Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2014 19:33

THE G.A.M.E написа:
PFC Litex написа:Никаква засада при първия гола за Славия, а тези от телевизията пуснаха на Радуканов от някъв дебилен ъгъл, къде изглеждаше че е поне метър.

Изображение

Тука и играчът в синьо вече е стартирал ( покрил ) ... Снимката е трябвало да бъде направена преди секунда-две. ;)

И все пак и аз смятам, че по-скоро няма засада.
Но и да има, така или иначе Левски не заслужаваше нищо от мача.

Естествено, че няма засада! Ти виждаш ли къде е топката? Смяташ, че играчът на Левски е по-бърз от току що изритана със сила топка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 фев 2014 19:34

THE G.A.M.E написа:
PFC Litex написа:Никаква засада при първия гола за Славия, а тези от телевизията пуснаха на Радуканов от някъв дебилен ъгъл, къде изглеждаше че е поне метър.

Изображение

Тука и играчът в синьо вече е стартирал ( покрил ) ... Снимката е трябвало да бъде направена преди секунда-две. ;)

Какви секунди/две бре, виж топката къде е и колко време и трябва да измине разстояние от около метър.
Няма никаква засада при това подаване.
За секунда/две топката ще мине поне 30 метра.
Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 фев 2014 19:38

Толкоз. Макриев ако си беше вкарал положението срещу вратаря сега щяхме да се радваме на 3 точки. Остават надежди за евентуална по-добра игра с Бастос, новия бек и евентуално ново крило. Божинов на мен ми хареса. Игра с голямо желание, макар да пропусна няколко ситуации.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2014 19:39

vaskonti написа:Ти виждаш ли къде е топката? Смяташ, че играчът на Левски е по-бърз от току що изритана със сила топка?

Топката е на метър от крака на играча, това колко секунди е ?

И самата снимка е под ъгъл, и ако се изравни с линията на събитията, играчът в синьо ще да е покрил с 30-на санта.

Как да е, това не повлия на резултата.
Левски така или иначе нямаше как да спечели.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 22 фев 2014 19:41

metodito написа:Изключително съм разочарован от Здравков и избора му на титулярни 11. Това са явно тези, на които ще разчита. Разочарован съм също и от Пелето, Гаджев, Миро Иванов, за Божинов... не съм очаквал нещо толкова чак и разбира се Туре, който продължавам да твърдя, че не е крило. Чмовс ще е новия Бистрон - не знам Батков дали има лиценз да внася трамваи в България... За иронията на курдовия гол няма да коментирам... Макриев не може една топка да спре... не знам.

Продължавам да твърдя, че оставянето на Сухото бе по-добрия вариант, отколкото назначаването на нов треньор. Без купа и титла не е така болка, ако на лято се изчистят седмина плюс Антони и започнем от нулата. Нарисувана дузпа и червен картон за играч на Славия при положението в наказателното поле.

За Чмовс не съм съгласен с теб,доста добре стоеше на терена,за разлика от Пелето който носи вина за първият гол.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 фев 2014 19:41

THE G.A.M.E написа:

Изображение

Вгледай се в широчината на крачката, на белия и синия. Слависта е стартирал преди левскара. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2014 19:42

PFC Litex написа:За секунда/две топката ще мине поне 30 метра.

:o :lol:

Ще си помисля, че никога не си ритал топка.
Това не е удар, а меко центриране, разликата между синият и белият играч, въобще не е голяма.
И тази снимка е под ъгъл, по-малък от колкото този на ТВ 7, но си го има и изяжда поне метър от преднината на белият играч.

И пак го пиша, и без този гол Левски нямаше как да спечели с показаната "продукция".
Така че, в случая коментирам чисто снимката без пристрастия. ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 22 фев 2014 19:43, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 фев 2014 19:42

Както ни обеща треньора Здравков в Кипър "След 10 дена ще видите друг Левски". Е , видяхме го "другия " Левски. От Сухия искам да задържи отбора в чудесната форма в която се намира следващите два кръга.След това може да се поотпуснат. :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2014 19:44

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Ти виждаш ли къде е топката? Смяташ, че играчът на Левски е по-бърз от току що изритана със сила топка?

Топката е на метър от крака на играча, това колко секунди е ?

И самата снимка е под ъгъл, и ако се изравни с линията на събитията, играчът в синьо ще да е покрил с 30-на санта.

Как да е, това не повлия на резултата.
Левски така или иначе нямаше как да спечели.

1 метър тази топка ще измине за максимум 1 стотна от секундата. Какво разстояние ще измине за 1 стотна най-бързия човек на света, при това тръгвайки от място? Аз залагам на 10 сантиметра, ти?
Тук няма никакво съмнение - засада просто няма. Виж дори водещите крака на нападателя и защитника - очевидно е кой е по-напред, дори не са на една линия.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 22 фев 2014 19:44

Обучаващият се за треньор в Левски няма да получи диплома.Няма капацитет.Как може на Герена да излезеш със защитна тактика и да започнеш с един нападател и 100-тина защитници.Тотално сбъркан състав.Според мен трябва да почва с Макриев и Божинов а зад тях на мястото на Цонев да играе Генков,Ст.Ангелов трябва да има запазено място на скамейката и да не го изпуска,М.Иванов на фланга изглежда смешен,по смешен и от Делев.Мюлдер трябваше да е в игра отдясно,а Крумов отляво,Старокин вместо Бру или Гаджев и яко атака.Както казват "най добрата защита е нападението".
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Архив”