдаде. На кого, вече е друг въпрос.
Глупост, отново. Загубата на тези точки не е гаранция за нищо. Сити бяха назад от нас с 7-8 и то през октомври, а на Нова Година бяхме равни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
slash1912 написа:Как ги решавате титлите след 2 кръгаПросто в момента Сити са във форма,а Челси очевидно не.Очаквам това да се промени с хода на сезона,просто няма как Сити да поддържат това ниво 10 месеца.Миналата година май имаха цял месец без победа
Освен това не забравяйте,че в тази борба са още Арсенал и Юнайтед.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
rhaegar написа:Това какво общо има? Факт е, че бяха в играта след по-голяма разлика, доста по-късно през сезона. Да говорим за загубена титла след 2 кръга е просто наивно.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта