Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот Blue Monster » 27 юни 2009 18:47

Абе то се разбра, че Макриев сигурно няма да дойде, ами дано са набелязали резервен вариант (дано!!!), защото само с "доброто попълнение" Чипилов (без да го подценявам), ще има поредна евро излагация. А на тоя Батков не му ли дойде ума в главата след толкова провали, незнам.:roll: С пръдня боя не става, е казал народа. Ама нейсе.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2009 18:54

За съжеление, нещата с Макриев явно не отиват на добре ! Какво научихме до момента за този трансфер ?
1. Че клубовете ( Левски и Ашдот ) , са се разбрали !
2. Че остават преговорите между играча ( агентът му ) и Левски !
3. Че параметрите ( предлаганото и исканото ) , между Левски и Макриев се разминават !
Ами това общо взето стана ясно......за мен просто, са едни нормални преговори и отношения, между играч - клуб. За съжеление, нещата по скоро клонят към провал в опита си, нашите да привлекат Макриев.....и до колкото разбирам то по скоро няма да е по вина на Левски ! Става въпрос за огромно ( за българските стандарти ) , разминаване във финансовата част.....Макриев е заявил, че за по малко от 20 хил. Евро на месец, няма да подпише.....докато предложението на Левски е било за 10 хил. Евро и останалите да са като натрупан бонус, при влизане на отбора в групите на Шампионска лига.
Ако това е истина....незнам кой е виновен, че играчът още не е подписал с Левски !
За мен обаче, може и да е за добро евентуално "проваленият трансфер" ..... имам си съображения, но ще си ги оставя за по нататък във времето !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 юни 2009 18:56

milen.hrisrov написа:Ей все си мислех да изчакам но Макриев прекалява вече.Само мога да се чудя защо продадоха Жеан Карлош и изгониха Еньо Кръстовчев.

За Жеан Карлош е ясно ,че неставаше.но Еньо си беше идеален.Ив сегашната ситуация щеше да е супер.Ама Батков пак показа "далновидност " :twisted: :twisted: :twisted:

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 27 юни 2009 18:58

ЕМИЛ написа:
milen.hrisrov написа:Ей все си мислех да изчакам но Макриев прекалява вече.Само мога да се чудя защо продадоха Жеан Карлош и изгониха Еньо Кръстовчев.

За Жеан Карлош е ясно ,че неставаше.но Еньо си беше идеален.Ив сегашната ситуация щеше да е супер.Ама Батков пак показа "далновидност " :twisted: :twisted: :twisted:

Жеан Карлош беше най-добрия нападател в А група,а Енъо Кръстовчев просто не беше направил нужната подготовка и не можа да покаже на какво е способен. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 юни 2009 19:16

Много яко- 30 страници обсъждане за несъществуваща селекция. Вече трябва да се молим да стане чудо, че Левски да направи първа победа в евротурнирите, за нещо повече с този отбор, техническо ръководство и треньор- не смея и да мечтая. :cry:

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 27 юни 2009 19:29

Да му *** ******* и на Борат и на Бай Ганьо и на Мустакатия и на всичките му имена тоя нещасник и тая година ще си прави та**к с нас и няма да вземе нищо.. най много този Чипилов .. + 1,2 свободни агента които искат заплата 50 / 100 000 евро на година и .. направили сме големите трансферни удари.. омразна ми от няколко сезона само да гледам как другите отбори взимат на килогрими на .. литри на квото и да е но взимат и не говорят докато при нас само се говори и .. възникна проблем не знам си какво.. 10 млн евро ни дават ако влезнем в шампионска лига тоя т***к неще да даде 300 евро .. при положение че Макриев иска такава заплата на година.. а ме самнява да го задържим за цял сезон.. а и да го задържим влезнем ли в Шампионска Лига тия 300 000 евро ше си ги сложи през _)_ ама не смее да дава пари щото го е страх да не отпаднем като миналата година и да се прецака.. с Велев пак ни прееба.. Ще сменя Велев .. пък сега ( ДА НЕ СЪМ ЛУД ДА СМЕНЯ ТРЕНЬОР , КОЙТО НАПРАВИ ЛЕВСКИ ШАМПИОН БЕЗ ДА ИСКА ) добре че е Мъри че да се хвърли срещу ЦСКА въпреки че нямаше смисъл от тоя мач .. но какво да говоря.. омръзнало ми е от такива като Батков.. има малко повече пари от Христолов иначе и при нас щеше да е същото като в Ботев... всеки път на интервю ми се хвали с: Левски е клуба който няма дългове ама какви дългове бе.. сложи си ги тия дългове в не знам каде другите отбори имат дългове но правят селекции а ние отбора без дългове .. седиме чакаме да почне новия сезон за да си плащаме данъците ...

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 27 юни 2009 19:44

mike28 написа:Много яко- 30 страници обсъждане за несъществуваща селекция. Вече трябва да се молим да стане чудо, че Левски да направи първа победа в евротурнирите, за нещо повече с този отбор, техническо ръководство и треньор- не смея и да мечтая. :cry:

Еми писна ми да коментирам селекцията на ЦСКА ;) :mrgreen:
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 юни 2009 19:56

Aбе те поне имат какво да коментират, ние и това нямаме относно нашата селекция. Липсата и се изчерпва с един пост и това е.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 юни 2009 21:21

Не знам вече,уж Батков се има за мастит бизнесмен,а го играе като кифладжия.Какво е инвестиция 2-3 млн. лева при очаквани и много възможни приходи от поне 10 млн.!?!?Помня,че миналата година по това време горе-долу обсъждахме същата тема при същите условия с приятели.За една година абсолютно нищо не се промени!Не знам какво трябва да стане,че Борат да се поотпусне малко поне,сигурно трябва Левски да влезе автоматично в групите,за да даде някой лев за нови играчи!!!
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 юни 2009 21:45

Абе да ти кажа - майната му и на трансферното лято и на Ш.Л, само оня идиот да не вземе да ни шитне на ДПС-то

Върни се в “Архив”