Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема
Добре, че се върна Рон Денис да раздаде малко шамари на некадърниците в отбора. Магнусен си е голям удар 

Мда, подобно на Хамилтън в първото му състезание, Магнусен също стартира 4-ти и завърши на подиума.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
Като цяло, скука за 1-вото място.
Но надолу беше интересно.
Маковете са добре, имат скорост и издръжливост.
Ако си изчистят и грешките от тактическо естество ( днес например прекалено пазиха гориво и това лиши Магнусен от още точки ) ... Като нищо може да бъдат главният конкурент на Мерцовете.
Иначе и аз съм съгласен с твърдението, че Уилямс за сега, са най-близо като скорост и аеродинамика до Мерцедес.
Ако Ботас бе зад Росберг, на немеца нямаше да му е толкова лесно.
Ако не беше камикадзето Кобаяши, Масичката и той със сигурност щеше да се бори за подиум.
А Ферари... Не са мръднали и с инч от миналият сезон.
Отново към момента изглежда, че потенциалът им е за местата след подиума.
Днес Кими направи много грешки ...
Не знам от какво са породени.
Възможно е и самият му болид да е кофти развит за сега.
Иначе "Напитките" не бива да бъдат отписвани с лека ръка.
Рикардо държеше добро темпо.
След 2 седмици на Сепанг, нещата може да бъдат коренно различни.
Защото онази писта е доста отворена и 2-те дълги прави, или ще помагат на някои, или ще са причина за слабо представяне на други.
Но с оглед на това, че Мерцовете са с най-висока скорост за сега на правите, там също очаквам тяхна доминация.
Но надолу беше интересно.
Маковете са добре, имат скорост и издръжливост.
Ако си изчистят и грешките от тактическо естество ( днес например прекалено пазиха гориво и това лиши Магнусен от още точки ) ... Като нищо може да бъдат главният конкурент на Мерцовете.
Иначе и аз съм съгласен с твърдението, че Уилямс за сега, са най-близо като скорост и аеродинамика до Мерцедес.
Ако Ботас бе зад Росберг, на немеца нямаше да му е толкова лесно.
Ако не беше камикадзето Кобаяши, Масичката и той със сигурност щеше да се бори за подиум.
А Ферари... Не са мръднали и с инч от миналият сезон.
Отново към момента изглежда, че потенциалът им е за местата след подиума.

Днес Кими направи много грешки ...
Не знам от какво са породени.
Възможно е и самият му болид да е кофти развит за сега.

Иначе "Напитките" не бива да бъдат отписвани с лека ръка.
Рикардо държеше добро темпо.
След 2 седмици на Сепанг, нещата може да бъдат коренно различни.
Защото онази писта е доста отворена и 2-те дълги прави, или ще помагат на някои, или ще са причина за слабо представяне на други.
Но с оглед на това, че Мерцовете са с най-висока скорост за сега на правите, там също очаквам тяхна доминация.
- realmadrid_fan
- Контакти:
Розберг днес беше недостижим. Като цяло не беше много интересно състезанието, а и имаше много отпаднали. Film+ няма ли да се сетят да сменят коментаторите. При излизането на Кими от бокса, Квят беше малко зад Райконен, но Кими успя бързо да натрупа разлика, а коментаторите решиха, че Квят го е изпреварил и 10 минути разправяха как това било голямо постижение за дебютант да изпревари шампион. А в края на състезанието, когато сигурно забелязаха, че Квят не е бил пред Райконен, започнаха да коментират, че Квят си е изразходвал ресурса в гумите и затова Кими пак го е изпреварил. 

HALLA MADRID
realmadrid_fan написа:Розберг днес беше недостижим. Като цяло не беше много интересно състезанието, а и имаше много отпаднали. Film+ няма ли да се сетят да сменят коментаторите. При излизането на Кими от бокса, Квят беше малко зад Райконен, но Кими успя бързо да натрупа разлика, а коментаторите решиха, че Квят го е изпреварил и 10 минути разправяха как това било голямо постижение за дебютант да изпревари шампион. А в края на състезанието, когато сигурно забелязаха, че Квят не е бил пред Райконен, започнаха да коментират, че Квят си е изразходвал ресурса в гумите и затова Кими пак го е изпреварил.
Момчил шоу

realmadrid_fan написа:Розберг днес беше недостижим. Като цяло не беше много интересно състезанието, а и имаше много отпаднали. Film+ няма ли да се сетят да сменят коментаторите. При излизането на Кими от бокса, Квят беше малко зад Райконен, но Кими успя бързо да натрупа разлика, а коментаторите решиха, че Квят го е изпреварил и 10 минути разправяха как това било голямо постижение за дебютант да изпревари шампион. А в края на състезанието, когато сигурно забелязаха, че Квят не е бил пред Райконен, започнаха да коментират, че Квят си е изразходвал ресурса в гумите и затова Кими пак го е изпреварил.
Защо не си ги смениш сам а

[offtopic]

[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Аз по RTL си ги гледам състезанията, въобще не ми се занимава с бай Момо. 

[offtopic]

[offtopic]

Очаквах много повече... Скучно състезание и слаби Ферари! 

[center]
[/center]

Rivaldo10 написа:Очаквах много повече... Скучно състезание и слаби Ферари!
Гледаме към следващия сезон

- Alonso_Massa
- Контакти:
MuFc1878 написа:Rivaldo10 написа:Очаквах много повече... Скучно състезание и слаби Ферари!
Гледаме към следващия сезон
Е стига бе колега! Минало е само едно състезание. Не изглеждаме чак толкова зле, че чак да отписваме сезона след едно състезание.

[offtopic]

[offtopic]