Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:47

runnersa написа:
dunavfc написа:Нормална практика е когато,някой депутат бъде пренебрегнат да потърси отмъщение ;) Видяхме го с Миро Найденов,Ем. Димитров,видяхме го и в БПС - Румен Петков и други съратници ;)

Е дойдохме си на думата че са си лика - прилика!
Но нямам съмнение че това което казват е истина и много хора от Бизнеса и други сфери когато им отмине страха от това Мутренско управление ще се разприказват! ;) Айде лека! ;)

Пич,това ли трябваше да ми покаже,че ББ е комунист ? Защото от това тръгна спора...А на ГЕРБ им правя евала,щом са толкова силна организация щом могат да оказват влияние на Карфур,Кауфланд,Метро и т.н.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:48

W84me написа:
ivo_gf написа:Не мога да разбера кой нормален гледа ТВ7, тея са на Делян Пеевски и са супер манипулируеми и смешни, аз отдавна не ги гледам. Ако човек иска истината, това далеч не е телевизията, която ще му я предостави...

Когато Делянчо беше на страната на Боко бяха най-добрите, нали? :mrgreen:

Когато ТВ 7 беше обявена за герберска телевизия,всички го натякваха нали ? Всички се възмущаваха,начело с БСП,сега когато плочата се завъртя,никой от БСП и дума не обелва към ТВ 7 нали ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 20:50

dunavfc написа:
Когато ТВ 7 беше обявена за герберска телевизия,всички го натякваха нали ? Всички се възмущаваха,начело с БСП,сега когато плочата се завъртя,никой от БСП и дума не обелва към ТВ 7 нали ?

На мен си ми харесва телевизийката, по цял ден я гледам. Само тоя Бареков дето е папагал, ама ще го преживея...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:51

Бареков не може да го харесва нормален човек,това сериозно....Все едно аз сега да харесам РЗС,само защото са на страната на ББ.
А сега ако ми кажеш,че ТВ 7 не се използва политически от Д.Пеевски ще те призная :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 20:53

dunavfc написа:Бареков не може да го харесва нормален човек,това сериозно....Все едно аз сега да харесам РЗС,само защото са на страната на ББ.
А сега ако ми кажеш,че ТВ 7 не се използва политически от Д.Пеевски ще те призная :mrgreen:

Когато бяха на страната на Боко нямаше проблем, нали? Сега ще мълчите и ще слушате какво казват Пеевски и Цветан Василев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 21:01

Знаеш ли каква е тънката разлика ? Бареков може да е бил лизач на ББ,ама не използваше телевизията си за да води анти БСП война,докато тук имаме не само завъртане на курса,но и агресивна анти ГЕРБ политика.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 юни 2013 21:02

Брата на Ердоган защо не се изказа за днешните протести? Одобрява ли кабинета? :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 21:03

W84me написа:
dunavfc написа:Бареков не може да го харесва нормален човек,това сериозно....Все едно аз сега да харесам РЗС,само защото са на страната на ББ.

Когато бяха на страната на Боко нямаше проблем, нали? Сега ще мълчите и ще слушате какво казват Пеевски и Цветан Василев.

Когато бяха на страната на Боко постоянно се тръбеше и не, не си прав, имаше проблем! А колкото до мълчание, към което приканяш ти, теб ако ти харесва да те клатят фесове, мен не ми харесва и няма да мълча, капиш?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 21:03

Ако ББ се появи на протестите,те стават партийни,ако не го направи е мишка и страхливец,както казва Сашо Диков "Уес..."

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 21:22

Когато бяха на страната на Боко постоянно се тръбеше и не, не си прав, имаше проблем! А колкото до мълчание, към което приканяш ти, теб ако ти харесва да те клатят фесове, мен не ми харесва и няма да мълча, капиш?[/quote]
Сори че пак се намесвам :
Недей да мълчиш но е крайно време да падне заблудата че едва ли не Бойко е опозиция на фесовете - Този човек прокарва идеите на "Брат си" Ердоган за създаване на нова Неоосманска империя бе хора - Запомнете го :!:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2542591
Слава Богу че и двамата скоро няма да ги има в политиката! И двамата си отиват след бунтове - Защо ли? Защото са блестящи управници :?:

Върни се в “Архив”