Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд обяви: Гласуваме доверие на Станимир Стоилов
Мъри, Кривия и компания са вредни за Ботев.
tinko написа:Мъри, Кривия и компания са вредни за Ботев.
Ааа не, Цецо Василев е казал, че им има пълно доверие и остават на работа...затва... челото у земята в знак на благодарност и на следващия мач да подкрепите Мъри, че нареждането е такова.
terata написа:Ааа не, Цецо Василев е казал, че им има пълно доверие и остават на работа...затва... челото у земята в знак на благодарност и на следващия мач да подкрепите Мъри, че нареждането е такова.
А не е ли нормално това? Кой дава пари за отбора? За база, за стадион, за ДЮШ? Както се казва, който плаща, той поръчва музиката! Не мисля, че трябва да следваме "светлия" пример: #СЪБЛЕЧИСЕБЕ! Мястото на феновете е на трибуната. И в радост и в мъка и в дъжд и в пек, ние пак ще сме там. Ще псуваме, ще пеем,каквото ни поднесе отбора - това е.
Може да има мъка с първия отбор, но има и много радост с малките канари. Ботев не е само Домо и Дяков!
Pupper_ написа:terata написа:Ааа не, Цецоуу Василев е казал, че им има пълно доверие и остават на работа...затва... челото у земята в знак на благодарност и на следващия мач да подкрепите Мърльо, че нареждането е такова.
А не е ли нормално това? Кой дава пари за отбора? За база, за стадион, за ДЮШ? Както се казва, който плаща, той поръчва музиката! Не мисля, че трябва да следваме "светлия" пример: #СЪБЛЕЧИСЕБЕ! Мястото на феновете е на трибуната. И в радост и в мъка и в дъжд и в пек, ние пак ще сме там. Ще псуваме, ще пеем,каквото ни поднесе отбора - това е.
Може да има мъка с първия отбор, но има и много радост с малките канари. Ботев не е само Домо и Дяков!
Имаш страхотен аватар, човече.

DarkPsy написа:На мен ми трият коментар относно това недоразумение ТЕРАТА, ама иначе няма проблем да обижда треньорът на Ботев?!
Тоя форум е тотално деградирал!
Ми чувствай се свободен да го напуснеш по всяко време... ама да не забравиш Тралала и другите си никове.

Pupper_ написа:terata написа:Ааа не, Цецо Василев е казал, че им има пълно доверие и остават на работа...затва... челото у земята в знак на благодарност и на следващия мач да подкрепите Мъри, че нареждането е такова.
Щом дава кинти, значи всичко е наред, а?

-
- Контакти:
Ботев малко свалиха оборотите и веднага се вдигнаха гласове против треньора. Това си е чисто български патент, да оплюеме този, който допреди месец сме носили на ръце. Вярно, че Мъри получи всичко, което поиска, а резултатите са незадоволителни, но до зимата има още съвсем малко време и една смяна сега още повече ще влоши нещата. Аз смятам, че играта на Ботев се движеше от Неделев и донякъде от Огнянов. Плюс контузията Цветков, която още повече осложни ситиацията. Ако Канарчетата искат да станат голям отбор, много бързо трябва да намерят заместник на Неделев. От България не виждам, как може да стане, защото в А група подобен футболист липсва, дори и за сериозна сума. Привличането на чужденец крие известен риск, но с парите от Майнц 05, може да се вземе сериозно име. Само трябва скаутите да го намерят някъде от Европа или Бразилия. В момента пазара е затворен, но след отварянето му шансовете не са малко. Заради кризата стотици футболисти остават без отбор и чакат оферти. Спокойно може да се погледне към Франция, Холандия и Португалия. Някой обаче трябва да гледа искания играч известно време, а не на дискове или по-приказките на менаджерите.
tprodanov написа:Щом дава кинти, значи всичко е наред, а?![]()
Някой май чете между редовете

Аз не отричам проблемите в отбора, напротив. Но съм далеч от твоя мироглед: Друг да дава парите, пък аз да събличам назначените от него треньори! Това си го практикувайте на Герена и другия път снимайте с повече камери! С нетърпение чакам да съблечете и Батков - това вече ще подобри рекорда на PSY в YouTube

Тъй де, тъй, точно това казваш - щом нЕкой дава парите, всичко е наред. А морали, идеали - кучета ги яли
Да, трябваше да съблечем Батков, а не Петев.

Да, трябваше да съблечем Батков, а не Петев.
Един мой познат сподели, че Мъри при работата си с всеки отбор има 2 периода: на дълъг възход и на падение, от което не може да излезе преди да бъде заменен. Примери много: Левски, Литекс (спечели купата и след това дойде батко), дори с националния (при първия му кратък престой националният изигра 2 много силни мача, след това ви е ясно), с Анортозис не знам какво е положението, но там не пожелаха да удължат договора му и сега при вас... Искрено се надявам и ви пожелавам моят познат да греши, защото Ботев заслужава да играе в Европа и заради цялостната организация в отбора, и заради голяма част от футболистите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!