ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот stefani » 25 май 2014 01:15

Пак със съдийски аванти !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 01:16

MoNteSo написа:
Мляко с ориз написа:Добре да махнем тези 5 удара в продълженията. Първо един мач се играе 90 минути. Второ какво направиха Атлетико цял мач? Може ли да ми кажеш едно тяхно 100% положение? Атлетико се бяха затворили и гледаха как да рушат играта цял мач. Това не е футбол. Не мтръднаха от мястото си. Ако това беше Челси, досега да има приказки за автобуси и разни други...
И Реал поне играеше нещо, опитваше да атакува, владееше топката и пробваше да стреля. Атлетико вкараха един гол, изцяло дело на Касияс и си помислиха, че мачът е техен.
Това е стилът на Атлетико срещу Барселона. Те по същият начин играха и на Кампа на 1/4 финалите....
Това е всичко друго, но не и контролиране на мач. Футболът е игра на голове, атаки, положения и всичко това. Днес Атлетико нищо от това не показаха...

хаха ема братле повтаряш си едно и също и ми избягваш въпросите. Няма да стане дискусия, няма и смисъл, Реал си биха, за Атлетико си остава калъфката и това е.

Абсолютно си прав! Човек, който определя играта на Атлетико (адски висока преса по целия терен и почти никакви празни пространства по терена) като затворена и рушаща, е безсмислено да се спори или дискутира!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 май 2014 01:16

ZinedineZidane написа:Един малък град в Югозападна България беше вдигнат във въздуха.... Такава радост не съм изпитвал отдавна... Голям Серхио, голям Реал!
И голям Атлетико!
Поздрави на Джако! Може само да се гордееш, братко! Просто съдбата беше решила днес да е денят на Реал!

Сега кажи че си тука и не си се обадил :lol:

Честита купа 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 май 2014 01:17

stefani написа:Пак със съдийски аванти !

Аванти? :lol: :lol: :lol:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 май 2014 01:17

Blue Mind написа:И това за пресата е вярно,но защо нямаха едно чисто положение цял мач?

Имаха един куп мелета пред наказателното поле на Реал. Всяко центриране, а те бяха бая, си носеше опасност пред вратата на Реал. Дори и след гола на Бейл, имаха едно такова положение и Тиаго не успя да уцели празната врата. Реално и Реал нямаха кой знае какви положения. Гол от ъглов, гол с добавка на празна врата, гол след грешка на куртоа и дузпа. Реал не играха някакъв фантастичен футбол според мен, и отново повтарям успяха да атакуват по-масирано едва след 70-та минута. Ма това не е оправдание за Атлетико.
Последна промяна от MoNteSo на 25 май 2014 01:18, променено общо 1 път.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 01:18

RedeviL написа:Добре да махнем тези 5 удара в продълженията. Първо един мач се играе 90 минути. Второ какво направиха Атлетико цял мач? Може ли да ми кажеш едно тяхно 100% положение? Атлетико се бяха затворили и гледаха как да рушат играта цял мач. Това не е футбол. Не мтръднаха от мястото си. Ако това беше Челси, досега да има приказки за автобуси и разни други...
И Реал поне играеше нещо, опитваше да атакува, владееше топката и пробваше да стреля. Атлетико вкараха един гол, изцяло дело на Касияс и си помислиха, че мачът е техен.
Това е стилът на Атлетико срещу Барселона. Те по същият начин играха и на Кампа на 1/4 финалите....
Това е всичко друго, но не и контролиране на мач. Футболът е игра на голове, атаки, положения и всичко това. Днес Атлетико нищо от това не показаха...

Ти си сигурно единственият човек, който не е забелязал високата преса, която упражняваха футболистите на Атлетико близо 70-мин. Прибирането беше след това, когато им паднаха физическите сили по обясними причини, но да ми приказваш, че цял мач се били бранили.. Айде малко по-сериозно![/quote]

Въобще не съм единственият човек и в тази тема е пълно с хора, които точно това коментираха. Разрови се малко назад.
Висока преса, ок. Ама това не е КОНТРОЛИРАНЕ НА МАЧ!!! Всеки разбиращ поне малко от футбол ще ти го каже. Това е защита с цел да оцелееш. А какво прави отбор, който не минава центъра откакто е вкарал гол? Какво е, данеби да атакува?
Челси играха по същия начин като спечелиха ШЛ, ама тогава се спукаха да ги обиждат, че били паркирали автобуса, били антифутболисти и т.н. Но понеже това е Атлетико, няма такова нещо. Айде по-сериозно наистина.
И само луд човек ще отрече, че Атлетико Мадрид всяка втора секунда се стремяха да ритат играчите на Реал,. Това им е стилът и в Ла Лига. На ръба на грубостта... Това, ако ти харесва си в твой проблем.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 01:18

Blue Mind написа:
RedeviL написа:
Мляко с ориз написа:
MoNteSo написа:
Мляко с ориз написа:Абе вие в час ли сте?> Как се контролира мач като си застанал зад вратата си и не мърдаш от там? Като си вкарал гола си сред безумна грешка на противниковия вратар? Как си конттролирал мач като имаш числом и словом 2 пъти по-малко атаки, удари и владеене на топката. Вие нов прочит на футбола правите бе :lol:

Ако успееш да овладееш радостта, и за момент погледнеш реално на нещата, Реал по-добрия отбор ли бяха до 70-та минута ? И недей да се оповаваш толкова на статистиката, защото РМ имаха 5 или 6 удара само в продълженията. Ние говорим до 70-та минута, и никой от нас не оспорва, че след това имаше само един отбор на терена.

Добре да махнем тези 5 удара в продълженията. Първо един мач се играе 90 минути. Второ какво направиха Атлетико цял мач? Може ли да ми кажеш едно тяхно 100% положение? Атлетико се бяха затворили и гледаха как да рушат играта цял мач. Това не е футбол. Не мтръднаха от мястото си. Ако това беше Челси, досега да има приказки за автобуси и разни други...

Ти си сигурно единственият човек, който не е забелязал високата преса, която упражняваха футболистите на Атлетико близо 70-мин. Прибирането беше след това, когато им паднаха физическите сили по обясними причини, но да ми приказваш, че цял мач се били бранили.. Айде малко по-сериозно!

И това за пресата е вярно,но защо нямаха едно чисто положение цял мач?

Ми Реал колко имаха до 70-та!? Вярно е, че мачът се играе до 90 мин, а в случая и до 120, но все пак по-обясними причини (вече отбелязани) след въпросната 70-мин. играчите на Атлетико бяха видимо изморени и отпаднали, което ги принуди да се приберат в защита и да позволят на Реал да контролират действията на терена. Всъщност в тези минути бяха и повечето от положенията, които направиха белите!

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 25 май 2014 01:19

Честито на Реал Мадрид! Поздравления за мъжката игра на Атлетико Мадрид - за мен те са истинския победител днес! Беше шокиращо да гледаме как в последните минути на второто продължение играчите на Реал Мадрид тичаха като луди! Откъде тази енергия? И то след толкова оспорван и динамичен мач? Гълтало се е химия яката!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 май 2014 01:19

rhaegar написа:
ZinedineZidane написа:Един малък град в Югозападна България беше вдигнат във въздуха.... Такава радост не съм изпитвал отдавна... Голям Серхио, голям Реал!
И голям Атлетико!
Поздрави на Джако! Може само да се гордееш, братко! Просто съдбата беше решила днес да е денят на Реал!

Сега кажи че си тука и не си се обадил :lol:

Честита купа 8-)

Мерси, братко! Не съм... Бях близо днес, на Банско на пейнтбол, но нямах време да се обадя!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 25 май 2014 01:19

RedeviL написа:
soccerav написа:Не ми е ясно защо беше това пет минутно продължение?

То да беше само ти...

За да даде шанс на Реал да вкара. Същата причина поради която като цяло накрая не им свиреше фауловете. Ако до 5-тата не беше паднал гол щеше да има и шеста, може и седма.
Но Атлетико сами се биха с тоталното затваряне накрая. Трябваше да изнесат играта малко напред, а не да вкарват Реал изцяло в наказателното си поле.
Като цяло мача не беше нищо особено. Коща излезе рано, Роналдо и Бейл нищо не играха. Особено Бейл - толкова брак в играта... Няма нито едно изпълнение, което да запомниш и от двата отбора. Отбора, който повече искаше да спечели и вярваше - спечели.

Върни се в “Архив”