Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот Red joker » 05 яну 2015 15:03

Гледах визитката на спряганият за нов вратар,идващ от „Верея“-много силен в цялото наказателно поле,много добре се пласира,много правилни и отлично премерени излизания,било за високи ,било за ниски топки :!: Такива вратари са голяма рядкост,не само в България ,но и в Европа,остава само, евентуално да го видиме в реална обстановка,дали става или не!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 яну 2015 15:30

Red joker написа:Гледах визитката на спряганият за нов вратар,идващ от „Верея“-много силен в цялото наказателно поле,много добре се пласира,много правилни и отлично премерени излизания,било за високи ,било за ниски топки :!: Такива вратари са голяма рядкост,не само в България ,но и в Европа,остава само, евентуално да го видиме в реална обстановка,дали става или не!

Щом го е докарал до Верея ... Не таи големи надежди за тоя ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2015 18:00

"Един от най-обещаващите футболисти на ЦСКА - Антон Карачанаков, прекрати договора си с армейците, научи Sportal.bg. Официално талантът разтрогва с червените заради неполучени заплати. Истинската причина обаче е друга - нежеланието на Стойчо Младенов да разчита на него, пренебрегвайки го за сметка на недоказани чужденци, макар през есента състезателят да вкара доста решаващи попадения."

Това дали не е поредната партенка? :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 яну 2015 18:00

boabbb написа:
Red joker написа:Гледах визитката на спряганият за нов вратар,идващ от „Верея“-много силен в цялото наказателно поле,много добре се пласира,много правилни и отлично премерени излизания,било за високи ,било за ниски топки :!: Такива вратари са голяма рядкост,не само в България ,но и в Европа,остава само, евентуално да го видиме в реална обстановка,дали става или не!

Щом го е докарал до Верея ... Не таи големи надежди за тоя ...

Да де ,за това говоря за реална обстановка,пък...каквото дойде :|

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 яну 2015 18:03

Red Warrior написа:"Един от най-обещаващите футболисти на ЦСКА - Антон Карачанаков, прекрати договора си с армейците, научи Sportal.bg. Официално талантът разтрогва с червените заради неполучени заплати. Истинската причина обаче е друга - нежеланието на Стойчо Младенов да разчита на него, пренебрегвайки го за сметка на недоказани чужденци, макар през есента състезателят да вкара доста решаващи попадения."

Ще се разбере скоро. Мен лично ме съмнява, защото той получи доста минути на терена. Освен колко години го коткаме и го глезим в очакване да заиграе така както може ? Не виждам логика да го е направил, но от футболист всичко може да се очаква.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2015 18:08

Logical person написа:
Red Warrior написа:"Един от най-обещаващите футболисти на ЦСКА - Антон Карачанаков, прекрати договора си с армейците, научи Sportal.bg. Официално талантът разтрогва с червените заради неполучени заплати. Истинската причина обаче е друга - нежеланието на Стойчо Младенов да разчита на него, пренебрегвайки го за сметка на недоказани чужденци, макар през есента състезателят да вкара доста решаващи попадения."

Ще се разбере скоро. Мен лично ме съмнява, защото той получи доста минути на терена. Освен колко години го коткаме и го глезим в очакване да заиграе така както може ? Не виждам логика да го е направил, но от футболист всичко може да се очаква.

Не съм съгласен. Карачанаков не заслужаваше по-малко доверие от Платини, Фелипе, или Милисавлевич. Освен това остана в ЦСКА, когато всички други се разбягаха. Ако си тръгне това ще е голям срам за ръководството, че не му е платило заплатите. Стойчо с неговите крайности, за които съм писал, че прекалява от чист инат, ще изгуби феновете, които сме го подкрепяли винаги.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 яну 2015 18:08

Дано да е партенка,иначе е жалко :!:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2015 18:09

Истина е. :x

"Нападателят на ЦСКА Антон Карачанаков потвърди за Гонг информацията, че е разтрогнал договора си с клуба.

„Разтрогнах по вина на ЦСКА заради неполучени заплати. Парите обаче не са основната причина. Тя е отношението. След като няма да разчитат на мен, играя по 15 минути, няма смисъл. На 22 години съм и този статут не ме устройва. Слушам едни и същи приказки всеки път и просто ми писна. Рано е да говоря за нов отбор“, заяви Карачанаков.

Днес футболистът се появи на „Българска армия“ за първия сбор на ЦСКА, но явно няколко часа по-късно е взел решението да напусне клуба.

Гонг припомня, че юношата на Пирин остана в ЦСКА в най-тежкия момент за клуба, когато през лятото на 2013 стана ясно, че Гриша Ганчев няма да поеме „армейците“ и реално футболистите започнаха да бягат. Тогава талантливият играч получи предложение от Лудогорец, но взе решение да остане и да помогне на ЦСКА."

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 яну 2015 18:12

След това изказване на Стойчо днеска - голяма грешка е напускането на този талант....

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 яну 2015 18:13

Талант, ама без акъл. И е повтаряно много пъти...Той явно иска винаги титуляр, нищо че е трагичен откакто се оправи от контузията...В друг водещ отбор у нас няма дори и за 20 минути да играе, ама то трябва и акъл...

Върни се в “Архив”